fbpx

Voordelen van design terrasverwarmer

Design terrasverwarmer met infrarood

Een design terrasverwarmer is een buitenverwarming die het terras verwarmd met infraroodstraling. Daarnaast ziet deze terrasverwarming er prachtig uit. Design uitvoeringen met pure luxe, zoals led-verlichting en geluidsboxen. Waarom is een design terrasverwarmer zo populair en wat zijn de voordelen? Warmteshop licht dit toe.

terrasverwarmer infrarood verwarming horeca design terrasverwarmer

Populaire infrarood buitenverwarming

De vraag naar infrarood buitenverwarming neemt vandaag de dag steeds meer toe. De moderne design terrasverwarmer is dan ook in staat om een volledige buitenruimte te voorzien van warmte. Denk hierbij aan een terras, patio, maar ook een partytent.

Op deze manier kan je het gehele jaar van je buitenruimte genieten. Of de zon nu schijn of regent, de design terrasverwarmer is ook waterdicht. Je kan de heater dan ook gewoon het hele jaar buiten laten staan. En nog beter, als je warmte wilt op het terras, dan zet je de heater aan en geniet je gelijk van de infrarood warmte.

Deze buitenverwarming is namelijk direct warmt. Hoe dat kan? Omdat de buitenverwarming elektrisch werkt middels korte golf infraroodstraling. Kort golfstraling is niet gevoelig voor wind of tocht, waardoor je altijd heel gericht het terras kan verwarmen. Dit in tegenstelling tot een buiten verwarming op gas. Waar bij de minst geringste windvlaag de warmte wegwaait.

Voordelen infrarood terrasverwarming

Onze infrarood terrasverwarming werkt middels korte golf infraroodstraling en niet met gas. Dit kent vele voordelen. Allereerst dat je ook in gesloten ruimtes, zoals een feesttent, een design terrasverwarmer mag plaatsen. Dit mag met een gas terrasverwarming absoluut niet. Wat zijn nog meer de voordelen van een elektrische terrasverwarming?

 • Elektrische terrasverwarmer is zeer energiezuinig in het verbruik.
 • Gerichte zone verwarming buiten op het terras.
 • Infrarood heaters zijn niet windgevoelig.
 • Verkrijgbaar in staand of hangend model. Bij hangende heater geen overlast van snoeren.
 • Geen onaangename geuren en geruisloos.
 • Geschikt voor open en gesloten ruimtes, zoals terrasoverkapping.
 • Infrarood terrasverwarming is veilig en eenvoudig in gebruik.
 • Instant warmte en gezonde warmte.
 • Verkrijgbaar in prachte design terrasverwarmer met led-verlichting en muziek.
 • Geen onderhoudskosten.
 • Met de IP65 klasse is de terrasheater stof- en waterdicht. Bestand tegen weer en wind.

Welke terrasverwarmer elektrisch design kopen?

Warmteshop biedt verschillende terrasverwarmer elektrisch design modellen aan, maar welke moet je nu kiezen? We bespreken een paar top terrasverwarmers infrarood.

Professionele Star Progetti terrasverwarming

star progetti

Het hoogwaardige Italiaanse merk Star Progetti levert design heaters gecombineerd met de nieuwe infrarood technologie. Voor professioneel gebruik, maar ook steeds meer particulieren weten de weg naar Progetti te vinden.

Dankzij de titaan spiegel en krachtige Golden Tube lampen heb je met een Star Progetti Heliosa66 een prachtige verwarming die een terras van 20 tot 25 m2 met gemak verwarmt. En dat met slechts 2000 watt. Met de grotere modellen is het mogelijk om terrassen van meer dan 25 m2 te verwarmen. Binnen één seconde is je terras aangenaam warm.

