fbpx

Infrarood paneel zolder: de oplossing voor een warme zolder

Nooit meer koud boven in huis met een infrarood paneel zolder

Een infrarood paneel zolder is de ultieme manier om deze vaak vergeten ruimte om te toveren tot een warme en comfortabele plek. Deze verwarmingspanelen zijn stijlvol, energiezuinig en zorgen voor een directe en aangename warmteverspreiding. Ontdek hoe een infrarood paneel je zolder kan transformeren tot een geliefde plek in huis.

Wat is een infrarood paneel voor de zolder en waarom is het onmisbaar?

Een infrarood paneel voor de zolder is een innovatief verwarmingspaneel dat gebruikmaakt van infraroodstraling om objecten en mensen direct te verwarmen. Dit warmtepaneel is onmisbaar omdat het de zolder snel en efficiënt verwarmt, zonder energie te verspillen aan het opwarmen van de lucht. Dankzij de directe warmteverspreiding geniet je van een aangename temperatuur, zelfs op de koudste dagen. 

De voordelen van een infrarood paneel op zolder

  • Efficiënte verwarming: Een infrarood paneel verwarmt direct de objecten en mensen in de ruimte, wat resulteert in een snellere en efficiëntere opwarming.
  • Energiezuinig: Omdat het paneel direct warmte afgeeft zonder eerst de lucht te verwarmen, verbruikt het minder energie dan traditionele verwarmingssystemen.
  • Gezond binnenklimaat: Een infrarood paneel zorgt voor minder luchtcirculatie, waardoor stof en allergenen minder snel verspreiden.
  • Stijlvol en ruimtebesparend: Deze panelen zijn verkrijgbaar in diverse designs en kunnen aan de muur of het plafond worden bevestigd, waardoor ze geen kostbare vloeroppervlakte innemen.
infrarood paneel zolder werkplek

Maak van je zolder een gezellige werkplek

Een zolder wordt vaak gebruikt als opslagruimte, maar met een infrarood paneel zolder maak je er eenvoudig een gezellige en warme werkplek van. Stel je voor: een knusse ruimte waar je je volledig kunt concentreren op je werk, zonder afgeleid te worden door de kou. Een verwarmingspaneel creëert een constante, comfortabele temperatuur, waardoor je productiever en gemotiveerder bent.

De zolder als ontspanningsruimte

Waarom zou je je zolder niet omtoveren tot een ontspanningsruimte? Met een infrarood paneel zolder geniet je van een warme en uitnodigende plek om te ontspannen. Creëer een leeshoek met comfortabele stoelen, of zet een televisie neer voor een knusse filmavond. De infrarood warmte zorgt voor een rustgevende sfeer waarin je volledig tot rust komt.

Een energiebesparende oplossing

Energiebesparing is een belangrijk onderwerp in deze tijd, en een infrarood paneel zolder draagt hieraan bij. Dankzij de efficiënte verwarmingstechnologie bespaar je op je energierekening zonder in te leveren op comfort. Het paneel verwarmt alleen de ruimtes die je daadwerkelijk gebruikt, wat resulteert in een lagere energieconsumptie.

Installatie en onderhoud van een infrarood paneel zolder

De installatie van een infrarood paneel op je zolder is eenvoudig en snel. Het paneel wordt aan de muur of het plafond bevestigd en aangesloten op het elektriciteitsnet. Bovendien kun je ook nog kiezen voor een mobiele verwarming, zodat je het warmtepaneel eenvoudig kan verplaatsten waar de warmte op de zolderruimte gewenst is. Het onderhoud is minimaal; een regelmatige schoonmaakbeurt is voldoende om het paneel in topconditie te houden. Dit maakt het een onderhoudsvriendelijke keuze voor je zolderverwarming. 

Creëer een multifunctionele zolderruimte

Met een warmtepaneel op je zolder benut je de ruimte optimaal en geef je deze een nieuwe functie. Of je nu een thuiskantoor, hobbyruimte of ontspanningsplek wilt creëren, een warmtepaneel zorgt voor de perfecte temperatuur. De veelzijdigheid van een verwarmingspaneel maakt het een uitstekende keuze voor elke zolder.

  • Directe en efficiënte warmteverspreiding
  • Energiebesparend en kostenverlagend tot wel 40-50%
  • Verbeterde luchtkwaliteit zonder stofverspreiding
  • Stijlvol design en ruimtebesparend
  • Makkelijk te installeren en te onderhouden
zolderverwarming

Meer weten over infrarood zolder verwarming

Een infrarood zolder verwarming biedt een stijlvolle, efficiënte en energiebesparende manier om je zolder te verwarmen. Of je nu op zoek bent naar een comfortabele werkplek, een knusse ontspanningsruimte, of gewoon meer uit je zolder wilt halen, een infrarood paneel zolder is de perfecte oplossing. Verander je zolderruimte tot een geliefde en warme ruimte in je huis.

Wil je meer informatie over zolder verwarmen? Neem dan contact op met Warmteshop, jouw leverancier voor energiezuinig verwarmen. Wij geven je advies hoe je energie kan besparen met een infrarood verwarming. En waar je een infrarood zolder verwarming kan toepassen als bijverwarming. Denk daarnaast ook eens aan infrarood verwarming op zonnepanelenWij komen gratis bij je langs en geven advies. Kan je niet wachten? Koop dan onze infrarood panelen in de online winkel

Mocht je nog vragen hebben, neem dan zeker eens contact op met onze adviseurs van de Warmteshop. We hebben ruim 30 showrooms in de Benelux, waardoor er altijd wel een infrarood verwarming winkel bij jou in de buurt is. Meer informatie over verwarmen met infraroodstraling kan je ook lezen in ons magazine blog, zoals de werking en voordelen van een infrarood panel heater. Kom ook meer te weten over de voordleen van een verwarmingspaneel plafond. Ideaal voor op de zolderruimte, woonkamer en als badkamer verwarming.

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste blogs

Infrarood verwarming van Warmteshop

Warmteshop is de markteleider in infrarood verwarming in België. Zoek je een oplossing voor gasloos verwarmen, dan is infrarood verwarming de zuinige elektrische verwarming voor in je huis. Koop een infrarood paneel!