fbpx

Spiegel die de kamer verwarmt

Infrarood spiegel die de kamer verwarmt

Een infrarood spiegel die de kamer verwarmt heeft daarmee dubbele functie. Het is zowel een spiegel als een verwarming die de kamer comfortabel op temperatuur brengt. Zeer populair is natuurlijk een infrarood spiegel in de badkamer. 

Nooit meer last van een beslagen spiegel met de badkamer infrarood verwarming. Daarnaast staat een spiegel paneel in de woonkamer ook zeer mooi en in de ontvangsthal zorgt het eveneens voor aangename warmte. Geen koude trek meer vanaf de voordeur. 

Eigenlijk kan je een infrarood spiegel in iedere kamer van de woning ophangen aan de muur. Een infrarood spiegel paneel verwarmt niet alleen de kamer, maar dient ook gelijk als pas spiegel. Geen lelijke radiatoren meer in je slaap- of kleding kamer die onnodig veel ruimte in beslag nemen. 

Maar een mooie warme spiegel die de kamer verwarmt en die ook nog eens bij het ontwerp van de kamer past. Niemand heeft door dat het een warmte spiegel paneel is. Dankzij deze dubbele functie is dit toestel uiterst functioneel en onmisbaar.

Spiegel die de kamer verwarmt

Infrarood badkamer spiegel

In de badkamer is een spiegel infrarood verwarming erg populair. Dat is natuurlijk niet voor niets. Dankzij het slanke ontwerp van slechts 2 cm is een spiegel met verwarming ruimte besparend. Je monteert het warmtepaneel eenvoudig boven de wastafel. 

In ruimtes zoals de badkamer wil je geen opvallende traditionele radiator meer zien. Deze kachels nemen alleen maar kostbare ruimte in beslag. De juiste oplossing is een elegant, duurzame en energiezuinige infrarood spiegel paneel die de kamer verwarmt.

Een groot voordeel van een infrarood spiegel is dat deze niet beslaat. Na het douchen of badderen zie je gelijk jouw spiegelbeeld in de spiegel. Je kan je haren föhnen, make up doen of scheren. Je hoeft niet eerst de spiegel te ontdoen van condens. 

Ook zeer geschikt in de badkamer zijn de infrarood panelen met handdoek droger. Het dual-zone infrarood paneel zorgt voor een warme badkamer en altijd droge handdoeken. Combineer een spiegel paneel met handdoek droger die de kamer verwarmt.

Hoe een infrarood spiegel werkt

Een infrarood spiegel die de kamer verwarmt is een elektrische verwarming in de vorm van een spiegel. Deze kan rond, vierkant of langwerpig zijn. Het ir spiegel paneel maakt gebruik van lange golfstralen, welke de muren, plafond en objecten in de kamer verwarmen. Het verwarmt dus niet de lucht. 

Alle opgewarmde massa geeft deze warmte vervolgens af op de omgeving. Daardoor ervaar je een heerlijk intense warme, vergelijkbaar met de stralen van de zon, maar dan zonder de schadelijke uv-straling. 

Iedereen kent het wel dat je na het douchen de spiegel volledig is aangeslagen met condens. Dankzij de lange golf infrarood techniek komt dit niet meer voor. Een infrarood spiegel is daarom uitermate geschikt om in vochtige ruimtes te gebruiken, zoals jouw badkamer, toilet of wellness.

De temperatuur van de infrarood verwarming met spiegel oppervlak regel je rechtstreeks via de gekoppelde schakelaar. Of je stuurt deze aan met een (slimme) thermostaat. Een thermostatische regeling heeft de voorkeur, daar je ook gelijk energie bespaart. 

Spiegel die de kamer verwarmt

Prijs spiegel verwarming

De prijs van een infrarood spiegel die de kamer verwarmt is afhankelijk van het formaat en het vermogen. Je hebt al een badkamer spiegel verwarming voor 250 euro. Prijzen kunnen oplopen tot ruim 1.000 euro als je voor een design spiegel uitvoering kiest. 

