warmteshop-logo

Vernieuwde toonzaal van Warmteshop Roeselare

Ontdek onze totaal vernieuwde toonzaal van Warmteshop Roeselare

Onze toonzaal van Warmteshop Roeselare is totaal vernieuwd en opnieuw opengesteld voor het publiek. Wij stellen hier een uitgebreid gamma infrarood panelen ten toon. Alle panelen kunnen werkend ervaren worden. Alsmede kan je de benodigde sturingen uitproberen.

Buiten de traditionele huis verwarming kan je nu ook in de vernieuwde showroom genieten van onze professionele terrasverwarming. Ontdek hoe je een winterterras aangenaam verwarmt tot een gevoelstemperatuur van 25°C terwijl ondertussen het Belgische niet wil meewerken. 

Ook de bekende Sunshower toestellen kan je in onze showroom Roeselare aan der lijve beproeven. Een infrarood Sunshower is genieten terwijl je doucht. De infrarood warmte is goed voor gespannen spieren, de bloedsdoorstroming, rug- en nekklachten. 

We lichten enkele van onze infrarood producten voor je uit die we bij Warmteshop Roeselare verkopen. Uiteraard nodigen we je van harte uit om een keer een bezoek te brengen aan onze vernieuwde showroom van Warmteshop Roeselare. We zorgen dat de koffie voor je klaar staat. Je kan overigens voor de deur van onze Warmteshop gratis parkeren. 

Warmteshop Roeselare

Infrarood terrasverwarming

Altijd een warm terras met een terrasverwarmer elektrisch 

Op het stralende zomerse Belgische weer kunnen we niet vertrouwen. Waar je wel op kunt vertrouwen is een infrarood terrasverwarming. Hiermee zit je altijd heerlijk warm op het terras buiten. Genietend van een glaasje wijn of een heerlijke maaltijd en dat in de warmte. 

Met een terrasverwarmer elektrisch heb jij het nooit meer koud. Infrarood terrasverwarming is namelijk uniek in haar soort. We leggen je hier graag alles over uit in de vernieuwde toonzaal van Warmteshop Roeselare.

Voor buiten verwarming wordt de korte golf infrarood straling gebruikt, de zogenoemde IR-A. Voor binnenshuis is dit lange golf IR-C straling. Het voordeel van een korte golf straling, is dat deze heel gericht verwarmt. 

Bovendien is de infrarood terrasverwarming niet gevoelig voor tocht. Dat wil zeggen, als er wind op het terras staat, wordt deze niet weggeblazen. Dat is een heel groot voordeel ten opzichte van een terrasverwarmer op gas. 

Een ander voordeel is dat je geen last hebt van bedwelmende gas geurtjes, ook niet als je naast de sunred terrasverwarming zit. Je hoeft ook niet te slepen met onhandige gasflessen, die je ook ergens veilig moet opslaan.

Infrarood terrasverwarming is geschikt voor thuis, maar ook zeker voor professioneel gebruikt. Iedereen kent de heerlijke heaters bij een horeca terras. Een professionele terrasverwarming voor de horeca is een must, zodat je lekker warm buiten kan zitten. 

Wil je meer weten over ons assortiment infrarood terrasverwarmer? Kom een keer langs in onze vernieuwde toonzaal van Infrarood verwarming Roeselare. In de showroom te Roeselare staan de diverse soorten modellen uitgestald en kan je de heerlijke warmte zelf ondervinden. 

We hebben zowel modellen voor het verwarmen van een klein terras van 10m2 tot een grote terrasverwarming van 40 m2. Je kan ze ophangen aan de muur of kies voor een mobiele terrasverwarming. Bekijke de modellen in Warmteshop Roeselare.

Voordelen van infrarood terrasverwarming

Elektrische terrasverwarming voor thuis of professioneel gebruik

Voor het gemak hebben we de voornaamste voordelen van infrarood terrasverwarming op een rij gezet. 

