fbpx

Warmteshop Ieper heet u van harte welkom

Warmteshop Ieper

Als u op zoek bent naar een betrouwbare en betaalbare infrarood verwarming kan u natuur lijk het hele internet afzoeken. Maar de kans is groot dat u na afloop het bos door de bomen niet meer ziet.

Vergelijken is noodzakelijk en u moet zich verzekeren dat u met de juiste partner in zee gaat. Maar laat het vooral niet na om u professioneel te laten begeleiden door een partij die weet waarover hij spreekt. De Warmteshop heeft een jarenlange ervaring in zowel korte als lange golf infrarood verwarming. Wij beschikken over een eigen plaatsingsdienst en after-sales dienst, die u ten alle tijde zullen bijstaan.

steampunk-001

Kom langs

Kom alvorens over te gaan tot aankoop zeker eens langs bij één van onze 24 vestigingen welke verspreid zijn over de ganse Benelux. Ons advies is gratis en vrijblijvend. En indien gewenst kunnen wij bij u langs komen om de juiste metingen te doen en een gedetailleerde offerte uit te brengen.

Een ander voordeel bij het bezoek van een fysieke Warmteshop winkel is, dat u de materialen kan bekijken en ervaren. Elke Warmteshop heeft immers een scala aan infrarood verwarmingen in de showroom hangen, en deze zijn werkend opgesteld. Alleen zo kan u ten volle ervaren hoe een infrarood verwarming aanvoelt en werkt.

Een warm gevoel

In de Warmteshop Ieper wordt u vriendelijk ontvangen door Mevrouw Van Haverbeke, die u met plezier te woord zal staan en u zal begeleiden in de wereld van infrarood verwarming.
In de showroom te Ieper hangen niet alleen alle infrarood panelen voor de verwarming van uw woning, ook korte golf terrasverwarming kunnen wij u hier demonstreren. Het volledige gamma van Star Progetti infrarood stralers en nog vele andere staan in de toonzaal opgesteld.

U bent dus van harte welkom in onze Warmteshop te Ieper. 

Video

Nieuwste blogs

WAT VOOR INFRAROOD VERWARMING?

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste blogs

Infrarood verwarming van Warmteshop

Warmteshop is de markteleider in infrarood verwarming in België. Zoek je een oplossing voor gasloos verwarmen, dan is infrarood verwarming de zuinige elektrische verwarming voor in je huis. Koop een infrarood paneel!