fbpx

Opties van moderne verwarming infrarood

Verwarming van de toekomst

Als het gaat om het uitkiezen van een verwarming van de toekomst heb je meer alternatieven dan je misschien denkt. Een strak wit warmtepaneel aan de muur of plafond is niet enkel wat mogelijk is. Er zijn namelijk talloze modellen om uit te kiezen, wanneer je besluit je huis te verwarmen zonder gas. We lichten een aantal modellen van verwarming infrarood nader toe. Een prachtige, energiezuinig verwarming infrarood in de slaapkamer, woonkamer, badkamer of welke ruimte dan ook in huis.

Verwarming infrarood opties

Ben je op zoek naar een energiezuinige verwarming infrarood? Dan zit je bij Warmteshop zeker goed. De mogelijkheden voor verwarming infrarood in huis zijn namelijk talrijk. Voor iedere ruimte is er wel een elektrische verwarming die past bij je wensen en behoeften.

Een krijtbord verwarming infrarood in de keuken, een spiegel met verwarming in de badkamer, of een foto verwarming in de slaapkamer zijn allemaal goede opties. Een plafondverwarming met led-verlichting of een zwarte verwarming aan de muur. Kies de kleur van de verwarming infrarood welke de inrichting aanvult. We lichten een aantal uitvoeringen van infrarood panelen toe.

Krijtbord keuken: beschrijf je met echt krijt

infrarood verwarming zwart infrarood paneel keuken krijtbord radiator keuken chauffages kopen krijtbord keuken verwarming infrarood

Een krijtbord keuken is een infraroodverwarming waarvan je het oppervlak met echt krijt kan beschrijven. Het oppervlak is gemaakt van zwart mat veiligheidsglas of een metalen oppervlak met zwarte poedercoating. Krijtbord keuken monteer je horizontaal of verticaal aan de muur.

Een infrarood verwarming krijtbord wordt ook wel een schoolbord paneel genoemd en kan je voor verschillende doeleinden gebruiken. In de slaapkamer, kinderkamer, woonkamer en keuken past een infrarood verwarming krijtbord. Dit krijtbord paneel wordt ook gebruikt door bedrijven, zoals sauna’s of restaurants, waar het dagmenu of aanbieding op vermeld staat. Of op kantoren als een whiteboard kachel.

In huis heeft de keuken gewoonlijk weinig vrije wandoppervlakken omdat keukenkastjes een aanzienlijk deel van de ruimte in beslag nemen. Het is logisch om een infraroodverwarming te integreren in deze ruimte, zodat het naast warmte extra waarde toevoegt. Namelijk een handig krijtbord waar je de boodschappenlijst of een berichtje voor je kinderen opschrijft.

Functies IR keukens panelen

IR keukens panelen zijn ideaal voor het effectief verwarmen zonder gas. Naast huis verwarmen functioneren ze ook als notitieblok, waardoor het de organisatorische spil van het gezin wordt. Je kunt op het oppervlak schrijven, tekenen en notities maken.

Als er geen vrije wandruimte in de keuken beschikbaar is, biedt een infrarood verwarming plafond uitkomst. Het is bijna onzichtbaar in de vorm van een wit of andere kleur metalen verwarmingspaneel en is strategisch geplaatst voor een gelijkmatige warmteverspreiding. Voor IR keukens panelen kun je namelijk kiezen uit alle RAL kleuren.

Infrarood spiegel verwarming met verlichting

Infrarood spiegel Badkamerspiegel met verlichting en verwarming infrarood verwarming spiegel infrarood spiegel verwarming met verlichting

Een infrarood spiegel verwarming met verlichting is een prachtige design kachel voor in de badkamer, ontvangsthal, kledingkamer of woonkamer. Het is een IR kachel met led verlichting. Deze infrarood kachel zet maar liefst 93% van de energie om in infraroodwarmte. Daarnaast is de zuinige led-verlichting dimbaar en verkrijgbaar in zacht en warme led watt lampen. Twee keer zo duurzaam en in combinatie met groene stroom stoot je geen CO2 uit.

Een infrarood spiegelverwarming met verlichting brengt twee energiezuinige werelden bij elkaar. Je bespaart met infraroodpanelen zo’n 30 tot 50% op de stookkosten ten opzichte van een conventionele kachel. Daarnaast gaat duurzame led watt lampen jarenlang mee.

Langwerpige spiegels in de badkamer

Je bedient de langwerpige spiegels via de thermostaat. Ook is de spiegelverwarming apart te bedienen van de de led-verlichting. Indien de verlichting uitstaat zie je de led watt lampen niet zitten. Dankzij de IP44 klasse zijn de langwerpige spiegels warmtepanelen spatwaterdicht en dus veilig in vochtige ruimtes, zoals de badkamer.

Voordeel van een badkamerspiegel met verlichting en verwarming is dat deze niet beslaat tijdens het douchten. Het oppervlak van de langwerpige spiegels zijn gemaakt van hittebestendig ESG veiligheidsglas welke een verchroomde afwerking heeft. Een infrarood spiegelverwarming is wonderschoon en ook erg handig.

Voor de led-verlichting kan je kiezen tussen twee uitvoeringen, waarbij je maar één aansluitpunt nodig hebt. Allereerst een inbouw led-frame welke naadloos om het warmtepaneel gaat of infrarood led strips met een magneetstrip.

Een wandverwarming badkamer met led verlichting is verkrijgbaar als spiegel, maar ook geschikt voor andere verwarmingspanelen. Zoals een zwarte verwarming met led frame of een schilderij verwarming met verlichting.

Vragen over stralingskachel van Warmteshop

wat is een infrarood paneel elektrisch verwarmen infrarood gezondheid energiezuinige elektrische verwarming infrarood verwarming nadelen hoe ziet infrarood paneel eruit verwarming infrarood

Wil je meer informatie over huis verwarmen met een stralingskachel aan de wand of muur? Neem dan contact op met Warmteshop, jouw leverancier voor energiezuinig verwarmen. Warmteshop geeft je advies hoe je energie kan besparen met een infrarood verwarming, zowel zakelijk als privé. Bijvoorbeeld waar je een krijtbord verwarming kan toepassen als bijverwarming. Denk daarnaast ook eens aan infrarood verwarming op zonnepanelen. Wij komen gratis bij je langs en geven advies. Kan je niet wachten? Koop dan onze infrarood verwarming in de online winkel.

Voor vragen over huis verwarmen zonder gas en met infraroodverwarming, neem je gewoon contact op met één van adviseurs van de Warmteshop. We hebben ruim 30 showrooms in de Benelux, waardoor er altijd wel een infrarood verwarming winkel bij jou in de buurt is.

Meer informatie over verwarmen met infraroodstraling kun je ook lezen in ons magazine blog, zoals goedkoop verwarmen zonder gas. Ook kun je infrarood buiten toepassen als terrasverwarmer. Lees meer waarom infrarood terrasverwarming beter is dan buitenverwarming op gas.

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste blogs

Infrarood verwarming van Warmteshop

Warmteshop is de markteleider in infrarood verwarming in België. Zoek je een oplossing voor gasloos verwarmen, dan is infrarood verwarming de zuinige elektrische verwarming voor in je huis. Koop een infrarood paneel!