fbpx

Hybride verwarming geeft dubbele warmte 

Hybride verwarming voor extra warmte

Met een hybride verwarming van Warmteshop ervaar je de beste en innovatieve technologie uit twee verwarmingssystemen. Een hybride verwarming is een elektrische verwarming die zowel stralingswarmte als convectiewarmte genereert. Deze infrarood stralingstechnologie is het bewijs dat beide technologieën zinvol gecombineerd kunnen worden.

Primair de infraroodstraling en secundair de warme luchtstroming. Deze combinatie levert daardoor een dubbel warm resultaat op. Voor nog snellere en intensere warmte. Dit is pas echte innovatie. De modernste infrarood technologie in combinatie met convectie (warmte lucht). Bij hybride verwarming is de metalen behuizing speciaal ontwikkeld, zodat ook de lucht door de infrarood stralen wordt verwarmd.

Hoe werkt een hybride paneel?

hybride verwarming

Een hybride paneel is net als een standaard infrarood paneel naar voren gericht. Het zendt met dezelfde intensiteit de infraroodwarmte uit. Je voelt daardoor 100% dezelfde stralingswarmte.

De hoogwaardige infraroodtechnologie is gelijkmatig verdeeld over het gehele oppervlak aan de voorkant. Het merk Alkari is het effectieve hybride infrarood paneel welke zorgt voor aangename warmte in je woning. Slechts een klein deel van de straling is naar binnen gericht, die vervolgens de speciale convectieplaten in de behuizing verwarmd. Daardoor ontstaat binnenin de elektrische verwarming warme lucht.

Deze warme lucht verspreidt zich via de ventilatie sleuven bovenaan het slanke warmtepaneel van 4 cm. Aan de onderkant zuigt het hybride paneel nieuwe koude lucht op, om deze vervolgens weer te verwarmen. Eigenlijk dezelfde techniek zoals bij een schoorsteen. De hybride Alkari panelen zijn verkrijgbaar in 500, 900 of 1200 watt.

Stralingswarmte en convectie gecombineerd

De behuizing van een hybride verwarming heeft speciale openingen voor convectie. Deze zitten aan zowel de bovenkant als aan de onderzijde. Hierdoor doet deze infrarood verwarming enigszins denken aan een normale elektrische verwarming.

Door de combinatie van stralings- convectiewarmte zorgt het verwarmingspaneel voor een aanzienlijk sneller warmte effect. In korte tijd is de kamer of ruimte gevuld met heerlijke comfortabele warmte. Precies zoals jij het wilt.

Dit product combineert alle voordelen van twee verwarmingswerelden. Aangename infraroodwarmte met veel sneller opgewarmde kamerlucht. Dat is de hybride-aanpak van Warmteshop.

Hybride elektrische verwarming kopen

mobiele infrarood verwarming

Hybride elektrische verwarming kun je online kopen in onze winkel of kom langs bij één van de showrooms, waar je de warmte zelf kunt ervaren. De hybride panelen hebben overigens een geïntegreerde thermostaat, waardoor je de warmtepanelen eenvoudig bedient.

Je monteert het verwarmingspaneel aan de wand, maar is ook verkrijgbaar als mobiele verwarming welke je op een stevige voet plaatst. Middels de elegante witte voeten staat de hybride verwarming 5 cm boven de vloer. Dit heeft als doel dat de convectie stroming van onderen ongehinderd kan plaatsvinden.

Informatie over elektrisch verwarmen

Wil je meer informatie over elektrisch verwarmen? Neem dan contact op met Warmteshop, jouw leverancier voor energiezuinig verwarmen. Wij geven je advies hoe je energie kan besparen met een infrarood verwarming, zowel zakelijk als privé. En waar je een hybride verwarming kan toepassen als bijverwarming. Denk daarnaast ook eens aan infrarood verwarming op zonnepanelen. Wij komen gratis bij je langs en geven advies. Kan je niet wachten? Koop dan onze infraroodverwarming in de online winkel.

Mocht je nog vragen hebben, neem dan zeker eens contact op met onze adviseurs van de Warmteshop. We hebben ruim 30 showrooms in de Benelux, waardoor er altijd wel een infrarood verwarming winkel bij jou in de buurt is. Meer informatie over verwarmen met infraroodstraling kan je ook lezen in ons magazine blog, zoals goedkoop verwarmen zonder gas

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste blogs

Infrarood verwarming van Warmteshop

Warmteshop is de markteleider in infrarood verwarming in België. Zoek je een oplossing voor gasloos verwarmen, dan is infrarood verwarming de zuinige elektrische verwarming voor in je huis. Koop een infrarood paneel!