EXCELLENTE KWALITEIT

Warmteshop

Marktleider BELGIË

Infrarood verwarmingen

Infrarood verwarming bij jou thuis, dit zijn de mogelijkheden

Infrarood verwarming bij jou thuis

Infrarood verwarming bij jou thuis, dit zijn de mogelijkheden

Bij het plaatsen van een infrarood verwarming heb je meer mogelijkheden dan je verwacht. Een infrarood verwarming is niet enkel een strakke witte plaat tegen de muur of aan het plafond. Er zijn talloze modellen verkrijgbaar. 

Wat dacht je van een krijtbord verwarming in de keuken, een spiegel in de badkamer of een schilderij in de slaapkamer. Een plafond infrarood paneel met ledverlichting of een zwarte verwarming aan de wand. Kies voor een kleuren paneel die past bij jouw interieur. De mogelijkheden voor infrarood verwarming bij jou thuis zijn zeer divers. 

Huis verwarmen met infrarood

Infrarood verwarming in huis

De design mogelijkheden voor huis verwarmen met infrarood zijn ontelbaar groot. Infrarood verwarming is een slank warmtepaneel waarvan het oppervlak gemaakt is van hittebestendig veiligheidsglas of metaal. Het glazen paneel is 2,2 cm dun en het metalen paneel 1,7 cm. 

Dankzij de nano technologie warmt het infrarood paneel binnen 5 tot 10 minuten op. Infrarood verwarming bij jou thuis kent veel voordelen. De warmte wordt gelijkmatig verdeeld waardoor de temperatuur in de kamer constant is. Doordat IR verwarming niet de lucht verwarmd, zoals een conventionele verwarming, maar direct de objecten zijn er geen temperatuur verschillen. 

Bij een klassieke verwarming stijgt de warme lucht en vormt zicht een warmtewolk onder het plafond. Voordat de warmte naar beneden zakt, ben je vele uren en kostbare energie verder. Dankzij de technologie van infraroodstraling is de gewenste temperatuur snel bereikt. 

Infrarood panelen zijn geschikt voor montage aan de wand of aan het plafond. Voor infrarood verwarming in huis hebben we uiteen gestrekte ontwerp mogelijkheden. We bespreken een aantal uitvoeringen voor bij jou thuis.

print-art-welltherm-007

Infrarood verwarming krijtbord

Design verwarming keuken

Infrarood verwarming krijtbord is een warmtepaneel welke je met echt krijt beschrijft. Het oppervlak is gemaakt van zwart mat veiligheidsglas of een metaal paneel welke afgewerkt is met een zwarte poedercoat laag. Je kan de panelen zowel horizontaal of verticaal aan de wand monteren. 

Een infrarood verwarming krijtbord is geschikt voor meerdere toepassingen. Slaapkamer, kinderkamer, woonkamer en keuken. Ook zakelijk wordt dit paneel vaak toegepast in sauna’s of restaurants waar het dagmenu op geschreven staat. 

In huis heeft de keuken meestal weinig vrije muuroppervlakken, omdat een groot deel door keukenkasten bezet is. Het is logisch om een infrarood verwarming keuken te integreren die extra toegevoegde waarde biedt.

Een design verwarming keuken zoals een krijtbord paneel voldoet aan deze vereiste, omdat het meer kan dan alleen efficiënt verwarmen. Het dient ook als een notitieblok en is daarmee het organisatorische centrum voor het hele gezin. Op het oppervlak kan je schrijven, tekenen en notities noteren. 

Indien er geen vrij muuroppervlak beschikbaar is in de keuken, biedt een infraroodpaneel aan het plafond de oplossing. In de vorm van een wit metalen paneel valt deze nauwelijks op en is het optimaal geplaatst voor een gelijkmatige warmteverdeling. Je kan natuurlijk ook kiezen voor een gekleurde design verwarming keuken. 

Spiegel met led verlichting en verwarming

Infrarood verwarming spiegel 

Een spiegel met led verlichting en verwarming brengt twee energiezuinige werelden bij elkaar. De zuinige infrarood verwarming waarbij 93% van de energie wordt omgezet in infrarood warmte. Daardoor bespaar je zo’n 30 tot 50% op de stookkosten ten opzichte van een conventionele verwarming. Daarnaast de duurzame led-verlichting die jarenlang meegaat. 

