fbpx

Badkamer infraroodstraler met afstandsbediening

Verwarm je badkamer stijlvol met een badkamer infraroodstraler met afstandsbediening

Met een badkamer infraroodstraler met afstandsbediening stap je iedere ochtend in een warme badkamerruimte. Geniet van directe warmte, eenvoudige bediening en een stijlvolle toevoeging aan je badkamer. Ontdek de voordelen van deze innovatieve verwarmingsoptie die comfort en controle naadloos combineert.

Waarom je badkamer verwarming nodig heeft

Je badkamer verwarmen is niet alleen een kwestie van comfort; het is een noodzaak voor een gezond leefklimaat. Een badkamer infraroodstraler met afstandsbediening biedt directe warmte waar je het nodig hebt, zonder de hele kamer te hoeven verwarmen. Dit type badkamer verwarming zorgt voor een droge omgeving die schimmel en vocht bestrijdt, essentieel voor een gezonde badkamer. Bovendien zorgt de zachte warmte die van het paneel afkomt voor een aangename start van de dag, terwijl je voetstappen niet meer over koude tegels hoeven te gaan.

infraroodstraler met afstandsbediening

De voordelen van badkamer infraroodstraler met afstandsbediening

Het grootste voordeel van een badkamer infraroodstraler met afstandsbediening is de ultieme controle die je hebt over je verwarming. Of je nu in bed ligt of al op weg bent naar huis, met een druk op de knop zet je de badkamerverwarming aan of uit. Dit gemak zorgt niet alleen voor extra comfort maar ook voor efficiëntie in energieverbruik. Door de temperatuur precies af te stemmen op je behoeften, voorkom je onnodig energieverbruik en draag je bij aan een duurzamere toekomst.

Besparen met een slimme thermostaat

Een badkamer infraroodstraler met afstandsbediening en een slimme thermostaat leveren je aanzienlijke besparingen op. Deze systemen passen zich aan aan je levensstijl, leren je gewoontes kennen en optimaliseren het energieverbruik. Je kunt precieze tijdschema’s instellen, zodat je badkamerruimte alleen verwarmd wordt wanneer dat nodig is. Het resultaat? Lagere energierekeningen en een comfortabel huis. Met infrarood verwarming met slimme thermostaat kun je wel 40 toto 50% besparen op de verwarmingskosten.

Unieke eigenschappen van infraroodstraler

Een badkamer infraroodstraler met afstandsbediening onderscheidt zich door zijn unieke verwarmingsmethode. In tegenstelling tot traditionele verwarmingen, die de lucht verwarmen, stralen deze warmtepanelen directe warmte uit die objecten en personen in de kamer verwarmt. Dit zorgt voor een snelle en efficiënte verwarming, zonder de lucht te drogen. Bovendien zijn deze verwarmingspanelen een stijlvolle toevoeging aan elke badkamer, met hun slanke en moderne ontwerp. Kies bijvoorbeeld uit een infrarood spiegel of een handdoekdroger.

handdoekdroger infrarood

Installatie en onderhoud 

De installatie van een badkamer infraroodstraler met afstandsbediening is verrassend eenvoudig en kan vaak zonder professionele hulp worden uitgevoerd. Het onderhoud is minimaal, wat deze verwarmingsoplossing nog aantrekkelijker maakt. Een regelmatige stofafname is voldoende om de efficiëntie te behouden, en er zijn geen bewegende delen die verslijten of vervangen moeten worden. Kies voor gemak, stijl en efficiëntie met deze moderne badkamer verwarming oplossing.

Informatie over badkamer infraroodstraler met afstandsbediening

Wil je meer informatie over verwarmen met badkamer infraroodstraler met afstandsbediening? Neem dan contact op met Warmteshop, jouw leverancier voor energiezuinig verwarmen op elektriciteit. Wij geven je advies hoe je energie bespaart met een infrarood verwarming, zowel zakelijk als privé. En waar je een badkamerverwarming kunt ophangen (aan de wand of het plafond) en gebruiken als bijverwarming. Denk daarnaast ook eens aan infrarood verwarming op zonnepanelenWij komen gratis bij je langs en geven advies. Kan je niet wachten? Koop dan onze infrarood panelen in de online winkel

Mocht je nog vragen hebben, neem dan zeker eens contact op met onze adviseurs van de Warmteshop. We hebben ruim 30 showrooms in de Benelux, waardoor er altijd wel een infrarood verwarming winkel bij jou in de buurt is. Meer informatie over verwarmen met infraroodstraling kan je ook lezen in ons magazine blog, zoals goedkoop verwarmen zonder gas. En we staan in februari ook op e Bouwbeurs Roeselare. Kom langs bij onze stand. 

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste blogs

Infrarood verwarming van Warmteshop

Warmteshop is de markteleider in infrarood verwarming in België. Zoek je een oplossing voor gasloos verwarmen, dan is infrarood verwarming de zuinige elektrische verwarming voor in je huis. Koop een infrarood paneel!