fbpx

Veelzijdige elektrische handdoekdroger met stekker

Ontdek de veelzijdigheid van elektrische handdoekdroger met stekker

Een elektrische handdoekdroger met stekker is een modern en handig apparaat dat je helpt je handdoeken sneller te drogen. Handdoekdrogers bieden niet alleen comfort, maar zorgen ook voor een betere hygiëne door de groei van bacteriën en schimmels te verminderen. Daarnaast zijn ze niet alleen handig om je handdoeken te drogen, maar ook om de badkamer te verwarmen. Er zijn verschillende soorten elektrische handdoekdrogers, welke we toelichten.

Verschillende soorten elektrische handdoekdrogers

  • Handdoekverwarmer: Een handdoekverwarmer verwarmt je handdoek terwijl deze droogt, zodat je na een douche of bad kunt genieten van een warme, droge handdoek.
  • Elektrische handdoekdroger met blazer: Deze droger maakt gebruik van een ingebouwde ventilator om warme lucht door de handdoek te blazen. Hierdoor droogt de handdoek sneller en wordt het vocht effectief verwijderd. Ook verwarmt het de badkamer.
  • Elektrische handdoekdroger met thermostaat: Dit type elektrische handdoekdroger met stekker heeft een ingebouwde thermostaat waarmee je de temperatuur regelt, zodat je handdoeken altijd op de juiste temperatuur zijn.
  • Infrarood handdoekdroger: Deze elektrische handdoekdrogers werken middels infraroodstraling. Ze drogen en verwarmen de handdoeken, maar verwarmen ook de badkamer op een gezonde manier. Een infrarood elektrische handdoekdroger met stekker bestaat uit 2 zones. Het bovenste gedeelte is de pure verwarming waarbij de temperatuur oploopt naar 120 graden Celsius. Het onderste deel van het warmtepaneel heeft de droogfunctie voor de handdoeken. De temperatuur is hier lager, 70 graden Celsius. 
Badkamer met foto infrarood paneel elektrische handdoekdroger met stekker

Infraroodverwarming badkamer

Infraroodverwarming badkamer is een innovatieve technologie die steeds vaker wordt gezien als de beste oplossing voor elektrisch verwarmen. Voor deze ruimte zijn er diverse prachtige infraroodverwarming badkamer modellen om uit te kiezen. We lichten er 3 toe, die we veel terugzien in deze ruimte. 

Infrarood verwarming met handdoek droger

Een infrarood verwarming met handdoek beugels waardoor je altijd geniet van aangename warmte badkamer én droge en warme handdoeken. Het unieke aan de handdoekdroger is dat het oppervlaktepaneel is opgedeeld in twee zones. Het is een 3-in-1 verwarming. Deze elektrische handdoekdroger met stekker droogt de handdoeken, verwarmt de de handdoeken en badkamer en het is gelijk een handdoekrek. Een perfecte plek om je handdoek aan de beugel op te hangen. 

Infrarood spiegel verwarming

In ruimtes zoals de badkamer wil je geen opvallende traditionele radiator meer zien. Deze verwarmingen nemen alleen maar kostbare ruimte in beslag. De juiste oplossing is een elegant, duurzame en energiezuinige infrarood spiegel verwarming die ruimte verwarmd. Groot voordeel van een infrarood spiegelverwarming is dat je nooit meer last hebt van een beslagen spiegel na het douchen of baden. Een veel geziene combinatie is een elektrische handdoekdroger met stekker en spiegelverwarming. 

Plafondverwarming

Een plafondverwarming in de badkamer neemt geen ruimte in aan de wand. Het verwarmt de badkamer op een efficiënte en gelijkmatige wijze, waarbij ook de vloer heerlijk warmt wordt. Donkere tegels houden de warmte extra lang vast, je hebt geen vloerverwarming meer nodig. 

Infrarood verwarming plafond met verlichting

Voordelen van infraroodverwarming handdoekdroger 

De voordelen van een infrarood handdoekdroger ten opzichte van een convectie radiator zijn groot. We benoemen de belangrijkste voor de elektrische handdoekdroger met stekker: 

  • Energie-efficiëntie: Infrarood handdoekdroger verwarmt de handdoeken direct in plaats van de lucht eromheen. Dit maakt ze energiezuiniger dan convectie handdoekdrogers, die de lucht in de ruimte moeten verwarmen om de handdoek te drogen.
  • Snellere droging: Infraroodverwarming dringt dieper door in de handdoek, waardoor het vocht sneller wordt afgevoerd en je handdoek sneller droogt.
  • Minder vocht in de badkamer: In tegenstelling tot convectie radiatoren, veroorzaakt infraroodverwarming geen condensatie, wat betekent dat er minder vocht in de badkamer achterblijft. Dit helpt de groei van schimmels en bacteriën te verminderen.
  • Comfort: Infraroodverwarming biedt een aangename warmte die vergelijkbaar is met de warmte van de zon. Een heerlijke comfortabele warmte.

Meer weten over elektrische handdoekdroger met stekker

Elektrische handdoekdroger met stekker is een geweldige aanvulling op elke badkamer, dankzij de veelzijdigheid, comfort en hygiënevoordelen. De verschillende soorten drogers, zoals de handdoekverwarmer, elektrische handdoekdroger met blazer en elektrische handdoekdroger met thermostaat, bieden opties voor elke behoefte. 

Infraroodverwarming is een bijzonder aantrekkelijke optie vanwege de energie-efficiëntie, snellere droging en verminderde vochtigheid. Overweeg dus zeker een elektrische handdoekdroger met stekker, spiegelverwarming of plafondverwarming als je je badkamer wilt upgraden en comfortabeler wilt maken.

Wil je meer informatie ontvangen over elektrische handdoekdroger met stekker? Neem dan zeker eens contact op met Infrarood Verwarming. Of breng een bezoek aan één van onze infrarood verwarming winkel in België. Zoals infrarood verwarming Antwerpen, Hasselt, Veurne of bij andere Warmteshop winkel in de buurt. 

Ook kan je in ons infrarood verwarming magazine meer lezen over infrarood panelen in huis. Zoals hoe je het vermogen radiator berekenen kunt. 

Koop nu infrarood verwarming bij Warmteshop.

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste blogs

Infrarood verwarming van Warmteshop

Warmteshop is de markteleider in infrarood verwarming in België. Zoek je een oplossing voor gasloos verwarmen, dan is infrarood verwarming de zuinige elektrische verwarming voor in je huis. Koop een infrarood paneel!