EXCELLENTE KWALITEIT

Warmteshop

Marktleider BELGIË

Infrarood verwarmingen

Een super stille infrarood verwarming in de slaapkamer

Een super stille infrarood verwarming in de slaapkamer

Geniet van een super stille infrarood verwarming in de slaapkamer. Het verwarmen van een slaapkamer moet zo stil mogelijk gebeuren. Een traditionele centrale verwarming waarbij je soms het water hoort borrelen kan de nachtrust hevig verstoren. Een stille infrarood verwarming is fluisterstil en bovendien ook geurloos.

De stille infrarood verwarming geeft een heerlijke zonnewarmte in de slaapkamer zonder de lucht uit te drogen. Het resultaat is een rustige en vooral gezonde nachtrust. 

Zodra de temperaturen weer dalen draait de verwarming op volle toeren. Want niets is zo lekker als een warm huis. Maar hoe zit dit met de slaapkamer? Moet je de slaapkamer wel of niet verwarmen en hoe?

Infrarood verwarming voor slaapkamer

Hoe slaapkamer verwarmen?

Een stille infrarood verwarming voor slaapkamer is onmisbaar in de winterperiode. Het kwik daalt enorm in de nacht. Een te koude slaapkamer is niet goed voor de gezondheid. Een te warme slaapkamer is ook niet prettig, want in slaap komen is dan moeilijker. Denk maar aan de zwoele zomernachten. Hoe slaapkamer verwarmen? 

De slaapkamers verwarmen met infraroodstraling is de beste manier. De ideale kamer temperatuur om in te slapen is 18 graden Bij deze temperatuur kan het lichaam goed de warmte kwijt en kan het in een regelmatig slaap ritme komen. 

Slaap is essentieel om ons lichaam en geest te herstellen. Voor een goede nachtrust is het van belang dat de slaapkamer niet te koud en niet te warm is. Een te warme en niet goed geventileerde ruimte kan voor slaapproblemen zorgen. Is de slaapkamer te warm, dan kan het lichaam de warmte niet kwijt. Dit heeft invloed op het in slaap vallen. 

Evenals droge lucht, een donkere kamer, gezond binnenklimaat, juiste luchtvochtigheid en een stille kamer is van belang voor een goede nachtrust. Een infrarood verwarming voor slaapkamer zorgt voor een juiste vochtigheidsgraad, geruisloze warmte en geen stof in de lucht. De juiste ingrediënten voor een goede nachtrust.

slaapkamer-verwarming-002

Stille verwarming slaapkamer

Elektrische verwarming slaapkamer

Met een stille verwarming slaapkamer geniet jij iedere nacht opnieuw van een heerlijke nachtrust. De elektrische verwarming slaapkamer werkt middels infrarood straling. 

Infrarood verwarming heeft het voordeel dat deze niet de lucht verwarmd en uitdroogt, zoals bij een CV ketel wel het geval is. De warme lucht wordt ook niet gecirculeerd, waardoor de lucht schoon blijft. Geen rondzwevende stofdeeltjes of bacteriën in de lucht met IR verwarming.

Infrarood panelen in de slaapkamer zorgen voor de juiste vochtigheidsgraad tussen de 40 en 60%. Bij een goede nachtrust dien je ook dagelijks de kamer te ventileren voor tenminste 15 minuten. 

Een stille infrarood verwarming voor slaapkamer verwarmt direct de objecten en mensen in de ruimte. Het bed, de vloer en muren houden de warmte lang vast waardoor gerust een raam open kan zetten zonder veel warmte verlies te hebben. Zet de thermostaat op 17 of 18 graden en de stille verwarming slaapkamer zorgt voor een constante temperatuur verdeling. 

Beste verwarming voor slaapkamer

Infrarood verwarming slaapkamer

De beste verwarming voor slaapkamer werkt middels lange golf infrarood straling. De infrarood verwarming slaapkamer zorgt voor een constante temperatuur. Het is belangrijk om de slaapkamer in de wintermaanden te verwarmen. 

Dit komt omdat een mens veel vocht verliest tijdens het slapen. Dit trekt in het matras, het bed en kussens. Ook de buitenmuur is vochtig van het koude en natte weer. Een te vochtige kamer is niet gezond. 

