fbpx

Vakantie in eigen tuin

Vakantie in eigen tuin

Vakantie in eigen tuin, tijd voor een terrasverwarming

Ga je dit jaar op vakantie of blijf je gezellig thuis? Een vakantie in eigen tuin betekent genieten, zelfs wanneer de zon niet wil meewerken. Met een terrasverwarming van de Warmteshop bepaal jij namelijk wanneer de zon schijnt. Met een vakantie in eigen tuin, tijd voor een terrasverwarming. 

Vakantie in eigen tuin is een goede periode het terras en tuin eens met andere ogen te bekijken. Snoei de struiken, veeg je terras schoon, maai het gazon en plant nieuwe bloemen. Laat de zomer maar komen. 

Helaas hebben we geen controle over de zon. In België kan het in de zomer nog wel eens fris zijn, als de zon zich niet laat zien. Maar ook daar hebben wij een oplossing voor. Een infrarood terras verwarming buiten die altijd voor instant en aangename warmte zorgt. Jouw vakantie in eigen tuin kan starten.

Infrarood terrasverwarming

Terrasverwarmer elektrisch staand

De vakantie staat voor de deur of misschien is deze voor jou al wel begonnen. België stroom bijna leeg en de files richting zon nemen zoals ieder jaar weer toe. Hoe lekker is het dan om in je eigen tuin vakantie te vieren? Doe alsof je op de camping zit, met een ontbijtje buiten op je terras, een picknick lunch en een BBQ avond in de tuin. 

Je bekijkt de ondergaande zon en sluit de dag af met een slaapmutje in je eigen tuin. Ook als de zon niet schijnt kan je deze activiteiten in tijden jouw vakantie in eigen tuin ondernemen. Want je haalt gewoon de zon naar jouw terras met infrarood terrasverwarming en stralers van de Warmteshop. 

De keuze voor een infrarood terrasverwarming ligt aan de indeling van jouw tuin. Heb je een tuinoverkapping waar je de terrasverwarmer aan kan monteren? Dan kan je hebt beste kiezen voor een infrarood terrasverwarming aan de wand of het plafond. 

Heb je een tuin met meerdere plekken waar je kan zitten? Dan is een mobiele terrasverwarmer ideaal. Een terrasverwarmer elektrisch staand kan je namelijk eenvoudig verplaatsen naar de plek waar de warmte gewenst is. Plaats de infrarood terrasverwarming bij eettafel buiten en verplaats deze naar het lounge gedeelte als je ’s avonds laat nog geniet van een heerlijk glas wijn tijdens jouw vakantie in eigen tuin. 

vakantie in eigen tuin het hele jaar

Terrasverwarmer infrarood

Terrasverwarming infrarood korte golf

Met een terrasverwarmer infrarood heb jij het nooit meer koud tijdens jouw vakantie in eigen tuin. Daarom mag bij een vakantie in eigen tuin een terrasverwarming infrarood straler niet ontbreken. De warmte die een terrasverwarmer infrarood geeft is instant warmte. Dat wil zeggen, zodra je de heater aanzet voel je direct de warme stralen op je huid. 

Dit komt omdat een IR verwarming voor buiten gebruik maakt van de korte golf infrarood straling. Een terrasverwarming infrarood korte golf heeft geen voorverwarmtijd nodig en geeft bovendien een gelijkmatige warmte verspreiding over het te verwarmen terras of tuin.

Het voordeel van een terrasverwarming infrarood korte golf is dat de stralen niet gevoelig zijn voor wind. Zodra de gezonde infraroodstralen jou bereiken, voelt dat als de zonnestralen, maar dan zonder de schadelijke uv-straling. Geniet warm van jouw vakantie in eigen tuin.

Daarnaast is een terrasverwarmer infrarood in diverse modellen verkrijgbaar. Je hebt monteerbare modellen voor aan het plafond of de wand van de tuin overkapping. Ook is verkrijgbaar een mobiele infrarood verwarming welke je eenvoudig verzet naar de plek waar de warmte op in de tuin benodigd is. 

Professionele terrasverwarming

Terrasverwarming infrarood straler

Steeds vaker zien we dat particulieren kiezen voor een professionele terrasverwarming in de tuin. Dit komt omdat deze toestellen krachtig zijn, lang meegaan en de mensen de warmte willen ervaren zoals op een terras van een restaurant. De tuin is een verlenging geworden van de woonkamer. En ook daar wil je het altijd lekker warm hebben, ook als de zon niet schijnt en zelfs in de winter.

