fbpx

Wat maakt een infrarood wandpaneel zo speciaal?

Infrarood wandpaneel: het antwoord op comfortabele, moderne verwarming

Verwelkom jezelf in de toekomst van comfort met een innovatieve verwarmingsoplossing: het infrarood wandpaneel. Deze nieuwe trend biedt een heleboel voordelen, waaronder energiebesparing, stijlvol design en een ongelooflijke warmteverdeling.

Het infrarood wandpaneel is de innovatieve verwarmingsoplossing waar je op hebt gewacht. Dit stijlvolle, energiezuinige en makkelijk te installeren systeem zal je huis op een nieuwe en betere manier verwarmen. Maak de overstap vandaag nog en geniet van de voordelen van een infrarood wandpaneel.

Waarom is infrarood wandpaneel bijzonder?

In tegenstelling tot traditionele verwarmingssystemen, maakt een infrarood wandpaneel gebruik van infraroodtechnologie om een aangename en gelijkmatige warmte in je ruimte te verspreiden. In plaats van de lucht te verwarmen, zenden deze warmtepanelen infraroodstralen uit die objecten in de kamer direct verwarmen. Dit betekent een efficiëntere warmteverdeling zonder de lucht uit te drogen. Bij deze manier van huis verwarmen vindt ook geen luchtverplaatsing plaats, waardoor de binnenlucht schoon blijft. Je hebt geen last van rondzwevende stofdeeltjes en allergenen. 

 • Schoon en gezond binnenklimaat
 • Juiste luchtvochtigheid
 • Geen luchtcirculatie
WS-Foto-met-kunst-infrarood-paneel-slaapkamer-warmteshop infrarood wandpaneel

Voordelen infrarood wandpaneel

Een infrarood wandpaneel is meer dan een gewoon verwarmingstoestel. Het is een sieraad in je interieur. De panelen zijn verkrijgbaar in diverse stijlen en formaten, wat betekent dat je altijd een wandpaneel vindt dat bij jouw inrichting past. Het infrarood wandpaneel is eenvoudig te installeren, waardoor je al snel kunt genieten van de comfortabele warmte die het te bieden heeft.

Bij de levering is bovendien een handige installatiekit meegeleverd. Deze bestaat uit een boormal, instructieboekje, schroeven en pluggen. Hiermee is het eenvoudig om het warmtepaneel aan de wand te bevestigen. Je meet op de wand de positie uit, boort 4 gaten in de muur en hangt het paneel op. Daarna steek je de stekker in het stopcontact en binnen 5 tot 10 minuten voel je al de heerlijke infraroodwarmte.

 • Zuinig in verbruik
 • Eenvoudige installatie
 • Géén onderhoudskosten
 • Verkrijgbaar in diverse design uitvoeringen.

Energie-efficiëntie van een infrarood wandpaneel

Een ander groot voordeel van het infrarood wandpaneel is de energiezuinigheid. Doordat ze objecten in plaats van de lucht verwarmen, kunnen deze panelen een aangename temperatuur behouden met minder energie dan traditionele systemen. Dit betekent dat een infrarood wandpaneel niet alleen goed is voor jouw comfort, maar ook voor je portemonnee en het milieu!

Ideaal om te combineren met schone energie, waardoor je geen CO2 uitstoot. Bijvoorbeeld met zonnepanelen op dak. Kies altijd voor groene stroom, zodat je CO2 neutraal bent. Dankzij de innovatieve technologie bespaar je met deze elektrische verwarming 30 tot 50% uit op de verwarmingskosten. Zuinig in verbruik en geen onderhoudskosten. 