Plaats daarom een infrarood verwarmingspaneel tegenover de buitenmuur van de slaapkamer. Bijvoorbeeld een spiegel die de kamer verwarmt, welke is gemaakt van ESG-veiligheidsglas en dient als pas spiegel en verwarming in één. 

Het voordeel van een stille infrarood verwarming slaapkamer is dat deze ook de buitenmuur droogt. Daardoor onttrekt het vocht uit de muur waardoor de isolatie beter werkt én schimmel verdwijnt met een infrarood verwarming. De beste verwarming voor slaapkamer is daarom met infrarood: geruisloos, geurloos en gezond verwarmen. 

slaapkamer-verwarming-003

Montage infrarood panelen

Infrarood paneel slaapkamer

Montage infrarood panelen is eenvoudig en snel. Voor de installatie van infrarood paneel slaapkamer adviseren wij deze aan de muur of het plafond te bevestigen. De beste positie van een infrarood paneel slaapkamer is tegenover de buitenmuur. 

Op deze manier wordt de buitenmuur ook verwarmt, waardoor het vocht verdwijnt en de isolatie ook weer beter werkt. Je kan kiezen voor verschillende prachtige designs in de slaapkamer. 

Zoals een spiegel infrarood paneel, een gekleurd warmtepaneel of een infrarood verarming met eigen foto naar keuze. Met of zonder frame en tevens leverbaar met zuinig led-verlichting aan het plafond.

Heb je geen ruimte aan de muur, dan is plafond montage ook ideaal. Zorg er wel voor dat je het paneel niet ter hoogte van de hoofdkussens plaatse. Directe straling op het hoofd ervaren sommige mensen als vervelend. Het is beter om het paneel boven het voeteneinde te plaatsen. 

Daarmee heb je een grote warmteverspreiding en de vloer, bed en muren worden gelijk verwarmd. Heb je vragen over de installatie van onze stille verwarming? Vraag het aan onze infrarood experts van de Warmteshop. 

Verwarming slaapkamer baby

Stille elektrische verwarming

Als ouder wil je alleen het allerbeste voor jouw baby. De babykamer richt je met de grootste zorg in. En daarbij hoort ook de verwarming slaapkamer baby. Het klimaat van de kinderkamer heeft een grote invloed op de gezondheid van jouw kind. 

Pasgeboren baby’s slapen het best bij een kamer temperatuur van rond de 20 graden Celsius. Is je baby twee maanden oud, dan mag je de temperatuur twee graden lager zetten. Belangrijk is dat de kamer een constante temperatuur heeft. Met een stille elektrische verwarming met infrarood is dat eenvoudig te bereiken. 

Met infrarood verwarming slaapkamer baby heb je geen last van plotselinge temperatuur schommelingen, die slecht zijn voor het immuunsystemen van de kleine. Ventilatie van de kamer is ook belangrijk, zonder dat de temperatuur daarbij zakt. Met een infraroodpaneel kan je gerust een raam open zetten zonder veel comfortabele warmte te verliezen.

Bovendien is een infrarood verwarming fluisterstil. Een stille verwarming met infrarood is daarom de beste verwarming voor slaapkamer ouders en slaapkamer baby. Wil je ook genieten van een gezonde nachtrust met onze stille infrarood verwarming? Neem dan contact op met de Warmteshop.

Wij geven je advies over 5 slimme manieren om te verwarmen. Lees ook eens ons blog artikel over waarom een infrarood verwarming gezond is.

Ik wil een gratis offerte voor infrarood verwarming

Nieuwste blogs

Infrarood verwarming opties

Vraag en Antwoord

Infrarood verwarming werkt met onschadelijke lange golf infrarood straling. De stralen verwarmen niet de lucht, maar direct de objecten en mensen in de kamer op. De objecten houden de warmte vast. De infrarood stralen weerkaatsen op alles, zodat je van alle kanten de infrarood warmte voelt. 

De 3 onmiskenbare voordelen van infraroodverwarming zijn energiezuinig, duurzaam en rendabele warmte in huis of kantoor. 

