fbpx

Elektrische verwarming muurbevestiging als warmtebron

Elektrische verwarming muurbevestiging: jouw perfecte warmtebron

Stel je voor: een koude winterochtend, je stapt je woonkamer binnen en wordt direct omarmd door een behaaglijke warmte, en dat zonder de aanwezigheid van een grote, lompe radiator. Dit is mogelijk met de innovatieve technologie van elektrische verwarming muurbevestiging. 

In plaats van de traditionele verwarmingssystemen die ruimte innemen en soms het interieur verstoren, gaat het hier om een slanke, stijlvolle oplossing die direct aan je muur wordt bevestigd. We leggen je meer uit over de moderne manier van verwarmen en ontdek hoe je het niet alleen je huis verwarmt, maar ook transformeert. Ben je klaar om je woonervaring naar een hoger niveau te tillen?

elektrische verwarming muurbevestiging stone art verwarming infrarood paneel verwarming energiezuinige heater

Wat is elektrische verwarming?

Elektrische verwarming is precies wat de naam al suggereert: een verwarmingssysteem dat elektriciteit gebruikt om warmte te produceren. Er zijn verschillende modellen beschikbaar, maar de twee meest populaire types zijn met convectie en met infraroodstraling. Convectieverwarming werkt door de lucht te verwarmen, wat vervolgens door de kamer circuleert. Een model met infraroodstraling, zoals die aangeboden door Warmteshop, zendt echter warmtestralen uit die direct objecten en mensen verwarmen.

Voordelen van een model met infraroodstraling

 • Gezonde warmte zonder luchtcirculatie.
 • Geruisloos en ook geurloos: stille verwarming
 • Geen onderhouds- of andere bijkomende kosten
 • Lage aanschafkosten.
 • Eenvoudige wand- of plafondmontage.
 • Geen kosten voor schoorsteen en stookruimte.
 • Eenvoudige en snelle installatie.
 • Korte opwarmtijd: binnen 5 tot 10 minuten warm
 • Lage verbruikskosten: bespaar tot 40% op de kosten
 • Energiezuinig en duurzaam in gebruik.
 • Ruimtebesparend
 • Droge muren, geen schimmels meer in je woning. 
 • Weinig warmteverlies bij ventilatie van de kamer.
  .
elektrische verwarming muurbevestiging

Verschillende modellen voor aan de wand

Warmteshop biedt een breed scala aan elektrische verwarming muurbevestiging. Laten we eens kijken naar enkele van de populaire ontwerpen:

 • Wit paneel: Dit neutrale design past naadloos in elk interieur. Het straalt elegantie en subtiliteit uit.
 • Zwart paneel: Voor een stoerdere en strakkere uitstraling. Het contrast kan een gewaagd statement zijn in je interieur.
 • Kleuren volgens de RAL-code: Kies uit alle RAL-kleuren voor een paneel dat perfect bij jouw interieur past.
 • Spiegelverwarming: Stel je voor dat je je klaarmaakt voor de dag voor een warme spiegel. Nooit meer beslagen spiegels in de badkamer!
 • Krijtbordverwarming: Ideaal voor de keuken of speelkamer, schrijf notities of laat de kinderen hun creativiteit loslaten.
 • Met kader of led-verlichting: Voeg een vleugje moderne flair toe met deze stijlvolle elektrische verwarming muurbevestiging. Perfect voor degenen die houden van een beetje extra glans in hun huis.
 • Foto verwarming: als een kunstwerk aan de wand, kies je eigen foto uit welke op een specials wijze op de elektrische verwarming muurbevestiging wordt geprint.
  .

Waarom kiezen voor elektrische verwarming muurbevestiging?

Een elektrische verwarming muurbevestiging is niet alleen een praktische keuze, maar ook een stijlvolle. Je kunt kiezen uit verschillende ontwerpen die naadloos aansluiten bij je interieur. Bovendien zijn ze gemakkelijk te installeren en nemen ze geen kostbare ruimte in beslag. En met de efficiëntie van infraroodstraling bespaar je ook nog eens op je energierekening. 

Kies altijd voor een thermostaat erbij, zodat je tot wel 40% op de energiekosten bespaart, omdat de heater niet onnodig aanstaat. Bovendien krijg je ook inzicht in je verbruik. Wil je nog meer besparen? Dan is de combinatie van elektrische verwarming muurbevestiging en zonnepanelen een uitstekende keuze!

krijtbord keuken verwarming

Toekomst van huisverwarming

Elektrische verwarming muurbevestiging is de toekomst van huisverwarming. Met diverse modellen om uit te kiezen, is er altijd wel een die perfect past bij jouw smaak en woonstijl. En met de voordelen van infraroodstraling, is het niet alleen een mooie maar ook een slimme keuze. Kies voor elektrische kachel energielabel A en verlaag het verbruik elektrische verwarming. Ontdek vandaag nog de mogelijkheden bij Warmteshop.

Informatie over elektrische verwarming muurbevestiging

Wil je meer informatie over verwarmen met zwarte infrarood panelen? Neem dan contact op met Warmteshop, jouw leverancier voor energiezuinig verwarmen. Wij geven je advies hoe je energie kan besparen met een infrarood verwarming, zowel zakelijk als privé. En waar je een krijtbord verwarming kan toepassen als bijverwarming. Denk daarnaast ook eens aan infrarood verwarming op zonnepanelenWij komen gratis bij je langs en geven advies. Kan je niet wachten? Koop dan onze infrarood panelen in de online winkel

Mocht je nog vragen hebben, neem dan zeker eens contact op met onze adviseurs van de Warmteshop. We hebben ruim 30 showrooms in de Benelux, waardoor er altijd wel een infrarood verwarming winkel bij jou in de buurt is. Meer informatie over verwarmen met infraroodstraling kan je ook lezen in ons magazine blog, zoals goedkoop verwarmen zonder gas

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste blogs

Infrarood verwarming van Warmteshop

Warmteshop is de markteleider in infrarood verwarming in België. Zoek je een oplossing voor gasloos verwarmen, dan is infrarood verwarming de zuinige elektrische verwarming voor in je huis. Koop een infrarood paneel!