fbpx

Op zoek naar een infrarood verwarming

Op zoek naar een infrarood verwarming

Op zoek naar een infrarood verwarming? Warmteshop de juiste keuze

Ben je op zoek naar een infrarood verwarming? Warmteshop is de juiste keuze voor jou. Met meer dan 32 showrooms in de gehele Benelux is er altijd wel een winkel bij jou in de buurt. Natuurlijk kan je ook online shoppen bij de Warmteshop winkel. 

De Warmteshop heeft al 15 jaar ervaring in infrarood verwarming voor woningen, utilitaire bouw en industriële gebouwen. Alsmede in verwarming voor buiten, zoals een terrasverwarming infrarood. Een professionele terrasverwarming voor de horeca is een must.

Infrarood verwarming is de energiezuinige en duurzame verwarming van de toekomst. Combineer deze elektrische verwarming met groene stroom, zodat je CO2 neutraal bent. Bovendien bespaar je veel energie met IR verwarming in jouw woning.

Stap dit jaar over op groene verwarming, zodat je niet meer afhankelijk bent van de alsmaar duurdere wordende fossiele brandstoffen. Welke bovendien ook milieu belastend zijn. De slanke infrarood panelen van 2 tot 3 cm dik zijn tevens prachtig om te zien. Deze verwarming is geurloos, stil en zuinig in verbruik. 

Infrarood verwarming kopen

Verwarmingspanelen

Je wilt een nieuwe infrarood verwarming kopen, want je wilt energiezuinig en duurzaam je huis verwarmen. Je hoeft niet meer verder te zoeken, want de Warmteshop heeft voor iedere ruimte een infrarood oplossing. Van infrarood verwarming in de badkamer tot het verwarmen van een keuken met een krijtbord verwarming. 

Warmteshop levert enkel hoogwaardige infrarood panelen en toebehoren. Onze verwarmingspanelen zijn gemaakt van de beste materialen waardoor ze een hoog rendement leveren met lage verbruikskosten. Daardoor bespaar je maandelijks flink op de energiekosten. 

Verwarming via infrarood is een verstandige keuze waar je nog jarenlang veel profijt van hebt. Gasloos je woning verwarmen, zodat je niet meer afhankelijk bent van de fossiele brandstoffen. 

Door onze ruimte ervaring in infrarood verwarming hebben wij geleerd dat klanten graag meer willen weten over:
– het stroomverbruik
– wat kost een infrarood verwarming
– het effect op de gezondheid
– hoe werkt infrarood verwarming. 

op zoek naar een infrarood verwarming 2

Infrarood verwarming stroomverbruik

Energieverbruik verwarming berekenen

Infrarood verwarming stroomverbruik is bijzonder laag. Zeker als je kiest voor hoge kwaliteit infrarood panelen van de Warmteshop. De kwaliteit van een IR verwarming zegt absoluut iets over het energieverbruik verwarming. 

De verschillen in kwaliteit infraroodpanelen is groot. De belangrijkste onderdelen van een infrarood verwarming moeten dan ook aan hoge kwaliteit eisen voldoen. Zoals het oppervlakte van het paneel aan de voorkant, de isolatie aan de achterkant, de warmtegeleider, bekabeling en de thermostaat. 

Alleen op deze wijze kan een lange levensduur met een hoog rendement worden gegarandeerd. Infrarood verwarming met de keurmerken “Made in Germany” en TÜV-Sud zijn zeker de investering waard. De hoogrendementspanelen zijn tevens uiterst zuinig in verbruik, waardoor je bespaart op het stroomverbruik.

Een simpel rekenvoorbeeld: een badkamer spiegelpaneel van 60×60 cm met een vermogen van 550 Watt kost 0,55 kilowatt per uur (kWh). Vermenigvuldig dit met de gemiddelde elektriciteitsprijs van 0,22 euro dan kom je uit op een verbruik van 0,12 euro per uur. Ter vergelijk een wasmachine staat gelijk aan het verbruik van 4 infrarood panelen van 60×60 cm. 

Een zuinige elektrische verwarming is dus zeker de investering waard. Onze Warmteshop adviseurs kunnen voor jou een warmteplan opmaken, kom een keer langs in de winkel.

