warmteshop-logo

Op zoek naar een infrarood verwarming

Op zoek naar een infrarood verwarming

Op zoek naar een infrarood verwarming? Warmteshop de juiste keuze

Ben je op zoek naar een infrarood verwarming? Warmteshop is de juiste keuze voor jou. Met meer dan 32 showrooms in de gehele Benelux is er altijd wel een winkel bij jou in de buurt. Natuurlijk kan je ook online shoppen bij de Warmteshop winkel. 

De Warmteshop heeft al 15 jaar ervaring in infrarood verwarming voor woningen, utilitaire bouw en industriële gebouwen. Alsmede in verwarming voor buiten, zoals een terrasverwarming infrarood. Een professionele terrasverwarming voor de horeca is een must.

Infrarood verwarming is de energiezuinige en duurzame verwarming van de toekomst. Combineer deze elektrische verwarming met groene stroom, zodat je CO2 neutraal bent. Bovendien bespaar je veel energie met IR verwarming in jouw woning.

Stap dit jaar over op groene verwarming, zodat je niet meer afhankelijk bent van de alsmaar duurdere wordende fossiele brandstoffen. Welke bovendien ook milieu belastend zijn. De slanke infrarood panelen van 2 tot 3 cm dik zijn tevens prachtig om te zien. Deze verwarming is geurloos, stil en zuinig in verbruik. 

Infrarood verwarming kopen

Verwarmingspanelen

Je wilt een nieuwe infrarood verwarming kopen, want je wilt energiezuinig en duurzaam je huis verwarmen. Je hoeft niet meer verder te zoeken, want de Warmteshop heeft voor iedere ruimte een infrarood oplossing. Van infrarood verwarming in de badkamer tot het verwarmen van een keuken met een krijtbord verwarming. 

Warmteshop levert enkel hoogwaardige infrarood panelen en toebehoren. Onze verwarmingspanelen zijn gemaakt van de beste materialen waardoor ze een hoog rendement leveren met lage verbruikskosten. Daardoor bespaar je maandelijks flink op de energiekosten. 

Verwarming via infrarood is een verstandige keuze waar je nog jarenlang veel profijt van hebt. Gasloos je woning verwarmen, zodat je niet meer afhankelijk bent van de fossiele brandstoffen. 

Door onze ruimte ervaring in infrarood verwarming hebben wij geleerd dat klanten graag meer willen weten over:
– het stroomverbruik
– wat kost een infrarood verwarming
– het effect op de gezondheid
– hoe werkt infrarood verwarming. 

op zoek naar een infrarood verwarming 2

Infrarood verwarming stroomverbruik

Energieverbruik verwarming berekenen

Infrarood verwarming stroomverbruik is bijzonder laag. Zeker als je kiest voor hoge kwaliteit infrarood panelen van de Warmteshop. De kwaliteit van een IR verwarming zegt absoluut iets over het energieverbruik verwarming. 

De verschillen in kwaliteit infraroodpanelen is groot. De belangrijkste onderdelen van een infrarood verwarming moeten dan ook aan hoge kwaliteit eisen voldoen. Zoals het oppervlakte van het paneel aan de voorkant, de isolatie aan de achterkant, de warmtegeleider, bekabeling en de thermostaat. 

Alleen op deze wijze kan een lange levensduur met een hoog rendement worden gegarandeerd. Infrarood verwarming met de keurmerken “Made in Germany” en TÜV-Sud zijn zeker de investering waard. De hoogrendementspanelen zijn tevens uiterst zuinig in verbruik, waardoor je bespaart op het stroomverbruik.

Een simpel rekenvoorbeeld: een badkamer spiegelpaneel van 60×60 cm met een vermogen van 550 Watt kost 0,55 kilowatt per uur (kWh). Vermenigvuldig dit met de gemiddelde elektriciteitsprijs van 0,22 euro dan kom je uit op een verbruik van 0,12 euro per uur. Ter vergelijk een wasmachine staat gelijk aan het verbruik van 4 infrarood panelen van 60×60 cm. 

Een zuinige elektrische verwarming is dus zeker de investering waard. Onze Warmteshop adviseurs kunnen voor jou een warmteplan opmaken, kom een keer langs in de winkel.

Infrarood verwarming prijs

Infrarood paneel prijs

De infrarood verwarmingswereld bied vele soorten, maten en uitvoeringen aan. Er zijn daardoor veel fabrikanten waarbij de prijsverschillen groot zijn. Deze infrarood verwarming prijs verschillen komen door een aantal factoren tot stand. 