Je bedient de verwarming apart van de led-verlichting. Indien de verlichting uitstaat zie je de led lampjes niet zitten. Vaak zien we een infrarood verwarming spiegel terug in de badkamer, woonkamer, kledingkamer, slaapkamer of hal. Dankzij de IP44 klasse is de spiegel met led verlichting en verwarming spatwaterdicht en dus veilig in een natte ruimte te gebruiken.

Voordeel van een infrarood verwarming badkamer spiegel is deze niet beslaat na het douchen of baden. Het oppervlak van het warmtepaneel is gemaakt van hittebestendig ESG veiligheidsglas welke een verchroomde afwerking heeft. Een spiegel met verwarming is beeldschoon en ook erg handig. Voor de led-verlichting kan je kiezen tussen twee uitvoeringen, waarbij je maar één aansluitpunt nodig hebt. 

Ten eerste een inbouw led-frame welke naadloos om het warmtepaneel gaat of infrarood led strips met een magneetstrip. Een infrarood verwarming met led verlichting is verkrijgbaar als spiegel, maar ook geschikt voor andere verwarmingspanelen. Zoals een zwarte verwarming met led frame of een schilderij verwarming met led verlichting.

print-art-ecaros-016 

Infrarood verwarming schilderij

Woonkamer elektrisch verwarmen

Een infrarood verwarming schilderij is thuis als een kunstwerk aan de muur. Hierbij kan je kiezen tussen een metalen of glazen paneel. Bij een verwarming design woonkamer met print kies je een eigen foto welke je op het oppervlak van het warmtepaneel door ons laat bedrukken. 

Vervolgens maak je de keuze of je de design verwarming woonkamer wilt inlijsten. Standaard wordt een infrarood verwarming met print zonder frame geleverd. Hang het paneel op een prominente plek in de kamer. Woonkamer elektrisch verwarmen krijgt met een schilderij verwarming een andere dimensie. 

Het kunst paneel aan de wand ziet er uit als een waar schilderij, totdat je deze aanzet en je de heerlijk warme stralen op je huid voelt. Een kachel en schilderij in één toestel gecombineerd is ware kunst. Net zoals een krijtbord verwarming, maak je de foto verwarming eenvoudig schoon met een vochtige doek. 

De afdruk vervaagt op den duur niet, want het oppervlak van het warmtepaneel is krasvast en zuurbestendig. De print behoudt daardoor langdurig de glans en diepe kleuren. Ga nooit zelf infrarood panelen schilderen. Gewone verf is namelijk niet bestand tegen de hoge temperaturen. Laat het vakwerk aan de deskundigen van de Warmteshop over. 

Alkari handdoekdroger infrarood verwarming 13

Infrarood verwarming badkamer

Handdoekdroger badkamer

Een infrarood verwarming badkamer zorgt voor een gezond binnenklimaat en staat daarnaast beeldschoon. Infrarood verwarming gezond voor jou in de badkamer. IR panelen zijn functioneel en zorgen voor een heerlijk warme badkamer. Voor deze ruimte zijn er ook talloze design mogelijkheden op het gebied van verwarmen met infrarood. Zoals een spiegel verwarming, schilderij verwarming, gekleurd paneel en handdoekdroger verwarming. 

Een handdoekdroger badkamer is verdeeld in twee zones. Het ene gedeelte is de pure badkamer verwarming waarvan de temperatuur maximaal 120 graden wordt. Het andere deel is de handdoekdroger badkamer met een maximale temperatuur van 70 graden Celsius. Op dit gedeelte zitten beugels bevestigd voor de handdoeken. 

Met een handdoekdroger badkamer verwarming geniet je altijd van droge handdoeken en een warme ruimte. Verkrijgbaar in vele kleuren en ook met een foto afdruk. Afhankelijk van de grootte van het paneel kan je twee tot vier beugels op het drooggedeelte monteren. Het paneel kan je op twee manieren ophangen, namelijk het drooggedeelte boven of onder. 

Wil je meer weten over infrarood verwarming in huis? Neem dan contact met Warmteshop op. Kom langs in één van de infrarood verwarming winkels, we hebben al 15 jaar ervaring in infrarood verwarming. Je kan ook meer lezen in ons magazine over hoe veilig is een infrarood verwarming of wat je zeker moet weten over infrarood verwarming.

Ik wil een gratis offerte voor infrarood verwarming

Nieuwste blogs

Infrarood verwarming opties

Vraag en Antwoord

Infrarood verwarming werkt met onschadelijke lange golf infrarood straling. De stralen verwarmen niet de lucht, maar direct de objecten en mensen in de kamer op. De objecten houden de warmte vast. De infrarood stralen weerkaatsen op alles, zodat je van alle kanten de infrarood warmte voelt. 