Voor de woon-, slaap- of kledingkamer volstaat een lager wattage. Kleine infrarood spiegel panelen zoals 300 of 400 watt per paneel is geschikt voor kleinere ruimtes van 3 tot 4 m². Voor infrarood verwarming badkamer is een groter spiegel model aanbevolen, zoals 400 tot 600 watt voor 8 m². In deze ruimte wil je in korte tijd voldoende warmte hebben. 

Middelgrote infrarood panelen zoals 1000 of 1500 watt is geschikt voor een kamer van 15 tot m², zoals slaapkamer of dressing room. Grote infrarood spiegel panelen van 2000 of 3000 watt is voor grote ruimtes, zoals huis kamer of kantoor van 30 tot 40 m².

Met infrarood verwarming heb je geen onderhoudskosten en de installatie is eenvoudig. Bovendien bespaar je direct op het verbruik. Een infrarood spiegel die de kamer verwarmt is namelijk zeer zuinig in verbruik. Je bespaart al snel tussen de 30 tot 50% op de verbruikskosten. De lange levensduur van 30 jaar of langer is ook een pluspunt.

Installatie infrarood spiegel paneel

De installatie van de spiegel stralingspanelen is eenvoudig. Met de bijgeleverde beugel is het infrarood spiegel paneel snel en strak te plaatsen aan de wand. Het is een echt pareltje aan de muur. Zeker in vergelijk met andere muur verwarmingen, die met hun brede behuizing de kamer in steken. 

De infrarood panelen met spiegel oppervlak worden kant en klaar geleverd, inclusief stekker, schroeven, pluggen, boormal en instructieboekje. Met de muurbeugel kan je het spiegel paneel horizontaal boven de wastafel monteren of verticaal als een lange spiegel op een smalle muur. 

Het spiegel warmtepaneel is gemaakt van ESG veiligheidsglas. Dankzij de IPX4 klasse zijn ze spatwaterdicht en dus veilig te monteren in vochtige ruimtes. Mits de veiligheidsafstand van 60 cm van de dichtstbijzijnde wateraansluiting in acht wordt genomen. Na montage schakel je de elektrische stroom in en geniet je direct van de warmte. 

Spiegel paneel die de kamer verwarmt is onmisbaar

Een infrarood spiegel paneel is onmisbaar in iedere woning of kamer. De verschillende uitvoeringen van infrarood verwarming van de Warmteshop zijn ontwikkeld om warmte en extra veiligheid in huis te brengen. Daarnaast bespaar je direct op de verwarmingskosten.

Het warmtepaneel is voorzien van een veiligheid schakelaar die oververhitting voorkomt. Dankzij het hoogwaardige ESG veiligheidsglas en de IPX4-klasse zijn de spiegel panelen extra sterk en spatwaterdicht. Ook is verkrijgbaar een infrarood verwarming met led verlichting.

Een spiegel paneel monteer je eenvoudig met de bijgeleverde beugel aan de wand of het plafond. Kies je voor plafondverwarming dan heb je nooit meer koude voeten. Doordat de stralen van bovenaf komen, wordt de vloer ook heerlijk verwarmt. 

Wil je meer informatie?

De mogelijkheden van een infrarood verwarming voor jouw woning zijn groot. Denk ook eens aan een krijtbord infrarood verwarming keuken of een beeldpaneel met een gepersonaliseerde foto erop bedrukt. 

Voor een probleemloze, onopvallende integratie in ieder kamer ontwerp, kies je voor de infrarood panelen spiegel van de Warmteshop. Wil je meer weten over onze infrarood oplossingen? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in onze showroom.

Wij geven je graag advies hoe jij energie kan besparen met een infrarood verwarming in jouw huis of kamer. Kan je niet wachten? Koop dan onze infrarood panelen in de online web winkel. 

Nieuwste blogs

Infrarood verwarming opties

Vraag en Antwoord

Infrarood verwarming werkt met onschadelijke lange golf infrarood straling. De stralen verwarmen niet de lucht, maar direct de objecten en mensen in de kamer op. De objecten houden de warmte vast. De infrarood stralen weerkaatsen op alles, zodat je van alle kanten de infrarood warmte voelt. 

De 3 onmiskenbare voordelen van infraroodverwarming zijn energiezuinig, duurzaam en rendabele warmte in huis of kantoor. 

