fbpx

Ervaar de warmte van onze infrarood winkel

Infrarood winkel: stap binnen in de wereld van infrarood warmte

Stel je voor: een plek waar je de kou buitensluit en een oase van warmte betreedt. Welkom bij de infrarood winkel, waar elke hoek je uitnodigt om de luxe van geavanceerde verwarmingspanelen te ervaren. Wandel door een ruimte vol met warmteoplossingen die niet alleen efficiënt zijn maar ook esthetisch aantrekkelijk. Dit is niet zomaar een winkel; het is jouw eerste stap naar een comfortabeler thuis.

Verwarmingspanelen uitgelicht

De infrarood winkel biedt een scala aan verwarmingsoplossingen die je zelf kunt ervaren. Elk verwarmingspaneel heeft zijn unieke functie en stijl. Hier zijn enkele van de opties die je vindt in de infrarood verwarming winkels.

welltherm-handdoekdroger Elektrische handdoekdroger

Handdoekdroger: Comfort met een warme handdoek na elke douche

Bij onze infrarood winkel vind je diverse handdoekdroger modellen die je het comfort van warme, droge handdoeken direct bieden wanneer je uit de douche stapt. Deze verwarmingspanelen zijn niet alleen praktisch maar voegen ook een vleugje luxe toe aan je badkamerervaring. De handdoekdroger zorgt niet alleen voor warme droge handdoeken, maar ook voor een warme badkamer. 

Wandpaneel verwarming: stijl en warmte gecombineerd

De wandpaneel verwarming in onze infrarood winkel integreert naadloos met elk interieur. Deze wandpanelen verspreiden een gelijkmatige warmte en veranderen elke koude ruimte in een uitnodigende haven, waardoor je wooncomfort aanzienlijk verhoogt.

warmteshop infrarood verwarming woonkamer plafond ecaros plafondverwarming

Plafondverwarming: onopvallende warmte van boven

Plafondverwarming biedt een slimme oplossing voor het vrijhouden van vloerruimte, terwijl het een gelijkmatige temperatuur door de kamer verspreidt. Deze panelen in onze infrarood winkel zorgen voor comfort zonder de esthetiek van de kamer te verstoren. Plafondverwarming heeft een brede warmteverspreiding, ideaal voor grotere ruimtes zoals een woonkamer of een ruimte waar geen wand beschikbaar is, zoals de keuken of badkamer. 

Foto verwarming: kunst ontmoet comfort

In de infrarood winkel vind je foto verwarming die functionaliteit met stijl combineert. Deze panelen zijn vermomd als kunstwerken, zodat je kunt genieten van zowel visuele schoonheid als comfortabele warmte die vanuit je favoriete foto straalt. Ook kun je een foto verwarming voorzien van handdoekbeugels zodat het een handdoekdroger is. 

spiegel verwarming kopen bij infrarood winkel

Infrarood spiegel: helder zicht en warmte in één

Een infrarood spiegel verwarming elimineert condens van je spiegel terwijl het de ruimte verwarmt. Perfect voor gebruik in badkamers, waar functionaliteit en stijl essentieel zijn. Deze panelen in onze infrarood winkel bieden een unieke oplossing voor dagelijks comfort. Een infrarood spiegel is gemaakt van gehard ESG veiligheidsglas en is slechts 2,2 cm dik. Deze badkamer verwarming kan boven de wastafel gemonteerd worden. 

Terrasverwarmer: geniet langer van je buitenruimte

Met een terrasverwarmer van onze infrarood winkel kun je zelfs op de koelste dagen comfortabel buiten zitten. Deze verwarmingsoplossingen verlengen de avonden en verhogen de sfeer van elke buitenbijeenkomst. Een terrasverwarmer gebruikt de korte golf infraroodstraling die direct warm is zodat je deze aanzet.

Ervaar de warmte zelf bij een infrarood verwarming winkel

Niets overtuigt meer dan persoonlijke ervaring. Bezoek een infrarood verwarming winkel en voel de zachte, behaaglijke warmte die onze panelen bieden. Deze directe beleving helpt je de juiste keuze te maken voor jouw ruimte. In de winkel infrarood verwarming staan de warmtepanelen al werkend uitgestald. Voel de warmte en maak de keuze voor een infrarood bij- of hoofdverwarming.

Gratis warmteberekening op maat

In de infrarood winkel vind je deskundige adviseurs die een gratis warmteberekening voor je maken. Deze service zorgt ervoor dat je precies weet hoeveel, welke panelen en hoeveel watt vermogen je nodig hebt, gebaseerd op de specifieke kenmerken van jouw woning. Dit optimaliseert de efficiëntie en het comfort.

Deskundige advies in de Warmteshop winkel

Onze experts staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te begeleiden naar de beste verwarmingsoplossing voor jouw behoeften. Met kennis van de nieuwste technologieën en een diep begrip van thermische behoeften, bieden zij een service die verder gaat dan alleen de verkoop.

infrarood verwarming winkel Hoogstraten Warmteshop

Altijd een infrarood winkel in de buurt

Met meer dan 30 locaties in de Benelux, is er altijd een infrarood winkel dichtbij. Of je nu in Roeselare, Mechelen, Gavere, Antwerpen of Turnhout woont, deskundig advies is nooit ver weg. Er is altijd wel een infrarood verwarming winkel bij jou in de buurt.

Wil je meer informatie over verwarmen zonder gas? Neem dan contact op met Warmteshop, jouw leverancier voor energiezuinig verwarmen. Wij geven je advies hoe je energie kan besparen met een infrarood verwarming, zowel zakelijk als privé. En waar je een krijtbord verwarming kan toepassen als bijverwarming. Denk daarnaast ook eens aan infrarood verwarming op zonnepanelenWij komen gratis bij je langs en geven advies. Kan je niet wachten? Koop dan onze infrarood panelen in de online winkel

Mocht je nog vragen hebben, neem dan zeker eens contact op met onze adviseurs van de Warmteshop. Meer informatie over verwarmen zonder gas kan je ook lezen in ons magazine blog, zoals goedkoop verwarmen zonder gas. Kom ook meer te weten over de elektrische bijverwarming infrarood, ideaal voor koude hoeken in huis of als badkamer verwarming. Denk ook eens na over een infrarood paneel in de slaapkamer en geniet van een gezonde slaapomgeving. Droge muren, geen schimmels en comfortabel warm.

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste blogs

Infrarood verwarming van Warmteshop

Warmteshop is de markteleider in infrarood verwarming in België. Zoek je een oplossing voor gasloos verwarmen, dan is infrarood verwarming de zuinige elektrische verwarming voor in je huis. Koop een infrarood paneel!