Verschil in prijs van de gebruikte grondstoffen. Staal is bijvoorbeeld goedkoper dan gehard veiligheidsglas. De verschillende grondstoffen hebben ook een productie proces. Daarbij speelt ook het land van fabricage een rol. De kwaliteitsnormen in Europa zijn bijvoorbeeld veel strenger en hoger dan in Aziatische landen. 

Daarnaast speelt ook de uitvoering in rol in de prijs infrarood paneel. Wil je het paneel bijvoorbeeld personaliseren met een eigen foto of bedrukken met een motief. Wil je een infrarood verwarming met verlichting combineren en een geïntegreerde draadloze thermostaat. Allemaal factoren die de prijs infraroodverwarming bepalen. 

Hoe specialer het ontwerp, hoe duurder de verwarming wordt. Het is een persoonlijke keuze of je voor een effen wit of zwart paneel kiest of een bijzonder ontwerp. Als laatste heeft de kwaliteit en garantie van het paneel ook invloed op de prijs. Laat je door onze adviseurs goed informeren welk infrarood paneel het beste bij jou past. 

Een goedkope infrarood verwarming van 200 watt heb je al voor 175 euro. Premium modellen met een vermogen tussen de 280 en 2000 Watt die het Duitse TÜV keurmerk dragen zijn verkrijgbaar vanaf 300 euro. De infrarood verwarming prijs kan oplopen tot 990 euro, afhankelijk van de uitvoering, formaat en wattage. Met infrarood verwarming heb je geen onderhoudskosten.

op zoek naar een infrarood verwarming 1

Gezondheid en infrarood verwarming

Is infrarood gezond?

Consumenten willen graag meer weten over gezondheid en infrarood verwarming. Is infrarood gezond of niet? Infrarood straling is juist gezond voor ons. Het heeft een therapeutische werking op ons lichaam. 

Onze spieren ontspannen door de heerlijke infrarood warmte. Het verminderd pijnklachten aan gewrichten, rug en nek. Reumapatiënten hebben bijvoorbeeld baat bij infrarood warmte middels infrarood verwarming of een Sunshower onder de douche. Door de intense warmte zetten de bloedvaten uit en verbetert de bloedsomloop. 

Bovendien verwarmt IR verwarming niet de lucht, maar direct de objecten en mensen. Bij dit proces is er geen luchtverplaatsing. De lucht droogt daardoor niet uit, wat prettig is voor onze slijmvliezen, ogen en huid. 

Als laatste worden ook de muren verwarmd door de infrarood panelen. Daardoor onttrekt het vocht uit de buitenwand. Dit heeft een positief effect op de isolatie van de muur. En bovendien wordt schimmelvorming tegen gegaan. Vooral in de badkamer ligt schimmelgroei op de loer. Met een comfortabele badkamer verwarming hoef jij je daar geen zorgen meer over te maken. 

Infrarood verwarming winkel

Hoe werkt infrarood verwarming?

Kom een keer langs bij één van de 32 Warmteshop infrarood verwarming winkel. In de showroom staan diverse modellen al werkend uitgestald, zodat je de heerlijke infraroodstraling zelf kan voelen. We voorzien je van advies infrarood verwarming en geven uitgebreid antwoord op de vraag hoe werkt infrarood verwarming? 

In het kort gezegd werkt infrarood verwarming met onschadelijke lange golf infrarood straling. De stralen verwarmen niet de lucht, maar direct de objecten en mensen in de kamer op. De objecten houden de warmte vast. De infrarood stralen weerkaatsen op alles, zodat je van alle kanten de infrarood warmte voelt.

Kom gerust een keer bij onze infrarood verwarming winkel langs. Ook kan je vrijblijvend een offerte aanvragen. Lees meer in onze blog artikelen over de nieuwe verwarming. Zoals kan je een infrarood verwarming zelf plaatsen en welke verwarming bij renovatie kiezen.

Ik wil een gratis offerte voor infrarood verwarming

Nieuwste blogs

Infrarood verwarming opties

Vraag en Antwoord

Infrarood verwarming werkt met onschadelijke lange golf infrarood straling. De stralen verwarmen niet de lucht, maar direct de objecten en mensen in de kamer op. De objecten houden de warmte vast. De infrarood stralen weerkaatsen op alles, zodat je van alle kanten de infrarood warmte voelt. 