 • Bespaar tot 50% op de verwarmingskosten
 • € 0 aan onderhoud
 • CO2-neutraal in combinatie met groene stroom

Veiligheid en onderhoud van een infrarood wandpaneel

Je vraagt je misschien af: is een infrarood wandpaneel veilig? Het antwoord is absoluut ja! De panelen zijn aanraakveilig en leveren geen brandgevaar op. De A-kwaliteit panelen van Warmteshop zijn bovendien voorzien van meerdere verhittingsschakelaars. Mocht het paneel te warm worden, om welke reden dan ook, dan schakelt deze zichzelf uit. Daarnaast is de badkamer verwarming voorzien van tenminste IP44 klasse, wat betekent dat ze veilig te gebruiken zijn in vochtige ruimtes.

Bovendien vereisen ze geen onderhoud. Dit betekent dat je kunt genieten van de warmte van een infrarood wandpaneel zonder je zorgen te maken over veiligheid of het onderhoud. Het enige wat je af en toe moet doen is een vochtige doek over het warmte paneel halen.

infrarood wandpaneel handdoekdroger

Een infrarood wandpaneel kiezen

Als je overweegt om een infrarood wandpaneel aan te schaffen, zijn er een paar zaken waar je rekening mee moet houden. Ten eerste moet je de juiste maat kiezen die past bij de ruimte die je wilt verwarmen. Bovendien moet je kijken naar het energieverbruik van het paneel. Dit is meestal uitgedrukt in watt. Een hoger wattage betekent dat het paneel meer warmte kan produceren, maar ook meer energie verbruikt.

Een ander belangrijk aspect bij het kiezen van een infrarood wandpaneel is het ontwerp. Het mooie van deze panelen is dat ze in verschillende stijlen en kleuren verkrijgbaar zijn, zodat ze perfect in jouw interieur passen. Of je nu een modern, minimalistisch design zoekt, of een paneel dat naadloos opgaat in een traditionelere omgeving, er is een infrarood wandpaneel dat perfect bij jouw stijl past.

 • Krijtbord verwarming
 • Spiegel verwarming
 • RAL kleuren 
 • Foto verwarming

Energiezuinig verwarmen met stijlvolle groene verwarming 

Nu je de voordelen en mogelijkheden van het infrarood wandpaneel kent, is het duidelijk dat dit innovatieve product een slimme investering is. Of je nu op zoek bent naar een energiezuinig verwarmen, een stijlvolle toevoeging aan je interieur of een groene verwarming dat een gezondere warmte biedt, het infrarood wandpaneel biedt het allemaal.

Met de toenemende focus op duurzaamheid en energiezuinig verwarmen is het infrarood wandpaneel de perfecte keuze voor de toekomst. Dus waar wacht je nog op? Maak vandaag nog de overstap naar een comfortabeler, energiezuiniger en stijlvoller huis met een infrarood wandpaneel. Energiezuinig verwarmen doe je met een heater binnen

Meer informatie over zuinig verwarmen met infrarood

Wil je meer informatie over zuinig verwarmen met infrarood? Neem dan contact op met Warmteshop, jouw leverancier voor energiezuinig verwarmen. Wij geven je advies hoe je energie kan besparen met een infrarood verwarming. Geschikt als hoofd- en als bijverwarming. Denk daarnaast ook eens aan infrarood verwarming op zonnepanelenWij komen gratis bij je langs en geven advies. Kan je niet wachten? Koop dan onze infrarood panelen in de online winkel

Mocht je nog vragen hebben, neem dan zeker eens contact op met onze adviseurs van de Warmteshop. We hebben ruim 30 showrooms in de Benelux, waardoor er altijd wel een infrarood verwarming winkel bij jou in de buurt is. Meer informatie over zonder gas huis verwarmen kun je ook lezen in ons magazine blog, zoals goedkoop verwarmen zonder gas en airco als hoofdverwarming ervaringen

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste blogs

Infrarood verwarming van Warmteshop

Warmteshop is de markteleider in infrarood verwarming in België. Zoek je een oplossing voor gasloos verwarmen, dan is infrarood verwarming de zuinige elektrische verwarming voor in je huis. Koop een infrarood paneel!