De 3 onmiskenbare voordelen van infraroodverwarming zijn energiezuinig, duurzaam en rendabele warmte in huis of kantoor. 

Tips voor de aankoop van bijverwarming wanneer je huidige systeem niet voldoende warmte geeft. Kies het juiste type bijverwarming, zoals infrarood panelen. Duurzame warmte, daar waar de warmtebehoefte is.

Een goed advies voor aankoop van een infrarood verwarming is noodzakelijk. Door de warmte berekening bepaal je de juiste maat, vermogen van het infraroodpaneel. Alsmede het aantal warmtepanelen dat je nodig hebt om de ruimte energiezuinig te verwarmen.

Een berekening laten maken van infrarood verwarming voor jouw huis is van belang. Om een verwarming goed te laten werken, moet deze exact worden berekend. De positie van het paneel is van belang, evenals de grootte en het vermogen. Tevens hoe de ruimte eruit ziet. 

Er zijn meer voordelen dan nadelen van infrarood verwarming. Het enige nadeel is dat je de elektriciteitsdraden moet wegwerken. De voordelen zijn ontelbaar groot. Zoals zuinig in verbruik, geen onderhoudskosten, eenvoudige en snelle installatie, schoon binnenklimaat, geen last van de nadelen van convectie verwarming, geen lucht circulatie en zo kunnen we er nog meer opnoemen. 

Een E-peil van 0 met infrarood verwarming panelen is mogelijk door gebruik te maken van zonnepanelen. Daarbij speelt isolatie ook een primaire factor. 

Een infrarood verwarming is even behaaglijk als genieten van de warmte zonnestralen. De intense infrarood straling dringt diep door in het lichaam.

Informatie infrarood verwarming ontvang je bij de grootste infrarood winkel van de Benelux, de Warmteshop. Kom langs in één van onze 26 showroom of neem contact op. Onze infrarood experts beantwoorden als jouw vragen over onze hoogwaardige infrarood verwarming systemen. 

Infrarood verwarming koop je bij de grootste infrarood expert van de Benelux, de Warmteshop. Bij ons ben je verzekert van een energiezuinige en kwalitatieve infrarood verwarming.

Infrarood verwarming is de verwarming van de toekomst omdat je gasloos je woning of kantoor verwarmt. Infrarood verwarming werkt op elektriciteit, waarbij de energie wordt omgezet in infrarood warmt. Gasloos je woning verwarmen met infrarood verwarming. 

Infrarood verwarming met verlichting is handig omdat je het plafond kan gebruiken voor zowel verwarming als verlichting. Je hebt geen extra aansluitpunten in het plafond nodig. 

Infrarood-verwarming is geschikt voor iedere kamer. In nieuwbouw of bestaand bouw. Goed geïsoleerd of minder goed geïsoleerde woningen. Wij hebben voor iedere kamer een infrarood-verwarming oplossing, zoals badkamer, slaapkamer, keuken of woonkamer. 

Mo El infrarood verwarming, Italiaans design is de Rolls Royce verwarming onder de infrarood heaters. Prachtige design infrarood verwarming met een verbluffende energiezuinige prestatie. 

Een verwarming infrarood maakt gebruik van onschadelijke lange golf infrarood straling. Verwarming verwarmd niet de lucht, zoals een CV kachel dat doet. Maar warmt direct de mensen en objecten. Als jij je in het stralingsgebied bevindt, voel je de directe stralen je huid raken. Dit is een aangenaam gevoel. 

Ja, een infrarood verwarming heeft beveiliging tegen oververhitting. De infrarood panelen van de Warmteshop zijn allen voorzien van een oververhitting schakelaar. Wanneer het warmtepaneel te warm wordt, schakelt de verwarming automatisch uit. Voor panelen met wandmontage is dit vanuit veiligheid oogpunt verplicht, omdat het risico op aanraken van het paneel aanwezig is. 

Wil je meer van de meest gestelde vragen bekijken? FAQ over infrarood verwarmingen

Infrarood verwarming kopen

Winkel in de buurt

Warmteshop heeft een groot verdeelnetwerk van meer dan 30 winkels over de ganse Benelux. Er is altijd een winkel bij jou in de buurt. In België en Nederland.

Online Winkelen

Bestellen vanuit je comfortabele zetel. Bezoek onze Webshop om het volledige assortiment te bekijken inclusief alle prijzen. 24 uur per dag, 7 dagen per week.

