EXCELLENTE KWALITEIT

Warmteshop

Marktleider BELGIË

Infrarood verwarmingen

Warmteshop Ieper heet u van harte welkom

Warmteshop Ieper

Als u op zoek bent naar een betrouwbare en betaalbare infrarood verwarming kan u natuur lijk het hele internet afzoeken. Maar de kans is groot dat u na afloop het bos door de bomen niet meer ziet.

Vergelijken is noodzakelijk en u moet zich verzekeren dat u met de juiste partner in zee gaat. Maar laat het vooral niet na om u professioneel te laten begeleiden door een partij die weet waarover hij spreekt. De Warmteshop heeft een jarenlange ervaring in zowel korte als lange golf infrarood verwarming. Wij beschikken over een eigen plaatsingsdienst en after-sales dienst, die u ten alle tijde zullen bijstaan.

steampunk-001

Kom langs

Kom alvorens over te gaan tot aankoop zeker eens langs bij één van onze 24 vestigingen welke verspreid zijn over de ganse Benelux. Ons advies is gratis en vrijblijvend. En indien gewenst kunnen wij bij u langs komen om de juiste metingen te doen en een gedetailleerde offerte uit te brengen.

Een ander voordeel bij het bezoek van een fysieke Warmteshop winkel is, dat u de materialen kan bekijken en ervaren. Elke Warmteshop heeft immers een scala aan infrarood verwarmingen in de showroom hangen, en deze zijn werkend opgesteld. Alleen zo kan u ten volle ervaren hoe een infrarood verwarming aanvoelt en werkt.

Een warm gevoel

In de Warmteshop Ieper wordt u vriendelijk ontvangen door Mevrouw Van Haverbeke, die u met plezier te woord zal staan en u zal begeleiden in de wereld van infrarood verwarming.
In de showroom te Ieper hangen niet alleen alle infrarood panelen voor de verwarming van uw woning, ook korte golf terrasverwarming kunnen wij u hier demonstreren. Het volledige gamma van Star Progetti infrarood stralers en nog vele andere staan in de toonzaal opgesteld.

U bent dus van harte welkom in onze Warmteshop te Ieper. 

Ik wil een gratis offerte voor infrarood verwarming

Video

Nieuwste blogs

WAT VOOR INFRAROOD VERWARMING?

KOOP EEN DUURZAME

INFRAROOD VERWARMING

WARMTESHOP

Elektrische verwarming is met de hedendaagse technologie een stuk zuiniger geworden. Een elektrische verwarming is volledig vrij van CO2 uitstoot. En kan bovendien 100% worden gevoed door groene stroom. Infrarood verwarming op elektriciteit. 

Infrarood verwarming koop je bij de grootste infrarood expert van de Benelux, de Warmteshop. Bij ons ben je verzekert van een energiezuinige en kwalitatieve infrarood verwarming. Infrarood verwarming verwarmt jouw woning zonder CO2 uitstoot. 

Infrarood panelen zijn een uitstekende keuze als je op zoek bent naar een efficiënte en duurzame verwarming. Infrarood panelen zijn zeer zuinig in verbruik. Ze hebben geen onderhoudskosten en de installatie is eenvoudig. In vele prachtige designs verkrijgbaar. 

Infrarood terrasverwarming met korte golf infrarood straling geeft aangename warmte, is reukloos en duurzaam in verbruik. Met een infrarood terrasverwarming geniet je iedere avond van de gezonde warmte op je terras. Je sluit de dag warm af.

Electrische verwarming is er in vele soorten. De meest energiezuinige electrische verwarming is met infrarood straling. Je hebt bij infrarood verwarming namelijk een minder hoge temperatuur nodig om hetzelfde warmtegevoel te verkrijgen als bij een convectie kachel. 

Directe badkamer verwarming infrarood straling zorgt voor een warme en droge badkamer. Badkamer infrarood verwarming verkrijgbaar als spiegelpaneel, handdoekdroger of plafond paneel. Nooit meer een beslagen spiegel.

Optimaal genieten van een Sunshower in jouw badkamer. De Sunshower levert aan jou gezonde infrarood straling en zonlicht. Het zorgt voor de aanmaak van vitamine D, spieren ontspannen en het stimuleert de doorbloeding. Goed voor sporters en ouderen.

Bijverwarming infrarood voor de koudere hoeken in het huis. Of ter ondersteuning van het huidige verwarming systeem. Bijverwarming infrarood is binnen enkele minuten warm. Zeer geschikt voor bijverwarming badkamer of bijverwarming woonkamer. 

Plafondverarming met infrarood panelen is de nieuwe manier van verwarmen. Niet de lucht wordt warm, maar direct de objecten en personen. Daarbij gaat geen energie verloren aan het verwarmen van lucht. Plafondverwarming heeft een groot warmtebereik.

Industrie verwarming infrarood zorgt voor directe warmte in loods, bedrijfshal of garage. Industriële panden zijn vaak slecht geïsoleerd en je hebt niet overal warmte nodig. Onze infrarood industrie verwarming is ongevoelig voor tocht en verwarmt gericht een zone. 

Elektrische convectoren verwarmen de kamerlucht. De koude lucht stroomt van onderen naar boven door de elektrische convectoren, waardoor warme lucht ontstaat. Omdat er geen bewegende delen in het toestel zitten, is deze geruisloos. 

Verwarming op elektriciteit is de toekomst. Je bent namelijk niet meer afhankelijk bent van fossiele brandstoffen, zoals aardgas of stookolie. Verwarming op elektriciteit met infrarood levert een hoog rendement op. Daarnaast is infrarood verwarming zeer energiezuinig. 

Directe badkamer verwarming middels infrarood straling zorgt voor een warme en droge badkamer. Verkrijgbaar als spiegelpaneel, handdoekdroger of plafond paneel. Nooit meer een beslagen spiegel, geen last van condensvorming en geen schimmelvorming in de muren.

Energiezuinig verwarmen met infrarood panelen in huis, kantoor of industrieel pand. Infrarood verwarming verwarmt niet de lucht, maar direct de objecten en mensen. Dit is een andere manier van energiezuinig verwarmen. Regel de temperatuur met de thermostaat.

Infrarood verwarming kopen is een slimme keuze. Infrarood verwarming kopen doe je bij de grootste en goedkoopste infrarood verwarming winkel van de Benelux. Bezoek één van de vele showrooms van de Warmteshop of bezoek onze online winkel.