fbpx

Elektrische verwarming badkamer wil je hebben

Elektrische verwarming badkamer wil je hebben

De elektrische verwarming badkamer van Warmteshop wil je niet missen. Deze infrarood verwarming geeft een zeer comfortabele warmte, die ook nog eens gezond voor ons lichaam is. Bovendien is de elektrische verwarming badkamer ook nog eens heel zuinig in verbruik, behoeft geen onderhoud en is dankzij het slanke model van 2 tot 3 cm ruimtebesparend. 

Verkrijgbaar in prachtige designs als ook in verschillende afmetingen en vermogens. Warmteshop heeft voor iedere badkamerruimte een gepaste warmte oplossing. We lichten de zuinige elektrische verwarming badkamer modellen toe. 

elektrische verwarming badkamer

Gezonde infrarood verwarming badkamer

Een badkamer uitgerust met een infrarood verwarming badkamer geeft niet alleen een geweldig verwarmingsklimaat, maar schept ook een gezond binnenklimaat. De afwezigheid van stofdeeltjes in de lucht resulteert in schone lucht die gemakkelijk is voor de longen en aangenaam om in aanwezigheid te zijn. 

Infrarood verwarming badkamer verwarmt namelijk niet de lucht, maar direct de objecten. Niet alleen de vloer en het plafond, maar ook de muren. Als de muren droog zijn, werkt de isolatie beter, en eventuele schimmels worden geëlimineerd. 

Schimmel gedijt in omgevingen die vochtig en weinig zonlicht krijgen. Schimmel is gevaarlijk voor de menselijke gezondheid, dat is algemeen bekend. Dit probleem kan verholpen worden door een elektrische verwarming badkamer van Warmteshop te installeren. Verkrijgbaar als muurpaneel badkamer of plafondverwarming. 

Er zitten echter nog meer voordelen aan een infrarood verwarming badkamer. De warme stralen kalmeren de spieren, stimuleren de bloedsomloop, en geven verlichting aan de pijnlijke gewrichten. Kort samengevat is een plafond- of muurpaneel badkamer iets wat je niet wilt missen in jouw huis. 

Spiegels badkamer met infraroodstraling beslaan niet

Spiegels badkamer die voorzien zijn van infraroodstraling is een product dat veel gekocht en geïnstalleerd wordt in badkamers. Het is een infrarood spiegel die een heerlijke warmte afgeeft, welke ook voorzien kan worden van zuinige led-verlichting. Waarbij je bovendien maar één aansluitpunt nodig hebt. En welke je afzonderlijk van elkaar kan bedienen. De badkamerspiegel met verlichting en verwarming is daarom een 2-in-1 toestel welke zeer duurzaam in verbruik is. 

Onze spiegels badkamer zijn voorzien van de IP44 klasse, wat betekent dat ze spatwaterdicht zijn en dus veilig te gebruiken zijn in vochtige ruimtes. Bovendien heb je met een infrarood spiegel nooit meer last van een beslagen spiegel na het douchen of baden. Dit is ook weer een van de redenen waarom je onze elektrische verwarming badkamer niet wilt missen. 

welltherm handdoekdroger elektrische verwarming badkamer

Stijlvolle handdoekdroger 

Onze stijlvolle handdoekdroger is prachtig om te zien en daarnaast multifunctioneel. Het bovenste deel van de handdoekdroger is de pure infrarood verwarming waarbij de temperatuur oploopt tot 115 graden Celsius. Het onderste deel van de handdoekdroger droogt de natte handdoeken. Hierbij is de maximale temperatuur 70 graden Celsius. Een handdoekdroger badkamer zorgt altijd voor een heerlijke warme ruimte en droge handdoeken. 

Bovendien zijn de handdoek beugels verkrijgbaar in diverse modellen en ook achteraf op het infrarood paneel te installeren. Het oppervlak van de handdoek verwarming is van gehard ESG-veiligheidsglas. Verkrijgbaar in alle RAL kleuren en zelfs met een afbeelding naar keuze. Het gebruik van een elektrische handdoekdroger in combinatie met een infrarood spiegel is een populaire opstelling. Ook zeer goed te combineren met een plafondverwarming. Alle besproken modellen zijn verkrijgbaar bij de Warmteshop, de duurzame verwarmingswinkel in de Benelux.

Informatie over elektrische verwarming badkamer

Wil je meer informatie over de verschillende modellen elektrische verwarming badkamer van Warmteshop,? Neem dan contact met ons op. Wij zijn jouw leverancier voor energiezuinig verwarmen. Wij geven je advies hoe je energie kan besparen met een infrarood verwarming, zowel zakelijk als privé. En waar je een badkamer verwarming kan toepassen als bijverwarming

Denk daarnaast ook eens aan infrarood verwarming op zonnepanelen. Wij komen gratis bij je langs en geven advies. Kan je niet wachten? Koop dan onze infrarood panelen in de online shop

Mocht je nog vragen hebben over welk infrarood paneel heb ik nodig, neem dan zeker eens contact op met onze adviseurs van de Warmteshop. We hebben ruim 30 showrooms in de Benelux, waardoor er altijd wel een infrarood verwarming winkel bij jou in de buurt is. 

Meer informatie over infrarood panelen kan je ook lezen in ons magazine blog, zoals goedkoop verwarmen zonder gas of wat verbruikt een infrarood paneel aan energie.

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste blogs

Infrarood verwarming van Warmteshop

Warmteshop is de markteleider in infrarood verwarming in België. Zoek je een oplossing voor gasloos verwarmen, dan is infrarood verwarming de zuinige elektrische verwarming voor in je huis. Koop een infrarood paneel!