Tips voor de aankoop van bijverwarming wanneer je huidige systeem niet voldoende warmte geeft. Kies het juiste type bijverwarming, zoals infrarood panelen. Duurzame warmte, daar waar de warmtebehoefte is.

Een goed advies voor aankoop van een infrarood verwarming is noodzakelijk. Door de warmte berekening bepaal je de juiste maat, vermogen van het infraroodpaneel. Alsmede het aantal warmtepanelen dat je nodig hebt om de ruimte energiezuinig te verwarmen.

Een berekening laten maken van infrarood verwarming voor jouw huis is van belang. Om een verwarming goed te laten werken, moet deze exact worden berekend. De positie van het paneel is van belang, evenals de grootte en het vermogen. Tevens hoe de ruimte eruit ziet. 

Er zijn meer voordelen dan nadelen van infrarood verwarming. Het enige nadeel is dat je de elektriciteitsdraden moet wegwerken. De voordelen zijn ontelbaar groot. Zoals zuinig in verbruik, geen onderhoudskosten, eenvoudige en snelle installatie, schoon binnenklimaat, geen last van de nadelen van convectie verwarming, geen lucht circulatie en zo kunnen we er nog meer opnoemen. 

Een E-peil van 0 met infrarood verwarming panelen is mogelijk door gebruik te maken van zonnepanelen. Daarbij speelt isolatie ook een primaire factor. 

Een infrarood verwarming is even behaaglijk als genieten van de warmte zonnestralen. De intense infrarood straling dringt diep door in het lichaam.

Informatie infrarood verwarming ontvang je bij de grootste infrarood winkel van de Benelux, de Warmteshop. Kom langs in één van onze 26 showroom of neem contact op. Onze infrarood experts beantwoorden als jouw vragen over onze hoogwaardige infrarood verwarming systemen. 

Infrarood verwarming koop je bij de grootste infrarood expert van de Benelux, de Warmteshop. Bij ons ben je verzekert van een energiezuinige en kwalitatieve infrarood verwarming.

Infrarood verwarming is de verwarming van de toekomst omdat je gasloos je woning of kantoor verwarmt. Infrarood verwarming werkt op elektriciteit, waarbij de energie wordt omgezet in infrarood warmt. Gasloos je woning verwarmen met infrarood verwarming. 

Infrarood verwarming met verlichting is handig omdat je het plafond kan gebruiken voor zowel verwarming als verlichting. Je hebt geen extra aansluitpunten in het plafond nodig. 

Infrarood-verwarming is geschikt voor iedere kamer. In nieuwbouw of bestaand bouw. Goed geïsoleerd of minder goed geïsoleerde woningen. Wij hebben voor iedere kamer een infrarood-verwarming oplossing, zoals badkamer, slaapkamer, keuken of woonkamer. 

Mo El infrarood verwarming, Italiaans design is de Rolls Royce verwarming onder de infrarood heaters. Prachtige design infrarood verwarming met een verbluffende energiezuinige prestatie. 

Een verwarming infrarood maakt gebruik van onschadelijke lange golf infrarood straling. Verwarming verwarmd niet de lucht, zoals een CV kachel dat doet. Maar warmt direct de mensen en objecten. Als jij je in het stralingsgebied bevindt, voel je de directe stralen je huid raken. Dit is een aangenaam gevoel. 

Ja, een infrarood verwarming heeft beveiliging tegen oververhitting. De infrarood panelen van de Warmteshop zijn allen voorzien van een oververhitting schakelaar. Wanneer het warmtepaneel te warm wordt, schakelt de verwarming automatisch uit. Voor panelen met wandmontage is dit vanuit veiligheid oogpunt verplicht, omdat het risico op aanraken van het paneel aanwezig is. 

Wil je meer van de meest gestelde vragen bekijken? FAQ over infrarood verwarmingen

Infrarood verwarming kopen

Online Winkelen

Bestellen vanuit je comfortabele zetel. Bezoek onze Webshop om het volledige assortiment te bekijken inclusief alle prijzen. 24 uur per dag, 7 dagen per week.