Infrarood verwarming prijs

Infrarood paneel prijs

De infrarood verwarmingswereld bied vele soorten, maten en uitvoeringen aan. Er zijn daardoor veel fabrikanten waarbij de prijsverschillen groot zijn. Deze infrarood verwarming prijs verschillen komen door een aantal factoren tot stand. 

Verschil in prijs van de gebruikte grondstoffen. Staal is bijvoorbeeld goedkoper dan gehard veiligheidsglas. De verschillende grondstoffen hebben ook een productie proces. Daarbij speelt ook het land van fabricage een rol. De kwaliteitsnormen in Europa zijn bijvoorbeeld veel strenger en hoger dan in Aziatische landen. 

Daarnaast speelt ook de uitvoering in rol in de prijs infrarood paneel. Wil je het paneel bijvoorbeeld personaliseren met een eigen foto of bedrukken met een motief. Wil je een infrarood verwarming met verlichting combineren en een geïntegreerde draadloze thermostaat. Allemaal factoren die de prijs infraroodverwarming bepalen. 

Hoe specialer het ontwerp, hoe duurder de verwarming wordt. Het is een persoonlijke keuze of je voor een effen wit of zwart paneel kiest of een bijzonder ontwerp. Als laatste heeft de kwaliteit en garantie van het paneel ook invloed op de prijs. Laat je door onze adviseurs goed informeren welk infrarood paneel het beste bij jou past. 

Een goedkope infrarood verwarming van 200 watt heb je al voor 175 euro. Premium modellen met een vermogen tussen de 280 en 2000 Watt die het Duitse TÜV keurmerk dragen zijn verkrijgbaar vanaf 300 euro. De infrarood verwarming prijs kan oplopen tot 990 euro, afhankelijk van de uitvoering, formaat en wattage. Met infrarood verwarming heb je geen onderhoudskosten.

op zoek naar een infrarood verwarming 1

Gezondheid en infrarood verwarming

Is infrarood gezond?

Consumenten willen graag meer weten over gezondheid en infrarood verwarming. Is infrarood gezond of niet? Infrarood straling is juist gezond voor ons. Het heeft een therapeutische werking op ons lichaam. 

Onze spieren ontspannen door de heerlijke infrarood warmte. Het verminderd pijnklachten aan gewrichten, rug en nek. Reumapatiënten hebben bijvoorbeeld baat bij infrarood warmte middels infrarood verwarming of een Sunshower onder de douche. Door de intense warmte zetten de bloedvaten uit en verbetert de bloedsomloop. 

Bovendien verwarmt IR verwarming niet de lucht, maar direct de objecten en mensen. Bij dit proces is er geen luchtverplaatsing. De lucht droogt daardoor niet uit, wat prettig is voor onze slijmvliezen, ogen en huid. 

Als laatste worden ook de muren verwarmd door de infrarood panelen. Daardoor onttrekt het vocht uit de buitenwand. Dit heeft een positief effect op de isolatie van de muur. En bovendien wordt schimmelvorming tegen gegaan. Vooral in de badkamer ligt schimmelgroei op de loer. Met een comfortabele badkamer verwarming hoef jij je daar geen zorgen meer over te maken. 

Infrarood verwarming winkel

Hoe werkt infrarood verwarming?

Kom een keer langs bij één van de 32 Warmteshop infrarood verwarming winkel. In de showroom staan diverse modellen al werkend uitgestald, zodat je de heerlijke infraroodstraling zelf kan voelen. We voorzien je van advies infrarood verwarming en geven uitgebreid antwoord op de vraag hoe werkt infrarood verwarming? 

In het kort gezegd werkt infrarood verwarming met onschadelijke lange golf infrarood straling. De stralen verwarmen niet de lucht, maar direct de objecten en mensen in de kamer op. De objecten houden de warmte vast. De infrarood stralen weerkaatsen op alles, zodat je van alle kanten de infrarood warmte voelt.

Kom gerust een keer bij onze infrarood verwarming winkel langs. Ook kan je vrijblijvend een offerte aanvragen. Lees meer in onze blog artikelen over de nieuwe verwarming. Zoals kan je een infrarood verwarming zelf plaatsen en welke verwarming bij renovatie kiezen.

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste blogs

Infrarood verwarming van Warmteshop

Warmteshop is de markteleider in infrarood verwarming in België. Zoek je een oplossing voor gasloos verwarmen, dan is infrarood verwarming de zuinige elektrische verwarming voor in je huis. Koop een infrarood paneel!