fbpx

Unieke print poster verwarming

Gepersonaliseerd print poster warmtepaneel

Wist je dat je een infrarood verwarming kan personaliseren met een print poster afdruk? Het oppervlak van het warmtepaneel kun je laten bedrukken met iedere afbeelding die je wenst. Of dit nu een Rembrandt afbeelding is of een foto van je gezin, alles is mogelijk.

Via een speciale printtechniek printen de experts van Warmteshop elke afbeelding op een glazen of metalen warmtepaneel. Standaard wordt het print poster infrarood paneel zonder frame geleverd. Maar je kunt er ook voor kiezen om een lijst eromheen te doen, staat bijvoorbeeld bijzonder mooi bij een Van Gogh afbeelding. Het is als een schilderij aan de wand, totdat je het warmtepaneel aanzet.

Binnen 10 minuten voel je gelijk de heerlijke warmte stralen op je lichaam vallen. Kunst en warmte aan de muur met een infrarood print poster verwarming.

Waarom een infrarood verwarming met print?

Een infrarood verwarming met print is bijzonder mooi, omdat je de buitenkant van de elektrische kachel helemaal zelf bepaalt. Je kunt daardoor een verwarmingselement maken die helemaal past bij je smaak en inrichting. Je hebt ook nog de optie om te kiezen voor led-verlichting rondom het paneel, wat nog een extra dimensie geeft aan deze design verwarming. Een print poster warmtepaneel past heel goed in de woonkamer, badkamer, slaapkamer, hal, ontvangstruimte, maar ook op kantoor, wellness centra en andere bedrijven. Je kan namelijk alle kanten op met een infrarood verwarming poster print.

Infrarood verwarming met print kan worden gebruikt als hoofdverwarming of als bijverwarming en kan worden geïnstalleerd in verschillende soorten gebouwen, waaronder huizen, kantoren en werkplaatsen. Het is een energiezuinige en milieuvriendelijke manier van verwarmen, omdat er geen gebruik wordt gemaakt van fossiele brandstoffen en de warmte direct wordt overgedragen aan de objecten en mensen in de ruimte.

infrarood paneel badkamer infrarood badkamer verwarming mobiele kachel infrarood verwarming schilderij

Infrarood verwarming schilderij is uniek

Een infrarood verwarming schilderij is een vorm van elektrische verwarming die is ontworpen om op te gaan in de omgeving en als een decoratief element fungeert in de ruimte. Het is een combinatie van een infrarood paneel en een kunstwerk, waarbij het paneel de warmtebron is en het kunstwerk dient als esthetische afwerking. Omdat je zelf de afbeelding kiest, is iedere infrarood verwarming schilderij uniek. Een print poster helemaal gepersonaliseerd zoals jij het wilt.

Ook voor zakelijke gebruikers is een infrarood verwarming schilderij bijzonder mooi en handig. Je kunt er namelijk ook je logo op afdrukken of een marketing leus. Omdat de warmtepanelen met print poster ook spatwaterdicht zijn (IP44 klasse of hoger) zijn ze ook geschikt voor gebruik in vochtige ruimtes. Denk aan een spa-wellness centra of je eigen badkamer. Monteer de bijpassende handdoekbeugels aan het paneel en je hebt je eigen unieke handdoekdroger. De mogelijkheden van een print poster paneel is groot, heel groot.

Hoe werkt een infrarood verwarming poster?

Een infrarood verwarming poster werkt op basis van infraroodstraling, die warmte overdraagt aan objecten en mensen in de omgeving. Het verwarmingspaneel wordt verwarmd door middel van elektriciteit, die door de infrarood elementen in het paneel loopt en infraroodstraling genereert. Deze straling wordt vervolgens door de ruimte verspreid en opgenomen door objecten en mensen, waardoor er een aangename warmte ontstaat.

Een infrarood verwarming poster kan op verschillende manieren worden geïnstalleerd. Horizontaal of verticaal aan de wand. Ook kun je kiezen voor een plafondschilderij, want een infrarood verwarming kun je ook aan het plafond monteren. Het print poster kunstwerk zelf is aangepast aan de smaak en stijl van de gebruiker, zodat het past bij de rest van het interieur.

