fbpx

Langwerpige spiegels als verwarming

Innovatie in verwarming: langwerpige spiegels

Ben je op zoek naar een stijlvolle en efficiënte manier om je huis te verwarmen? Langwerpige spiegels met infraroodstraling zijn niet alleen een blikvanger in elk interieur, maar bieden ook aangename warmte. Deze innovatieve oplossing combineert de functionaliteit van een spiegel met de efficiëntie van moderne verwarmingstechnologie. Of het nu gaat om je badkamer, kledingkamer, woonkamer of hal, langwerpige spiegels met verwarming zijn een aanwinst voor iedere ruimte.

Waar langwerpige spiegels toepassen?

1. Badkamer: perfecte match

In de badkamer bieden langwerpige spiegels met infrarood een dubbel voordeel. Naast de praktische kant van een grote spiegel boven de wastafel, helpen ze de ruimte condensvrij en warm te houden. Langwerpige spiegels zijn verkrijgbaar in verschillende maten, passend bij elke badkamerindeling. Dit betekent een helder zicht na elke douche en een warme, uitnodigende ruimte op koude ochtenden.

langwerpige spiegels

2. Kledingkamer en slaapkamer: stijl ontmoet functie

Als passpiegel in de kledingkamer of slaapkamer zijn langwerpige spiegels met verwarming een stijlvolle toevoeging. Langwerpige spiegels zorgen voor een volledig beeld van je outfit en houden de ruimte aangenaam warm, wat vooral prettig is in de koudere maanden. Verkrijgbaar in diverse lengtes, kunnen deze spiegels zowel horizontaal als verticaal worden opgehangen, afhankelijk van de ruimte en persoonlijke voorkeur.

3. Woonkamer: ruimte en warmte

In de woonkamer vergroot een langwerpige spiegel optisch de ruimte en voegt een elegante touch toe. Gecombineerd met IR-straling biedt het een subtiele en energie-efficiënte manier om de kamer te verwarmen. Deze langwerpige spiegels kunnen als centraal kunstwerk fungeren of subtiel worden geïntegreerd in het interieur.

4. Hal: een warm welkom

In de hal zorgt een langwerpige spiegel met verwarming voor een laatste check voor je de deur uitgaat en verwelkomt het je gasten met warmte. Ideaal voor snelle blikken en het snel opwarmen van deze vaak koude ruimte.

Spiegelverwarming: innovatief en stijlvol

Een spiegelverwarming is niet alleen een esthetische aanvulling op elk interieur, maar dient ook als innovatief warmtepaneel. Deze geavanceerde technologie maakt gebruik van infraroodstraling om een comfortabele en gelijkmatige warmte te bieden, perfect voor kille ochtenden of koelere avonden. In plaats van lucht te verwarmen, zoals traditionele verwarmingssystemen, richten deze panelen zich op het direct verwarmen van objecten en mensen in de kamer, wat resulteert in een efficiëntere en direct voelbare warmte.

Het principe achter de technologie

Het hart van deze technologie is de omzetting van elektriciteit in infraroodstraling. Deze straling wordt op dezelfde manier ervaren als de warmte van de zon, maar zonder de schadelijke UV-straling. Het is een natuurlijke vorm van warmte, waardoor het als comfortabeler wordt ervaren dan de droge lucht van centrale verwarmingssystemen. Deze eigenschap maakt langwerpige spiegels met infraroodstraling bijzonder geschikt voor mensen met ademhalingsproblemen of een gevoelige huid. Doordat de lucht ook niet circuleert, zweven er ook geen stofdeeltjes in de lucht. Met langwerpige spiegels als warmtepanelen in huis profiteer je dan ook van een schone lucht en goede luchtvochtigheid.

Voordelen van infrarood spiegel met verwarming:

  • Energie-efficiëntie: verlaagt de verwarmingskosten
  • Ruimtebesparend: combineert twee functies in één
  • Esthetisch aantrekkelijk: naadloze integratie in elk interieur
  • Gezondheidsvoordelen: helpt schimmel en vochtigheid te verminderen
  • Schone binnenlucht: geen rondzwevende stofdeeltjes
spiegelverwarming slaapkamer

Esthetisch en functioneel ontwerp

Deze langwerpige spiegels zijn ontworpen om naadloos in elk interieur te passen. Ze bieden niet alleen een helder en volledig beeld, maar stralen ook een subtiele warmte uit die de behoefte aan omvangrijke radiatoren elimineert. Het strakke, moderne ontwerp van slechts 2 cm dik past perfect in zowel een minimalistische als een luxueuze omgeving. Deze veelzijdigheid maakt het een ideale keuze voor verschillende ruimtes in huis, van de badkamer tot de woonkamer.

Veiligheid en duurzaamheid

Een ander belangrijk aspect van deze spiegelverwarming is de focus op veiligheid en duurzaamheid. Deze spiegels zijn ontworpen met veiligheid als prioriteit, waarbij oververhitting wordt voorkomen door ingebouwde thermische sensoren. Bovendien draagt het gebruik van infraroodstraling bij aan een vermindering van de ecologische voetafdruk, doordat het een meer energie-efficiënte manier van verwarmen is dan traditionele methoden.

Meer over spiegelverwarming

De integratie van spiegelverwarming is een slimme en stijlvolle manier om warmte in huis te brengen. Deze technologie combineert vorm met functie en biedt een gezond, efficiënt en esthetisch aangename oplossing voor verwarming in moderne huizen. Met deze innovatieve benadering van huisverwarming kies je voor een slimme, stijlvolle en duurzame optie.

Of je nu je badkamer wilt opfrissen, je kledingkamer wilt optimaliseren, je woonkamer wilt vergroten of je hal een warme touch wilt geven, deze langwerpige spiegels met infraroodstraling bieden een innovatieve oplossing voor elk huis.

Meer weten over langwerpige spiegels? Neem contact op met Warmteshop, jouw leverancier voor energiezuinig verwarmen, als hoofd- en bijverwarming. Wij geven je advies hoe je energie kan besparen met een infrarood verwarming. Denk daarnaast ook eens aan infrarood verwarming op zonnepanelenWij komen gratis bij je langs en geven advies. Kan je niet wachten? Koop dan onze infrarood panelen in de online winkel

Mocht je nog andere vragen hebben, neem dan zeker eens contact op met onze adviseurs van de Warmteshop. We hebben ruim 30 showrooms in de Benelux, waardoor er altijd wel een infrarood verwarming winkel bij jou in de buurt is. Meer informatie over verwarmen met infraroodstraling kan je ook lezen in ons magazine blog, zoals het vergelijk van elektrische radiator vs infrarood kachels. En waar op letten bij thermostaat kopen

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste blogs

Infrarood verwarming van Warmteshop

Warmteshop is de markteleider in infrarood verwarming in België. Zoek je een oplossing voor gasloos verwarmen, dan is infrarood verwarming de zuinige elektrische verwarming voor in je huis. Koop een infrarood paneel!