fbpx

Verwarm je huis efficiënt met heater binnen

Verwarm je huis stijlvol en efficiënt met een heater binnen

Het geheim van een knus en comfortabel huis ligt niet alleen in het interieurontwerp, maar ook in het juiste verwarmingssysteem. Een heater binnen is niet zomaar een verwarmingsoplossing. Met lange golf infraroodstraling die direct objecten en mensen verwarmt, biedt deze heater binnen je niet alleen warmte, maar ook tal van voordelen die je misschien nog niet kent.

Een heater binnen biedt efficiënte infraroodwarmte voor elk deel van je huis. Ze zijn ruimtebesparend, energiezuinig en verkrijgbaar in een reeks stijlvolle ontwerpen. Warmteshop legt je de voordelen uit van het gebruik van infrarood heaters voor de verschillende kamers.

Waarom kies je voor een slaapkamer heater binnen?

slaapkamer heater binnen

Stel je eens voor: je komt ’s avonds laat thuis na een lange dag en duikt in een warm, comfortabel bed in een kamer die precies de juiste temperatuur heeft. Een heater binnen in je slaapkamer kan dit realiteit maken. En het gaat verder dan dat. Een gemiddeld persoon verliest ongeveer een liter vocht tijdens een nacht slapen. Dit vocht kan de kwaliteit van je binnenlucht verminderen en zelfs schimmelvorming op de muren veroorzaken.

Maar met een heater binnen in je slaapkamer, hoef je je hier geen zorgen over te maken. De infraroodstraling verwarmt de buitenmuur, waardoor het vocht verdampt en schimmels verdwijnen. Bovendien creëert het een droge en warme omgeving waarin je comfortabel slaapt. Zo wordt je slaapkamer niet alleen een plek om te rusten, maar ook een gezondere leefruimte.

Creëer een gezellige sfeer met een heater binnen in de woonkamer

infrarood kachels aan plafond woonkamer heater binnen

Je woonkamer is het centrum van je huis, de plek waar je gasten ontvangt, films kijkt met je gezin of gewoon ontspant met een goed boek. Daarom is het belangrijk dat deze ruimte altijd comfortabel en uitnodigend is. Een woonkamer heater binnen helpt hierbij. Heaters voor de woonkamer zijn verkrijgbaar in verschillende prachtige designs, zoals foto verwarming, spiegel verwarming en zelfs heaters in alle RAL kleuren.

Ze passen perfect in je interieur en zijn verkrijgbaar als muur- of plafondverwarming. Met een heater binnen, is jouw woonkamer niet alleen een warme plek om te ontspannen, maar ook een ruimte die jouw unieke stijl uitstraalt.

Maak van je badkamer een wellnessruimte

badkamer verwarming

Je begint en eindigt je dag in de badkamer. Het is een plek waar je jezelf opfrist en voorbereidt op de dag. Maar wat als je badkamer kan worden omgetoverd tot een wellnessruimte? Een plek waar je kunt genieten van een warm bad met altijd warme en droge handdoeken, dankzij een heater binnen. Dankzij de IP44 klasse, kan de spiegelverwarming veilig worden gebruikt in vochtige ruimtes. Het neemt geen ruimte in beslag en kan gemakkelijk op de plek van je oude spiegel boven de wastafel worden geplaatst.

Heb je geen plek aan de muur? Kies dan voor een plafondverwarming, hierdoor wordt ook de vloer heerlijk warm. Je hebt daardoor geen vloerverwarming meer nodig. Bovendien onttrekt de heater binnen vocht uit de muren, waardoor schimmelvorming wordt voorkomen. Je badkamer wordt een veilige en comfortabele wellnessruimte waar je elke dag van kunt genieten. Een badkamer verwarming met infraroodstraling is daarom onmisbaar.

Breng comfort naar je garage met een heater binnen

infrarood verwarming garage

De tijden dat garages alleen werden gebruikt om de auto, motor of fietsen te stallen zijn voorbij. Tegenwoordig worden garages omgetoverd tot mancaves, wasruimtes, hobbyruimtes en nog veel meer. Ongeacht hoe je de garage gebruikt, een ding is zeker: je hebt een betrouwbaar verwarmingssysteem nodig. En dat is waar een garage heater binnen om de hoek komt kijken.

Deze verwarmt de ruimte direct en gericht, ideaal voor ruimtes die vaak niet geïsoleerd zijn. Met een luchtverwarming zou warme lucht snel naar buiten gaan, maar een infrarood verwarming garage verwarmt direct de objecten, waardoor de warmte behouden blijft. Je garage wordt zo een comfortabele en multifunctionele ruimte, waar het altijd heerlijk warm is.

Voeg warmte toe aan je keuken met een heater binnen

infrarood paneel plafond keuken heater binnen

De keuken is niet langer alleen de plek waar maaltijden worden bereid. Het is ook een plek waar familie en vrienden samenkomen voor gezellige gesprekken, een warm ontbijt of zelfs een feest. Met een heater binnen in je keuken creëer je een warme en uitnodigende sfeer die deze momenten nog aangenamer maakt.

Of het nu gaat om het opwarmen van de ruimte op koude ochtenden of het bieden van comfort tijdens het koken, een heater binnen maakt van jouw keuken het hart van het huis waar gezelligheid en comfort samenkomen. Bovendien is een infrarood verwarming keuken binnen 5 tot 10 minuten opgewarmd, waardoor je gelijk geniet van de aangename warmte.

Verken andere mogelijkheden met een heater binnen

Een heater binnen is zo veelzijdig dat je het in vrijwel elke ruimte in je huis kunt gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan de studeerkamer, waar een heater binnen zorgt voor een comfortabele studieomgeving. Of wat dacht je van de kelder of zolder? Ruimtes die vaak koud en ongebruikt blijven, maar met een heater binnen transformeer je ze in bruikbare, warme ruimtes. Dus waarom zou je de voordelen van infraroodstraling beperken tot slechts enkele kamers?

De transformerende kracht van een heater binnen

Een heater binnen gaat verder dan alleen verwarmen. Het transformeert je huis tot een plaats van ultiem comfort en stijl, waar je van elke ruimte optimaal kunt genieten. Met een breed scala aan ontwerpen om uit te kiezen, vind je bij Warmteshop de perfecte heater binnen die bij jouw levensstijl en inrichting past. Dus waar wacht je nog op? Verwarm je huis van binnen uit met een heater binnen en ervaar zelf de wonderen van infraroodstraling.

Wil je meer informatie over verwarmen met infrarood panelen? Neem dan contact op met Warmteshop, jouw leverancier voor energiezuinig verwarmen. Wij geven je advies hoe je energie kan besparen met een infraroodverwarming, geschikt als hoofd- en bijverwarming. Denk daarnaast ook eens aan infrarood verwarming op zonnepanelen. Wij komen gratis bij je langs en geven advies. Kan je niet wachten? Koop dan onze infrarood panelen in de online winkel.

Mocht je nog vragen hebben, neem dan zeker eens contact op met onze adviseurs van de Warmteshop. We hebben ruim 30 showrooms in de Benelux, waardoor er altijd wel een Warmteshop winkel bij jou in de buurt is. Meer informatie over verwarmen met infraroodstraling kan je ook lezen in ons magazine blog, zoals deinfrarood paneel voordelen en meer over een kleine elektrische verwarming woonkamer 40m2.

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste blogs

Infrarood verwarming van Warmteshop

Warmteshop is de markteleider in infrarood verwarming in België. Zoek je een oplossing voor gasloos verwarmen, dan is infrarood verwarming de zuinige elektrische verwarming voor in je huis. Koop een infrarood paneel!