fbpx

Ontdek de voordelen van slimme paneel verwarmer

Slimme paneel verwarmer bedien je met smartphone

Koude, gure winterdagen zijn vanaf nu verleden tijd! Stel je voor: je komt thuis in een behaaglijk warm huis zonder daar een fortuin aan uit te geven. Het kan met de slimme paneel verwarmer van Warmteshop. Dit revolutionaire apparaat combineert comfort, energie-efficiëntie en een vleugje high-tech. Bestuur de temperatuur eenvoudig met je smartphone en bespaar op je energierekening, terwijl je ook nog eens goed bezig bent voor het milieu. 

Klinkt te mooi om waar te zijn? We leggen de voordelen uit van een slimme paneel verwarmer en waarom dit het perfecte verwarmingspaneel voor jou is.

Wat is een slimme paneel verwarmer?

Een slimme paneel verwarmer is niet zomaar een warmtepaneel. Het is een geavanceerd verwarmingsapparaat dat gebruikmaakt van slimme infraroodtechnologie om je huis efficiënt en comfortabel te verwarmen. In tegenstelling tot traditionele verwarmingssystemen, die vaak veel energie verbruiken en niet altijd effectief zijn, biedt de slimme paneel verwarmer een modern, energiebesparend alternatief.

Hierbij wordt niet de lucht verwarmd, maar direct de mensen en objecten die zich in het stralingsgebied bevinden. Muren, vloeren en meubels warmen op en houden bovendien de warmte lang vast. Dit maakt deze verwarmingstechniek dan ook bijzonder geschikt voor minder goed geïsoleerde woningen. En bij goed geïsoleerde ruimtes heb je maar weinig energie nodig om de kamer op een aangename temperatuur te brengen.

slimme paneel verwarmer infrarood

Waarom kiezen voor een slimme paneel verwarmer?

Ben je nog niet overtuigd? Hier zijn enkele voordelen die de slimme paneel verwarmer biedt:

  • Energiebesparing: De geavanceerde technologie helpt je om energie te besparen, waardoor je minder betaalt voor je energierekening.
  • Milieuvriendelijk: Door minder energie te verbruiken, verminder je ook je CO2-voetafdruk. Bovendien verwarm je de woning zonder gas.
  • Comfort: Programmeer de slimme paneel verwarmer om je huis te verwarmen wanneer je het nodig hebt.
  • Gebruiksvriendelijk: Bestuur het verwarmingspaneel met je smartphone voor maximale controle en gemak.
    .

Hoe werkt een slimme paneel verwarmer?

Dit verwarmingspaneel maakt gebruik van de nieuwste technologie om je woonomgeving aangenaam te maken. Via een eenvoudige app op je smartphone kun je de temperatuur instellen, tijdschema’s programmeren en zelfs energieverbruik monitoren. Het is alsof je een persoonlijke assistent hebt die ervoor zorgt dat je huis altijd de perfecte temperatuur heeft.

Veelgestelde vragen over de slimme paneel verwarmer

Is het installeren van een slimme paneel verwarmer moeilijk?

Nee, het is verrassend eenvoudig. Je hebt geen speciaal gereedschap of technische kennis nodig. De meeste slimme paneel verwarmer modellen zijn plug-and-play, wat betekent dat je ze gewoon in het stopcontact steekt en via de app configureert.

Hoe verschilt dit van infrarood verwarming?

Een infrarood verwarming is niet altijd voorzien van een thermostaat. Wel kun je hiervoor een slimme thermostaat apart aanschaffen, zodat je profiteert van de genoemde voordelen. Je tovert de verwarming om in een slimme paneel verwarmer met infraroodstraling. 

Zijn er ook nadelen?

Zoals bij elk product zijn er altijd kleine compromissen. Het belangrijkste is om een model te kiezen dat past bij jouw behoeften en levensstijl.

welltherm-handdoekdroger Elektrische handdoekdroger

Energiebesparing, gebruiksgemak en zonder gas verwarmen

Er zijn talloze redenen waarom een slimme paneel verwarmer de juiste keuze is voor jouw verwarmingsbehoeften. Van energiebesparing tot gebruiksgemak, dit verwarmingspaneel heeft het allemaal. Waar wacht je nog op? Stap in de toekomst en geniet van de comfort en efficiëntie die een slimme paneel verwarmer te bieden heeft.

Informatie over slimme paneel verwarmer

Wil je meer informatie over verwarmen met infrarood panelen? Neem dan contact op met Warmteshop, jouw leverancier voor energiezuinig verwarmen. Wij geven je advies hoe je energie kan besparen met een infrarood verwarming. En waar je een slimme paneel verwarmer kun toepassen als bijverwarming living. Denk daarnaast ook eens aan infrarood verwarming op zonnepanelenWij komen gratis bij je langs en geven advies. Kan je niet wachten? Koop dan onze infrarood panelen in de online winkel

Mocht je nog vragen hebben, neem dan zeker eens contact op met onze adviseurs van de Warmteshop. We hebben ruim 30 showrooms in de Benelux, waardoor er altijd wel een infrarood verwarming winkel bij jou in de buurt is. 

Meer informatie over verwarmen met infraroodstraling kan je ook lezen in ons magazine blog, zoals de voordelen van onze verplaatsbare elektrische verwarmingstoestellen en ontdek ook de badkamer spiegel met infraroodstraling. Nooit meer een beslagen spiegel na het douchen. 

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste blogs

Infrarood verwarming van Warmteshop

Warmteshop is de markteleider in infrarood verwarming in België. Zoek je een oplossing voor gasloos verwarmen, dan is infrarood verwarming de zuinige elektrische verwarming voor in je huis. Koop een infrarood paneel!