EIGEN Installatiedienst

Wij installeren vakkundig al onze infrarood verwarmingssystemen en zowel op huishoudelijk als op industrieel vlak. Contacteer ons voor een infrarood paneel offerte.

KOOP EEN DUURZAME

INFRAROOD VERWARMING

WARMTESHOP

Elektrische verwarming is met de hedendaagse technologie een stuk zuiniger geworden. Een elektrische verwarming is volledig vrij van CO2 uitstoot. En kan bovendien 100% worden gevoed door groene stroom. Infrarood verwarming op elektriciteit. 

Infrarood verwarming koop je bij de grootste infrarood expert van de Benelux, de Warmteshop. Bij ons ben je verzekert van een energiezuinige en kwalitatieve infrarood verwarming. Infrarood verwarming verwarmt jouw woning zonder CO2 uitstoot. 

Infrarood panelen zijn een uitstekende keuze als je op zoek bent naar een efficiënte en duurzame verwarming. Infrarood panelen zijn zeer zuinig in verbruik. Ze hebben geen onderhoudskosten en de installatie is eenvoudig. In vele prachtige designs verkrijgbaar. 

Infrarood terrasverwarming met korte golf infrarood straling geeft aangename warmte, is reukloos en duurzaam in verbruik. Met een infrarood terrasverwarming geniet je iedere avond van de gezonde warmte op je terras. Je sluit de dag warm af.

Electrische verwarming is er in vele soorten. De meest energiezuinige electrische verwarming is met infrarood straling. Je hebt bij infrarood verwarming namelijk een minder hoge temperatuur nodig om hetzelfde warmtegevoel te verkrijgen als bij een convectie kachel. 

Directe badkamer verwarming infrarood straling zorgt voor een warme en droge badkamer. Badkamer infrarood verwarming verkrijgbaar als spiegelpaneel, handdoekdroger of plafond paneel. Nooit meer een beslagen spiegel.

Optimaal genieten van een Sunshower in jouw badkamer. De Sunshower levert aan jou gezonde infrarood straling en zonlicht. Het zorgt voor de aanmaak van vitamine D, spieren ontspannen en het stimuleert de doorbloeding. Goed voor sporters en ouderen.

Bijverwarming infrarood voor de koudere hoeken in het huis. Of ter ondersteuning van het huidige verwarming systeem. Bijverwarming infrarood is binnen enkele minuten warm. Zeer geschikt voor bijverwarming badkamer of bijverwarming woonkamer. 

Plafondverarming met infrarood panelen is de nieuwe manier van verwarmen. Niet de lucht wordt warm, maar direct de objecten en personen. Daarbij gaat geen energie verloren aan het verwarmen van lucht. Plafondverwarming heeft een groot warmtebereik.

Industrie verwarming infrarood zorgt voor directe warmte in loods, bedrijfshal of garage. Industriële panden zijn vaak slecht geïsoleerd en je hebt niet overal warmte nodig. Onze infrarood industrie verwarming is ongevoelig voor tocht en verwarmt gericht een zone. 

Elektrische convectoren verwarmen de kamerlucht. De koude lucht stroomt van onderen naar boven door de elektrische convectoren, waardoor warme lucht ontstaat. Omdat er geen bewegende delen in het toestel zitten, is deze geruisloos. 

Verwarming op elektriciteit is de toekomst. Je bent namelijk niet meer afhankelijk bent van fossiele brandstoffen, zoals aardgas of stookolie. Verwarming op elektriciteit met infrarood levert een hoog rendement op. Daarnaast is infrarood verwarming zeer energiezuinig. 

Directe badkamer verwarming middels infrarood straling zorgt voor een warme en droge badkamer. Verkrijgbaar als spiegelpaneel, handdoekdroger of plafond paneel. Nooit meer een beslagen spiegel, geen last van condensvorming en geen schimmelvorming in de muren.

Energiezuinig verwarmen met infrarood panelen in huis, kantoor of industrieel pand. Infrarood verwarming verwarmt niet de lucht, maar direct de objecten en mensen. Dit is een andere manier van energiezuinig verwarmen. Regel de temperatuur met de thermostaat.

Infrarood verwarming kopen is een slimme keuze. Infrarood verwarming kopen doe je bij de grootste en goedkoopste infrarood verwarming winkel van de Benelux. Bezoek één van de vele showrooms van de Warmteshop of bezoek onze online winkel.