fbpx

Slank verwarming wandpaneel van 2 cm

De warmte van verwarming wandpaneel

Een verwarming wandpaneel is de elegante oplossing die je ruimte omtovert in een oase van warmte. Met geavanceerde technologie biedt dit slanke verwarmingspaneel comfort, stijl, en energie-efficiëntie. Bereid je voor op een warm welkom in elk seizoen, zonder in te leveren op esthetiek. Want een verwarming wandpaneel is met een dikte van 2 cm ruimtebesparend aan de wand en straalt comfortabele infraroodstraling uit. Niet de lucht wordt verwarmd, maar direct de objecten en mensen in de ruimte. Dankzij deze infraroodtechnologie bespaar je ook nog eens flink op het energieverbruik, tot wel 40% goedkoper dan een gasverwarming. 

Uitvoeringen van wandpaneel verwarming 

Een wandpaneel verwarming komt in diverse uitvoeringen die naadloos aansluiten bij elke interieurstijl. Of je nu valt voor de: 

 • minimalistische elegantie van glas (2,2 cm dun),
 • industriële look van metaal (1,7 cm dun)
 • reflecterende schoonheid van een spiegel, 
 • prachtige kunst foto verwarming naar smaak,
 • specifieke RAL kleuren die perfect matchen met je interieur, of 
 • een handdoekdroger functie in je badkamer zoekt

Er is altijd een wandpaneel verwarming dat aan je wensen voldoet. Deze slanke warmtepanelen zijn niet alleen een bron van warmte maar ook een statement van je persoonlijke stijl. Met een paneel aan de wand kies je voor een esthetisch verantwoorde manier om je ruimtes te verwarmen, waardoor het een integraal onderdeel van je interieur wordt.

verwarming wandpaneel als foto verwarming

De esthetische kracht van design 

Het design van een verwarming wandpaneel doet veel meer dan alleen verwarmen; het verrijkt je leefruimte. Elk paneel is een kunstwerk op zich, ontworpen om op te gaan in of juist uit te blinken binnen je interieur. Met keuzes uit verschillende materialen en afwerkingen personaliseer je eenvoudig je ruimte. Het gebruik van een verwarmingspaneel aan de wand is een uiting van smaak en een bewijs dat functionaliteit en schoonheid hand in hand gaan.

Energiezuinig verwarmen met stijl: infrarood wandpaneel verwarming

Een infrarood wandpaneel verwarming staat synoniem voor energiezuinigheid. In een tijd waarin duurzaamheid een prioriteit is, bieden deze warmtepanelen een efficiënte oplossing om je huis te verwarmen. Ze gebruiken minder energie dan traditionele verwarmingssystemen en verspreiden een aangename infraroodwarmte waarbij de luchtvochtigheid optimaal blijft. Zo geniet je van comfort zonder hoge energierekeningen, en draag je bij aan een beter milieu. Met een infrarood wandpaneel verwarming bespaar je zo’n 40% op de verwarmingskosten. Gebruik een thermostaat voor een nog hogere besparing. Energiezuinig verwarmen doe je met een infrarood wandpaneel verwarming.

Installatie en onderhoudsgemak van elektrische verwarming wandpaneel 

Een van de vele voordelen van een elektrische verwarming wandpaneel is de eenvoud van installatie en onderhoud. Deze panelen zijn snel en zonder ingrijpende verbouwingen te plaatsen, en eenmaal geïnstalleerd, vergen ze minimaal onderhoud. Geen zorgen over het schoonmaken van roosters of het vervangen van filters; een zachte doek is alles wat je nodig hebt om je elektrische verwarming wandpaneel stofvrij te houden. En jaarlijkse onderhoudsbeurten zijn ook van de baan!

infrarood wandpaneel verwarming badkamer

De veelzijdigheid van verwarming wandpaneel

Verwarming wandpaneel bewijst zijn veelzijdigheid in elke setting. Of je nu een knusse zithoek wilt bijverwarmen, een werkkamer comfortabel wilt maken, of een badkamer wilt voorzien van een extra luxe; er is altijd een verwarminspaneel dat past bij je behoefte. Deze IR panelen zijn niet alleen functioneel maar ook flexibel, wat ze ideaal maakt voor elke ruimte in je huis.

 • Glas voor minimalistische elegantie
 • Metaal voor een industriële look
 • Spiegelverwarming voor reflecterende schoonheid
 • RAL kleuren voor een perfecte match
 • Foto verwarming met afbeelding naar keuze
 • Handdoekdroger voor functionele luxe in de badkamer

Informatie over elektrische wandpaneel verwarming

Wil je meer informatie over zuinig verwarmen met elektrische wandpaneel verwarming? Neem dan contact op met Warmteshop, jouw leverancier voor energiezuinig verwarmen. Wij geven je advies hoe je energie kan besparen met een infrarood verwarming, zowel zakelijk als privé. En waar je een warmtepaneel kunt toepassen als bijverwarming. Denk daarnaast ook eens aan infrarood verwarming op zonnepanelenWij komen gratis bij je langs en geven advies. Kan je niet wachten? Koop dan onze infrarood panelen in de online winkel. Zoek je stijlvolle warmtepaneel uit en binnen enkele dagen geniete jij van de comfortabele en stijlvolle warmte in huis.

Mocht je nog vragen hebben, neem dan zeker eens contact op met onze adviseurs van de Warmteshop. We hebben ruim 30 showrooms in de Benelux, waardoor er altijd wel een infrarood verwarming winkel bij jou in de buurt is. Meer informatie over huis zuinig verwarmen met infrarood verwarming kan je ook lezen in ons magazine blog, zoals hoe een heater energiezuinig je huis warmt houdt. We leggen je ook uit welke infrarood verwarming kopen voor jouw ruimte. 

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste blogs

Infrarood verwarming van Warmteshop

Warmteshop is de markteleider in infrarood verwarming in België. Zoek je een oplossing voor gasloos verwarmen, dan is infrarood verwarming de zuinige elektrische verwarming voor in je huis. Koop een infrarood paneel!