De 3 onmiskenbare voordelen van infraroodverwarming zijn energiezuinig, duurzaam en rendabele warmte in huis of kantoor. 

Tips voor de aankoop van bijverwarming wanneer je huidige systeem niet voldoende warmte geeft. Kies het juiste type bijverwarming, zoals infrarood panelen. Duurzame warmte, daar waar de warmtebehoefte is.

Een goed advies voor aankoop van een infrarood verwarming is noodzakelijk. Door de warmte berekening bepaal je de juiste maat, vermogen van het infraroodpaneel. Alsmede het aantal warmtepanelen dat je nodig hebt om de ruimte energiezuinig te verwarmen.

Een berekening laten maken van infrarood verwarming voor jouw huis is van belang. Om een verwarming goed te laten werken, moet deze exact worden berekend. De positie van het paneel is van belang, evenals de grootte en het vermogen. Tevens hoe de ruimte eruit ziet. 

Er zijn meer voordelen dan nadelen van infrarood verwarming. Het enige nadeel is dat je de elektriciteitsdraden moet wegwerken. De voordelen zijn ontelbaar groot. Zoals zuinig in verbruik, geen onderhoudskosten, eenvoudige en snelle installatie, schoon binnenklimaat, geen last van de nadelen van convectie verwarming, geen lucht circulatie en zo kunnen we er nog meer opnoemen. 

Een E-peil van 0 met infrarood verwarming panelen is mogelijk door gebruik te maken van zonnepanelen. Daarbij speelt isolatie ook een primaire factor. 

Een infrarood verwarming is even behaaglijk als genieten van de warmte zonnestralen. De intense infrarood straling dringt diep door in het lichaam.

Informatie infrarood verwarming ontvang je bij de grootste infrarood winkel van de Benelux, de Warmteshop. Kom langs in één van onze 26 showroom of neem contact op. Onze infrarood experts beantwoorden als jouw vragen over onze hoogwaardige infrarood verwarming systemen. 

Infrarood verwarming koop je bij de grootste infrarood expert van de Benelux, de Warmteshop. Bij ons ben je verzekert van een energiezuinige en kwalitatieve infrarood verwarming.

Infrarood verwarming is de verwarming van de toekomst omdat je gasloos je woning of kantoor verwarmt. Infrarood verwarming werkt op elektriciteit, waarbij de energie wordt omgezet in infrarood warmt. Gasloos je woning verwarmen met infrarood verwarming. 

Infrarood verwarming met verlichting is handig omdat je het plafond kan gebruiken voor zowel verwarming als verlichting. Je hebt geen extra aansluitpunten in het plafond nodig. 

Infrarood-verwarming is geschikt voor iedere kamer. In nieuwbouw of bestaand bouw. Goed geïsoleerd of minder goed geïsoleerde woningen. Wij hebben voor iedere kamer een infrarood-verwarming oplossing, zoals badkamer, slaapkamer, keuken of woonkamer. 

Mo El infrarood verwarming, Italiaans design is de Rolls Royce verwarming onder de infrarood heaters. Prachtige design infrarood verwarming met een verbluffende energiezuinige prestatie. 

Een verwarming infrarood maakt gebruik van onschadelijke lange golf infrarood straling. Verwarming verwarmd niet de lucht, zoals een CV kachel dat doet. Maar warmt direct de mensen en objecten. Als jij je in het stralingsgebied bevindt, voel je de directe stralen je huid raken. Dit is een aangenaam gevoel. 

Ja, een infrarood verwarming heeft beveiliging tegen oververhitting. De infrarood panelen van de Warmteshop zijn allen voorzien van een oververhitting schakelaar. Wanneer het warmtepaneel te warm wordt, schakelt de verwarming automatisch uit. Voor panelen met wandmontage is dit vanuit veiligheid oogpunt verplicht, omdat het risico op aanraken van het paneel aanwezig is. 

Wil je meer van de meest gestelde vragen bekijken? FAQ over infrarood verwarmingen

Infrarood verwarming kopen

Winkel in de buurt

Warmteshop heeft een groot verdeelnetwerk van meer dan 30 winkels over de ganse Benelux. Er is altijd een winkel bij jou in de buurt. In België en Nederland.

