fbpx

Luxe douchecabine met infrarood: een nieuwe wellness-ervaring

Wat is een luxe douchecabine met infrarood?

De luxe douchecabine met infrarood is niet zomaar een douche; het is een revolutionaire combinatie van een traditionele doucheroutine met de helende werking van infraroodstralen. Naast het genieten van een warme, ontspannende douche, kun je nu ook jouw spieren laten ontspannen en je lichaam laten revitaliseren. De luxe douchecabine met infrarood maakt wellness-ervaringen mogelijk in het comfort van je eigen huis. En het helpt je bovendien ook om een hectische dag achter je te laten en je volledig te ontspannen.

Voordelen van Sunshower – de infrarood douche

Sunshower, het merk achter de luxe douchecabine met infrarood, biedt tal van voordelen die de traditionele douche-ervaring veranderen in een wellness-ervaring. Hier is een gedetailleerde blik op de vele voordelen:

 • Betere bloedcirculatie: De infraroodwarmte stimuleert de bloedsomloop, waardoor voedingsstoffen en zuurstof efficiënter door je lichaam kunnen worden getransporteerd. Dit draagt bij aan een betere algehele gezondheid en welzijn.
 • Verlichting van spierpijn en gewrichtspijn: De infraroodwarmte dringt diep door in je spieren, waardoor spanningen en pijn verlichten. Dit kan vooral gunstig zijn voor sporters en mensen met reumatische aandoeningen, omdat het helpt bij het herstel van de spieren en verlichting van gewrichtspijnen.
 • Huidverzorging: De infraroodwarmte helpt ook de huid te zuiveren en te verjongen. Het stimuleert de aanmaak van collageen en maakt daardoor de huid steviger en gezonder.
 • Vitamine D-productie: Door de UV-straling die sommige modellen bieden, kun je genieten van een gezonde dosis UVB-licht, wat de aanmaak van vitamine D stimuleert. Dit is essentieel voor gezonde botten en een goed immuunsysteem.
 • Energiezuinig: Een Sunshower is ontworpen met energiezuinigheid in gedachten. De lampen van zowel het infrarood- als het UV-licht zijn energiezuinig, en een sessie van 10 minuten kost slechts tussen de 0,03 en 0,06 euro. Dit maakt het een kosteneffectieve aanvulling op je dagelijkse routine.
 • Gezonde teint: Hoewel het UV-licht van de Sunshower niet sterk genoeg is om je bruin te maken, geeft het wel een gezonde teint aan je huid wanneer het geregeld wordt gebruikt.
 • Gemak en comfort: De luxe douchecabine met infrarood is gemakkelijk te gebruiken met een druk op de knop, waardoor je dagelijkse doucheroutine een luxe spa-ervaring wordt.
  .

Het gebruik van een luxe douchecabine met infrarood is niet alleen een verwennerij; het is een investering in je gezondheid en welzijn. Of je nu behoefte hebt aan ontspanning na een lange werkdag, herstel na een intensieve training, of gewoon je huid wilt laten stralen, de Sunshower maakt het allemaal mogelijk in het comfort van je eigen badkamer.

sunshower combi white

6 Sunshower modellen

Sunshower biedt zes verschillende modellen, elk ontworpen om het hele lichaam of specifieke delen te verzorgen. Hier zijn ze:

 • Solo, Duo, Pure XL, en Pure: Deze modellen bieden alleen infraroodwarmte.
 • Deluxe en Combi: Deze bieden zowel infrarood als UV-stralen, voor een complete ervaring.
 • Design en Montage: De opbouwmodellen zoals Sunshower Combi kunnen elegant in de hoek worden geplaatst en hebben een slank aluminium frame met gezandstraald glas.
  .

FAQ over luxe douchecabine met infrarood

Wat voor licht komt er uit de Sun shower? 
Twee soorten: infrarood en UV, met specifieke voordelen.

Waarom is een Sunshower zuinig? 
Het verbruikt energiezuinige lampen, waardoor de kosten laag zijn.

Voor wie is een Sunshower geschikt? 
Voor iedereen, inclusief reumapatiënten en sporters.

Waar monteer ik de Sunshower? 
In de doucheruimte, op de wand of in de hoek. Als inbouw of opbouwmodel.

Hoe lang gaan de lampen van de Sunshower mee? 
Infrarood lampen gaan 2000 uur mee, UV lampen 800 uur.

Word ik bruin met een Sun shower? 
Nee, maar regelmatig gebruik zorgt wel voor een gezonde teint.

Is UV- en infraroodlicht van de Sunshower schadelijk voor mijn huid? 
Nee, het is veilig en gezond voor je lichaam.

Sunshower luxe douchecabine met infrarood

Combineren met andere verwarmingen in de badkamer

Naast de luxe douchecabine met infrarood, kun je de spa-ervaring uitbreiden met andere verwarmingsproducten. Een handdoekdroger om je handdoeken voor te verwarmen, een spiegel met verwarmd glas die niet beslaat, en plafondverwarming voor een aangename temperatuur in de hele badkamer kunnen allemaal worden gecombineerd om een unieke en comfortabele ervaring te creëren.

Jouw thuis-spa ervaring

De luxe douchecabine met infrarood brengt wellness, comfort en luxe samen in je eigen huis. Met diverse modellen en aanvullende opties kun je je badkamer omtoveren tot een persoonlijke spa. Verwen jezelf met een luxe douchecabine met infrarood en ervaar zelf de verrijking van je leven.

Meer informatie over Sunshower

Wil je meer informatie over onze luxe douchecabine met infrarood, de Sunshower? Neem dan contact op met Warmteshop, jouw leverancier voor energiezuinig verwarmen. Wij geven je advies hoe je energie kan besparen met een infrarood verwarming. Als ook welke modellen het beste bij jouw verwarmingsbehoefte passen, geschikt als hoofd- en als bijverwarming. Denk daarnaast ook eens aan infrarood verwarming op zonnepanelenWij komen gratis bij je langs en geven advies. Kan je niet wachten? Koop dan onze infrarood panelen in de online winkel

Mocht je nog vragen hebben, neem dan zeker eens contact op met onze adviseurs van de Warmteshop. We hebben ruim 30 showrooms in de Benelux, waardoor er altijd wel een infrarood verwarming winkel bij jou in de buurt is. Meer informatie over verwarmen met infraroodstraling kan je ook lezen in ons magazine blog. Ontdek bijvoorbeeld de voordelen van een warmtestraler en waarom je beter voor een IP44 heater kan kiezen dan een IP20 badkamer paneel.

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste blogs

Infrarood verwarming van Warmteshop

Warmteshop is de markteleider in infrarood verwarming in België. Zoek je een oplossing voor gasloos verwarmen, dan is infrarood verwarming de zuinige elektrische verwarming voor in je huis. Koop een infrarood paneel!