Tips voor de aankoop van bijverwarming wanneer je huidige systeem niet voldoende warmte geeft. Kies het juiste type bijverwarming, zoals infrarood panelen. Duurzame warmte, daar waar de warmtebehoefte is.

Een goed advies voor aankoop van een infrarood verwarming is noodzakelijk. Door de warmte berekening bepaal je de juiste maat, vermogen van het infraroodpaneel. Alsmede het aantal warmtepanelen dat je nodig hebt om de ruimte energiezuinig te verwarmen.

Een berekening laten maken van infrarood verwarming voor jouw huis is van belang. Om een verwarming goed te laten werken, moet deze exact worden berekend. De positie van het paneel is van belang, evenals de grootte en het vermogen. Tevens hoe de ruimte eruit ziet. 

Er zijn meer voordelen dan nadelen van infrarood verwarming. Het enige nadeel is dat je de elektriciteitsdraden moet wegwerken. De voordelen zijn ontelbaar groot. Zoals zuinig in verbruik, geen onderhoudskosten, eenvoudige en snelle installatie, schoon binnenklimaat, geen last van de nadelen van convectie verwarming, geen lucht circulatie en zo kunnen we er nog meer opnoemen. 

Een E-peil van 0 met infrarood verwarming panelen is mogelijk door gebruik te maken van zonnepanelen. Daarbij speelt isolatie ook een primaire factor. 

Een infrarood verwarming is even behaaglijk als genieten van de warmte zonnestralen. De intense infrarood straling dringt diep door in het lichaam.

Informatie infrarood verwarming ontvang je bij de grootste infrarood winkel van de Benelux, de Warmteshop. Kom langs in één van onze 26 showroom of neem contact op. Onze infrarood experts beantwoorden als jouw vragen over onze hoogwaardige infrarood verwarming systemen. 

Infrarood verwarming koop je bij de grootste infrarood expert van de Benelux, de Warmteshop. Bij ons ben je verzekert van een energiezuinige en kwalitatieve infrarood verwarming.

Infrarood verwarming is de verwarming van de toekomst omdat je gasloos je woning of kantoor verwarmt. Infrarood verwarming werkt op elektriciteit, waarbij de energie wordt omgezet in infrarood warmt. Gasloos je woning verwarmen met infrarood verwarming. 

Infrarood verwarming met verlichting is handig omdat je het plafond kan gebruiken voor zowel verwarming als verlichting. Je hebt geen extra aansluitpunten in het plafond nodig. 

Infrarood-verwarming is geschikt voor iedere kamer. In nieuwbouw of bestaand bouw. Goed geïsoleerd of minder goed geïsoleerde woningen. Wij hebben voor iedere kamer een infrarood-verwarming oplossing, zoals badkamer, slaapkamer, keuken of woonkamer. 

Mo El infrarood verwarming, Italiaans design is de Rolls Royce verwarming onder de infrarood heaters. Prachtige design infrarood verwarming met een verbluffende energiezuinige prestatie. 

Een verwarming infrarood maakt gebruik van onschadelijke lange golf infrarood straling. Verwarming verwarmd niet de lucht, zoals een CV kachel dat doet. Maar warmt direct de mensen en objecten. Als jij je in het stralingsgebied bevindt, voel je de directe stralen je huid raken. Dit is een aangenaam gevoel. 

Ja, een infrarood verwarming heeft beveiliging tegen oververhitting. De infrarood panelen van de Warmteshop zijn allen voorzien van een oververhitting schakelaar. Wanneer het warmtepaneel te warm wordt, schakelt de verwarming automatisch uit. Voor panelen met wandmontage is dit vanuit veiligheid oogpunt verplicht, omdat het risico op aanraken van het paneel aanwezig is. 

Wil je meer van de meest gestelde vragen bekijken? FAQ over infrarood verwarmingen

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste blogs

Infrarood verwarming van Warmteshop

Warmteshop is de markteleider in infrarood verwarming in België. Zoek je een oplossing voor gasloos verwarmen, dan is infrarood verwarming de zuinige elektrische verwarming voor in je huis. Koop een infrarood paneel!