Online Winkelen

Bestellen vanuit je comfortabele zetel. Bezoek onze Webshop om het volledige assortiment te bekijken inclusief alle prijzen. 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Eigen Installatiedienst

Wij installeren vakkundig al onze infrarood verwarmingssystemen en zowel op huishoudelijk als op industrieel vlak. Contacteer ons voor een infrarood paneel offerte.

Elektrische verwarming is met de hedendaagse technologie een stuk zuiniger geworden. Een elektrische verwarming is volledig vrij van CO2 uitstoot. En kan bovendien 100% worden gevoed door groene stroom. Infrarood verwarming op elektriciteit. 

Infrarood verwarming koop je bij de grootste infrarood expert van de Benelux, de Warmteshop. Bij ons ben je verzekert van een energiezuinige en kwalitatieve infrarood verwarming. Infrarood verwarming verwarmt jouw woning zonder CO2 uitstoot. 

Infrarood panelen zijn een uitstekende keuze als je op zoek bent naar een efficiënte en duurzame verwarming. Infrarood panelen zijn zeer zuinig in verbruik. Ze hebben geen onderhoudskosten en de installatie is eenvoudig. In vele prachtige designs verkrijgbaar. 

Infrarood terrasverwarming met korte golf infrarood straling geeft aangename warmte, is reukloos en duurzaam in verbruik. Met een infrarood terrasverwarming geniet je iedere avond van de gezonde warmte op je terras. Je sluit de dag warm af.

Electrische verwarming is er in vele soorten. De meest energiezuinige electrische verwarming is met infrarood straling. Je hebt bij infrarood verwarming namelijk een minder hoge temperatuur nodig om hetzelfde warmtegevoel te verkrijgen als bij een convectie kachel. 

Directe badkamer verwarming infrarood straling zorgt voor een warme en droge badkamer. Badkamer infrarood verwarming verkrijgbaar als spiegelpaneel, handdoekdroger of plafond paneel. Nooit meer een beslagen spiegel.

Optimaal genieten van een Sunshower in jouw badkamer. De Sunshower levert aan jou gezonde infrarood straling en zonlicht. Het zorgt voor de aanmaak van vitamine D, spieren ontspannen en het stimuleert de doorbloeding. Goed voor sporters en ouderen.

Bijverwarming infrarood voor de koudere hoeken in het huis. Of ter ondersteuning van het huidige verwarming systeem. Bijverwarming infrarood is binnen enkele minuten warm. Zeer geschikt voor bijverwarming badkamer of bijverwarming woonkamer. 

Plafondverarming met infrarood panelen is de nieuwe manier van verwarmen. Niet de lucht wordt warm, maar direct de objecten en personen. Daarbij gaat geen energie verloren aan het verwarmen van lucht. Plafondverwarming heeft een groot warmtebereik.

Industrie verwarming infrarood zorgt voor directe warmte in loods, bedrijfshal of garage. Industriële panden zijn vaak slecht geïsoleerd en je hebt niet overal warmte nodig. Onze infrarood industrie verwarming is ongevoelig voor tocht en verwarmt gericht een zone. 

Elektrische convectoren verwarmen de kamerlucht. De koude lucht stroomt van onderen naar boven door de elektrische convectoren, waardoor warme lucht ontstaat. Omdat er geen bewegende delen in het toestel zitten, is deze geruisloos. 

Verwarming op elektriciteit is de toekomst. Je bent namelijk niet meer afhankelijk bent van fossiele brandstoffen, zoals aardgas of stookolie. Verwarming op elektriciteit met infrarood levert een hoog rendement op. Daarnaast is infrarood verwarming zeer energiezuinig. 

Directe badkamer verwarming middels infrarood straling zorgt voor een warme en droge badkamer. Verkrijgbaar als spiegelpaneel, handdoekdroger of plafond paneel. Nooit meer een beslagen spiegel, geen last van condensvorming en geen schimmelvorming in de muren.

Energiezuinig verwarmen met infrarood panelen in huis, kantoor of industrieel pand. Infrarood verwarming verwarmt niet de lucht, maar direct de objecten en mensen. Dit is een andere manier van energiezuinig verwarmen. Regel de temperatuur met de thermostaat.

Infrarood verwarming kopen is een slimme keuze. Infrarood verwarming kopen doe je bij de grootste en goedkoopste infrarood verwarming winkel van de Benelux. Bezoek één van de vele showrooms van de Warmteshop of bezoek onze online winkel.

Ik wil een gratis offerte voor infrarood verwarming