fbpx

Infrarood warmtepaneel badkamer: comfort en stijl

Geniet van comfortabele warmte met een infrarood warmtepaneel badkamer

De badkamer is een plek van ontspanning en verwennerij. Een infrarood warmtepaneel badkamer tilt deze ervaring naar een hoger niveau door zowel warmte als stijl toe te voegen. Of je nu kiest voor een handdoekdroger, spiegelverwarming, plafondverwarming of wandverwarming, de opties zijn eindeloos en elk infraroodpaneel biedt unieke voordelen.

handdoekdroger handdoek

Handdoekdroger: luxe en functionaliteit in één

Een infrarood handdoekdroger van Warmteshop is de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit. Het dual-zone infrarood paneel van de merken Welltherm of Ecaros zorgt voor heerlijk droge handdoeken en een warme badkamer. Deze verwarmingspanelen zijn verkrijgbaar in glas of metaal en zijn uitgerust met 2 of 3 handdoekbeugels. Hierdoor blijven je handdoeken altijd lekker warm en droog, klaar voor gebruik na een verkwikkende douche. En je badkamer is heerlijk op temperatuur. Laat je verwennen met een handdoekdroger.

Voordelen van een handdoekdroger

 • Dubbele functionaliteit: verwarming en handdoekdroger in één.
 • Stijlvolle afwerking in glas of metaal.
 • Beschikbaar met meerdere handdoekbeugels.
  .
infrarood spiegel spiegelverwarming infrarood spiegel

Spiegelverwarming: altijd een scherpe reflectie

Stel je voor: een spiegel die nooit beslaat, zelfs niet tijdens de heetste douchebeurten. Een infrarood spiegelverwarming maakt dit mogelijk. Deze slechts 2,2 cm dunne spiegel monteer je boven de wastafel, zodat je altijd een helder zicht hebt. Bovendien kan deze spiegel voorzien worden van LED-verlichting, waardoor je badkamer een moderne en luxe uitstraling krijgt.

Voordelen van spiegelverwarming

 • Nooit meer een beslagen spiegel.
 • Strak design van slechts 2,2 cm dik.
 • Optioneel met LED-verlichting voor extra sfeer.
  .
verwarming voor badkamer Bijverwarming badkamer Infrarood vloerverwarming badkamer infraroodstraler met afstandsbediening

Plafondverwarming: ruimtebesparend en efficiënt

Voor zowel kleine als grote badkamers is plafondverwarming een uitstekende keuze. In een kleine badkamer verlies je geen ruimte aan de muur, terwijl in een grote badkamer de warmte gelijkmatig van bovenaf verspreid wordt. Hierdoor wordt ook de vloer heerlijk warm, waardoor vloerverwarming overbodig wordt.

Voordelen van plafondverwarming

 • Ruimtebesparend, ideaal voor kleine badkamers.
 • Gelijkmatige warmteverspreiding in grote badkamers.
 • Zorgt voor een warme vloer zonder vloerverwarming.
  .
infrarood paneel badkamer warmteshop modern beste elektrische verwarming

Wandverwarming: stijlvolle en persoonlijke touch

Met infrarood wandverwarming geef je je badkamer een persoonlijke touch. Deze verwarmingspanelen zijn verkrijgbaar in verschillende designs, groottes en wattages. Kies voor een strak wit paneel, een stijlvolle zwarte verwarming of een fleurige RAL-kleur. Je kunt zelfs een verwarming met foto naar keuze laten maken. De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos.

Voordelen van wandverwarming

 • Beschikbaar in diverse designs en kleuren.
 • Kan gepersonaliseerd worden met een foto naar keuze.
 • Verkrijgbaar in verschillende wattages voor elke behoefte.
  .

Waarom kiezen voor een infrarood warmtepaneel badkamer?

Een infrarood warmtepaneel badkamer biedt talloze voordelen. Het zorgt voor een comfortabele, gelijkmatige warmte die snel op temperatuur komt en energiezuinig is. Bovendien is het onderhoudsvrij en eenvoudig te installeren. Met de verschillende opties zoals handdoekdrogerinfrarood spiegel, plafond- en wandverwarmingen, vind je altijd een paneel dat perfect bij jouw badkamer en wensen past.

Voordelen van infrarood verwarmingspanelen:

 • Snel op temperatuur en energiezuinig.
 • Onderhoudsvrij en eenvoudig te installeren.
 • Beschikbaar in diverse uitvoeringen voor elke badkamer.
  .

Een infrarood warmtepaneel voor de badkamer verandert jouw dagelijkse routine in een luxe ervaring. Kies de oplossing die bij jou past en geniet van een heerlijk warme en stijlvolle badkamer.

Voordelen badkamer verwarming op een rij

 1. Snel op temperatuur: Direct warmte zonder lang te wachten.
 2. Energiezuinig: Lage energiekosten door efficiënte werking.
 3. Onderhoudsvrij: Geen onderhoud nodig, altijd klaar voor gebruik.
 4. Diverse designs: Van strak wit tot gepersonaliseerde panelen.
 5. Makkelijk te installeren: Geen ingewikkelde installaties.
 6. Veilig in gebruik: de warmtepanelen badkamer hebben een IPX4 klasse en zijn dus waterafstotend.
  .

Met een infrarood warmtepaneel badkamer verwarming geniet je dagelijks van luxe, comfort en stijl. Welke optie je ook kiest, je badkamerruimte wordt de ultieme plek van ontspanning.

Informatie over infrarood warmtepanelen badkamer

Wil je meer informatie over verwarmen met infrarood warmtepanelen badkamer? Neem dan contact op met Warmteshop, jouw leverancier voor energiezuinig badkamer verwarmen. Wij geven je advies hoe je energie kan besparen met een infrarood verwarming, en welk warmtepaneel het beste voor je is. Ook kun je de warmtepanelen toepassen als bijverwarming. Denk daarnaast ook eens aan infrarood verwarming op zonnepanelenWij komen gratis bij je langs en geven advies. Kan je niet wachten? Koop dan onze infrarood warmtepanelen in de online winkel

Mocht je nog vragen hebben over een infrarood warmtepaneel badkamer of andere verwarmingspanelen, neem dan zeker eens contact op met onze adviseurs van de Warmteshop. We hebben ruim 30 showrooms in de Benelux, waardoor er altijd wel een infrarood verwarming winkel bij jou in de buurt is. Meer informatie over verwarmen met infraroodstraling kan je ook lezen in ons magazine blog, zoals hoe groen infrarood panelen echt zijn. 

Ben je nog niet overtuigd? Bekijk dan zeker eens de 10 redenen waarom infrarood kopen een slimme en duurzame keuze is.

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste blogs

Infrarood verwarming van Warmteshop

Warmteshop is de markteleider in infrarood verwarming in België. Zoek je een oplossing voor gasloos verwarmen, dan is infrarood verwarming de zuinige elektrische verwarming voor in je huis. Koop een infrarood paneel!