Innovatieve Welltherm terrasverwarmer met verlichting en muziek

Welltherm heeft een reeks korte golf terrasverwarming. Wil je echt de hele zomer van je terras genieten dan is een Welltherm terrasverwarming onmisbaar. Welltherm is de marktleider wanneer het gaat om infrarood verwarming. Ze blijven innoveren en werken met de beste technologie. Alle infrarood heaters als ook de lange golf infrarood panelen voor in huis zijn “Made in Germany”. Dit staat voor veilig, robuust en zuinig in verbruik.

terrasverwarmer

Wil je een klein terras verwarmen of de eethoek buiten dan is de Welltherm Alcudia absoluut aan te bevelen. Deze prachtige zilverkleurige design terrasverwarmer ziet er modieus uit en biedt voldoende warmte het hele jaar door. Met 1500 watte is het één van onze instapmodellen met een uitstekend prijs-kwaliteit verhouding. Je verwarmt een terras van 12 tot 15 m2 voor slechts 50% van de kosten van een vergelijkbare gas terrasheater. Inclusief afstandsbediening en halogeenbuis met kwartsglas die gegarandeerd 5.000 branduren meegaat.

Wil je een grotere ruimte verwarmen dan is de Welltherm Stream & Beam echt iets voor jou. Niet enkel een zalig warmtegevoel, maar dankzij de ingebouwde speakers kan je ook urenlang luisteren naar je lievelingsmuziek van Spotify. En dat is nog niet alles, want je kan ook nog de zuinige ingebouwde led-verlichting aan zetten, welke tezamen zorgt voor de juiste ambiance buiten. Dit is een ultieme design terrasverwarmer welke je bij Warmteshop online of in de winkel kopen kan.

Heatstrip design terrasverwarmer

warmteshop infraroodverwarming 800 84 terrasverwarming 1

De heatstrip verwarming is een echte design terrasverwarmer welke zeer geschikt is voor overdekte buitenruimtes en open binnenruimtes. Denk hierbij aan een patio, veranda of balkon. Ook voor restaurants, sportclubs en cafés is een design heatstrip prachtig. De slanke infrarood verwarming hang je op een hoogte van zo’n 3 meter en verwarmd direct een grote ruimte. De heatstrips maken gebruik van de middellange golf infraroodstraling, waardoor ze iets gevoeliger zijn voor wind. Echter zijn ze zeer zuinig in verbruik en prachtig om te zien.

Meer info over terrasverwarming design?

Heb je nog vragen over terrasverwarming design uitvoeringen? Neem dan gerust contact op met Warmteshop, jouw leverancier voor buiten verwarming. Zowel voor particulieren als zakelijke gebruikers zoals horeca ondernemers.

Warmteshop heeft voor iedere buitenruimte een geschikte design terrasverwarmer. De terrasverwarmer elektrisch staand is een must-have, evenals de monteerbare modellen aan de wand. Meer weten? Kom een keer langs bij één van de showrooms van Warmteshop waar diverse terrasverwarming modellen al werkend staan uitgestald.

Wij geven je advies hoe je energie kan besparen met een infrarood verwarming buiten en de infrarood panelenvoor binnen. En welke terrasverwarming je het beste kan kiezen om jouw buitenruimte te verwarmen. Denk daarnaast ook eens aan infrarood verwarming op zonnepanelen. Koop dan onze infrarood terrasverwarming design in de online shop.

Ook hebben ruim 30 showrooms in de Benelux, waardoor er altijd wel een infrarood verwarming winkel bij jou in de buurt is. Meer informatie over verwarmen met infraroodstraling kan je ook lezen in ons magazine blog, waar diverse onderwerpen bespreken. Zoals wat is de beste elektrische verwarming badkamer als bijverwarming.

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste blogs

Infrarood verwarming van Warmteshop

Warmteshop is de markteleider in infrarood verwarming in België. Zoek je een oplossing voor gasloos verwarmen, dan is infrarood verwarming de zuinige elektrische verwarming voor in je huis. Koop een infrarood paneel!