Een voordeel van print poster verwarmingspanelen is dat ze een efficiënte en energiezuinige manier bieden om een ruimte te verwarmen, omdat er minder energie nodig is om de infraroodstraling op te wekken in vergelijking met traditionele verwarmingssystemen. Daarnaast kunnen ze ook worden gebruikt als bijverwarming in specifieke ruimtes, bijvoorbeeld in een kantoor aan huis of een slaapkamer.

slaapkamer verwarming kosten infrarood verwarming is infrarood gezond print poster

Voordelen infrarood verwarming met print

• Eigen foto of afbeelding laten bedrukken op infrarood verwarming.
• Prachtige design verwarming: kunst en warmte in één toestel.
• Energiezuinig en elektrisch huis verwarmen.
• Geen lucht circulatie: stofdeeltjes zinken, de lucht is schoon.
• De muren zijn warmer dan de omgevingslucht.
• Schimmelvrije muren: geen vocht condensatie op en in de muren
• Comfort bij lage lucht temperaturen.
• Weinig warmte ontsnapt wanneer raam wordt geopend voor ventilatie.
• Verticale en horizontale montage mogelijk.
• Ruimtebesparende verwarming met print: metaalpaneel is slechts 1,7 cm dik en een glas verwarming 2,2 cm.
• Gemaakt van hoogwaardig ESG veiligheidsglas met hoogglans print poster afdruk,
• Geen onderhoud nodig.

Print poster techniek

De gekozen afbeelding lever je digitaal aan bij Warmteshop. Vervolgens printen wij deze afbeelding op het oppervlak van het warmtepaneel. Het oppervlak van de print poster verwarming is krasvast en zuurbestendig. Daardoor behoud de print langdurig de glans en diepe kleuren.

De print poster wordt volgens de nieuwste technologie bedrukt op het oppervlakte paneel en is daarom hittebestendig. Ga nooit zelf een infrarood paneel beschilderen of bedrukken met een print poster. Gewone verf is namelijk niet geschikt voor deze hoge temperaturen. Laat het vakwerk van de print poster techniek aan de experts van Warmteshop over.

Net als alle andere infrarood panelen, reinig je het oppervlak eenvoudig met een vochtige doek. In tegenstelling tot een conventionele radiator is regelmatig reinigen van een IR paneel niet moeilijk. De print op de elektrische verwarming blijft mooi schoon en beschadigd niet.

elektrische verwarming muurbevestiging zuinige elektrische verwarmingstoestellen verwarmen met infrarood panelen print poster

Meer weten over infrarood verwarming met print?

Wil je meer informatie over infrarood verwarming met print? Neem dan contact op met Warmteshop, jouw leverancier voor energiezuinig verwarmen. Wil je voorbeelden zien van een print poster verwarming? Kom dan een keer langs bij een van onze 30 showrooms in de Benelux. Bij de infrarood verwarming winkel kun je de warmtepanelen in het echt zien en de infraroodwarmte voelen. Woon je in de buurt van Hoogstraten? Bezoek dan van 15 t/m 19 maart de opendeurdagen infrarood verwarming winkel Hoogstraten.

Kun je niet wachten? Dan kun je natuurlijk ook gelijk een bestelling plaatsen in de online winkel. Denk daarnaast ook eens aan infrarood verwarming op zonnepanelen. Wij komen gratis bij je langs en geven advies. Mocht je nog vragen hebben, neem dan zeker eens contact op met onze adviseurs van de Warmteshop. Meer informatie over verwarmen met infraroodstraling kun je ook lezen in ons magazine blog, zoals is infrarood gezond voor mens en dier? Ben je op zoek naar een complete wellness ervaring? Bekijk dan de mogelijkheden van Sunshower infrarood douche.

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste blogs

Infrarood verwarming van Warmteshop

Warmteshop is de markteleider in infrarood verwarming in België. Zoek je een oplossing voor gasloos verwarmen, dan is infrarood verwarming de zuinige elektrische verwarming voor in je huis. Koop een infrarood paneel!