Met een terrasverwarming infrarood straler kan jouw vakantie in eigen tuin starten. Een professionele terrasverwarming elektrisch hangend heeft het voordeel dat je het snoer direct kan wegwerken. Je sluit de hangende terrasheater direct aan op de elektra. Geschikt voor onder de tuinoverkapping, maar ook als veranda verwarming aan de wand. Gebruik de horeca warmtestralers zonder rood licht effect van het hoogwaardige en professionele merk Star Progretti. 

De Warmteshop heeft een breed assortiment terrasverwarmer infrarood waaronder ook terrasheater design voor in de tuin. Wat dacht je bijvoorbeeld van een Stream & Beam model? De krachtige 2000 Watt Golden Tube infrarood lamp is voorzien van ingebouwde speakers en zuinige led verlichting. Alle functies kan je eenvoudig en snel via de app op je smartphone bedienen. Warmte en luxe tijdens jouw vakantie in eigen tuin. 

De beste terrasverwarmer

Terrasverwarming winkel

Je wilt de beste terrasverwarmer kopen voor jouw vakantie in eigen tuin. Kom dan een keer langs bij onze terrasverwarming winkel. De Warmteshop heeft meer dan 30 showrooms in de Benelux waar de infrarood heaters al werkend zijn uitgestald. 

Wij leveren alleen veilige en hoge kwaliteit terrasverwarmer infrarood voor in de tuin. Welke voorzien zijn van keurmerken als TÜV, GS en VDE. Made in Germany welke voldoen aan de strenge Europese wet- en regelgeving. Allen voorzien van korte golf IR-A straling welke met een druk op de knop direct warmte geven in jouw tuin.

De warmte is vergelijkbaar met de zonnestralen, maar dan zonder de schadelijke UV. Tegenwoordig geeft de terrasverwarmer infrarood subtiel warm wit licht af. Dit is te danken aan de revolutionaire White-glare infrarood technologie. Kom langs bij een infrarood verwarming winkel en ervaar de warmte zelf. Zodat ook jij een warme vakantie in eigen tuin kan vieren.

vakantie in eigen tuin met infrarood verwarming

Zuinige terrasverwarming

Voordelen terrasverwarming

De beste terrasverwarmer met infrarood is zeer zuinig in verbruik. De zuinige terrasverwarming zet maar liefs 93% van de energie om in warmte. Gebruik groene stroom zodat je geen CO2 uitstoot. Met een infrarood terrasverwarming hoef je niet te slepen met gasflessen naar je tuin. Bovendien geeft infrarood warmte geen vieze geuren af en is geruisloos. 

Kom een keer langs in onze terrasverwarming winkel bij jou in de buurt. Je kan onze heaters ook in de online web winkel kopen. Wij hebben al 15 jaar ervaring in infrarood verwarming. Nog even de voordelen terrasverwarming infrarood op een rij: 

– Te gebruiken in gesloten ruimtes, zoals wintertuin of partytent.
– Instant warmte, geen opwarmtijd benodigd.
– Geen nare geuren en een benauwde lucht, zoals bij een gas verwarming.
– 100% veilig. Geen open vuur of verbrandingsgevaar.
– Infrarood terrasverwarming met afstandsbediening.
– In vele designs verkrijgbaar.
– Lange levensduur warmtelampen van 10.000 uur
– Zeer hoge efficiëntie. Tot 93% van de energie wordt omgezet in warmte.
– 50% lagere verbruikskosten in vergelijk met terrasverwarming op gas. 

Wil je meer weten hoe jij jouw terras verwarmt met infrarood verwarming tijdens de vakantie in eigen tuin? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Je kan nog meer lezen in onze magazine blog artikelen, zoals je accumulatie verwarming vervangen of geniet ten volle van je veranda verwarming met infrarood verwarming. 

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste blogs

Infrarood verwarming van Warmteshop

Warmteshop is de markteleider in infrarood verwarming in België. Zoek je een oplossing voor gasloos verwarmen, dan is infrarood verwarming de zuinige elektrische verwarming voor in je huis. Koop een infrarood paneel!