KOOP EEN DUURZAME

INFRAROOD VERWARMING

WARMTESHOP

Elektrische verwarming is met de hedendaagse technologie een stuk zuiniger geworden. Een elektrische verwarming is volledig vrij van CO2 uitstoot. En kan bovendien 100% worden gevoed door groene stroom. Infrarood verwarming op elektriciteit. 

Infrarood verwarming koop je bij de grootste infrarood expert van de Benelux, de Warmteshop. Bij ons ben je verzekert van een energiezuinige en kwalitatieve infrarood verwarming. Infrarood verwarming verwarmt jouw woning zonder CO2 uitstoot. 

Infrarood panelen zijn een uitstekende keuze als je op zoek bent naar een efficiënte en duurzame verwarming. Infrarood panelen zijn zeer zuinig in verbruik. Ze hebben geen onderhoudskosten en de installatie is eenvoudig. In vele prachtige designs verkrijgbaar. 

Infrarood terrasverwarming met korte golf infrarood straling geeft aangename warmte, is reukloos en duurzaam in verbruik. Met een infrarood terrasverwarming geniet je iedere avond van de gezonde warmte op je terras. Je sluit de dag warm af.

Electrische verwarming is er in vele soorten. De meest energiezuinige electrische verwarming is met infrarood straling. Je hebt bij infrarood verwarming namelijk een minder hoge temperatuur nodig om hetzelfde warmtegevoel te verkrijgen als bij een convectie kachel. 

Directe badkamer verwarming infrarood straling zorgt voor een warme en droge badkamer. Badkamer infrarood verwarming verkrijgbaar als spiegelpaneel, handdoekdroger of plafond paneel. Nooit meer een beslagen spiegel.

Optimaal genieten van een Sunshower in jouw badkamer. De Sunshower levert aan jou gezonde infrarood straling en zonlicht. Het zorgt voor de aanmaak van vitamine D, spieren ontspannen en het stimuleert de doorbloeding. Goed voor sporters en ouderen.

Bijverwarming infrarood voor de koudere hoeken in het huis. Of ter ondersteuning van het huidige verwarming systeem. Bijverwarming infrarood is binnen enkele minuten warm. Zeer geschikt voor bijverwarming badkamer of bijverwarming woonkamer. 

Plafondverarming met infrarood panelen is de nieuwe manier van verwarmen. Niet de lucht wordt warm, maar direct de objecten en personen. Daarbij gaat geen energie verloren aan het verwarmen van lucht. Plafondverwarming heeft een groot warmtebereik.

Industrie verwarming infrarood zorgt voor directe warmte in loods, bedrijfshal of garage. Industriële panden zijn vaak slecht geïsoleerd en je hebt niet overal warmte nodig. Onze infrarood industrie verwarming is ongevoelig voor tocht en verwarmt gericht een zone. 

Elektrische convectoren verwarmen de kamerlucht. De koude lucht stroomt van onderen naar boven door de elektrische convectoren, waardoor warme lucht ontstaat. Omdat er geen bewegende delen in het toestel zitten, is deze geruisloos. 

Verwarming op elektriciteit is de toekomst. Je bent namelijk niet meer afhankelijk bent van fossiele brandstoffen, zoals aardgas of stookolie. Verwarming op elektriciteit met infrarood levert een hoog rendement op. Daarnaast is infrarood verwarming zeer energiezuinig. 

Directe badkamer verwarming middels infrarood straling zorgt voor een warme en droge badkamer. Verkrijgbaar als spiegelpaneel, handdoekdroger of plafond paneel. Nooit meer een beslagen spiegel, geen last van condensvorming en geen schimmelvorming in de muren.

Energiezuinig verwarmen met infrarood panelen in huis, kantoor of industrieel pand. Infrarood verwarming verwarmt niet de lucht, maar direct de objecten en mensen. Dit is een andere manier van energiezuinig verwarmen. Regel de temperatuur met de thermostaat.

Infrarood verwarming kopen is een slimme keuze. Infrarood verwarming kopen doe je bij de grootste en goedkoopste infrarood verwarming winkel van de Benelux. Bezoek één van de vele showrooms van de Warmteshop of bezoek onze online winkel.