– Elektrische terrasverwarmer is zeer energiezuinig in verbruik.
– Gerichte zone verwarming op het terras.
– Infrarood korte golf heaters zijn niet gevoelig voor wind.
– Verkrijgbaar in staand of hangend model. Bij hangende terrasheater geen last van snoer.
– Groot assortiment, zoals een terrasverwarming met muziek boxen.
– Geen onaangename geuren
– Geruisloos terras verwarmen. 
– Geschikt voor open en gesloten ruimtes, zoals terras overkapping of partytent. 
– Veilig en eenvoudig in gebruik. Aan te sturen met afstandsbediening.
– Instant warmte en gezonde warmte.
– Geschikt voor thuis of professioneel gebruik. 

Warmteshop showroom 3 Warmteshop Roeselare

Sunshower infrarood voor onder de douche

Sunshower België 

Onder de douche genieten van extra intense infrarood warmte? Dan is mogelijk met een Sunshower infrarood toestel welke je in de showroom van Warmteshop Roeselare kan kopen. De Sun shower geeft je infrarood straling terwijl je onder de douche staat. 

Je kan ook nog kiezen voor een Sunshower Duo. Deze geeft korte golf IR-A straling en UV-licht. Je kan de Sunshower België kopen bij Warmteshop Roeselare. In de toonzaal staan de verschillende modellen van de Sunshower uitgestald. Ook beantwoorden we natuurlijk al je vragen, bijvoorbeeld Wat is een Sunshower of Is een Sunshower gevaarlijk? 

Een Sunshower onder de douche is absoluut veilig en bovendien duurzaam in gebruik. Je kan kiezen voor Sunshower combi inbouw model of een opbouw type. De modellen kan je zien in de toonzaal van Warmteshop Roeselare. 

Een Sunshower combi opbouw is zeer geschikt voor bestaande badkamers. Zonder breekwerk kan je deze in de douche ruimte monteren. Ben je bezig met het bouwen van een nieuwe badkamer? Kies dan gelijk voor een inbouw Sunshower, welke je bij Warmteshop Roeselaren kan kopen.

Douchecabine met Sunshower

Voordelen van Sunshower infrarood bij Warmteshop Roeselare

Voordelen van een douchecabine met Sunshower infrarood onder de douche: 

– Vergroting van bloedvaten waardoor bloedcirculatie verbetert.
– Vermindert rug- en nekklachten.
– Pijn verlichting van reumatische klachten.
– Verlichting bij gespannen spieren.
– Sneller spierherstel voor sporters.
– Stimuleert de bloedsomloop wat aanvoer van voedings- en bouwstoffen versnelt.
– Diepte reiniging van de huid.
– Ontspannen gevoel onder de douche.
– Combineer onze Sunshower met badkamer infrarood verwarming.

Warmteshop showroom 4

Huis verwarmen zonder aardgas

Huis duurzaam verwarmen met infrarood panelen

Een huis verwarmen zonder aardgas is waar we met z’n allen naar toegaan. Dit is namelijk één van de punten die in het Klimaatakkoord staan. Steeds meer mensen zijn op zoek naar mogelijkheden om goedkoop en duurzaam een huis te verwarmen. 

Je kan met een warmtepomp je huis verwarmen zonder aardgas, maar de investering hiervan is hoog. Bovendien heeft niet iedereen de ruimte om een warmtepomp te installeren. De andere mogelijkheid om een huis duurzaam verwarmen is met infrarood panelen van Warmteshop Roeselare.

Infrarood verwarming werkt op elektriciteit, waarbij de energie voor maar liefst 93% wordt omgezet in infrarood warmte. Infrarood panelen vallen onder de elektrische verwarming. In onze showroom in Roeselare horen we vaak de vraag ‘Wat is elektrische verwarming?’ 

Elektrische verwarming is verwarmen zonder fossiele brandstoffen. Een elektrische verwarming geeft snel en gerichte warmte af, daar waar de warmte gewenst is. In combinatie met groene stroom is een elektrische verwarming CO2 neutraal.

Wat is infrarood verwarming? 

Hoe werkt infrarood verwarming?

Wat is infrarood verwarming? Infrarood verwarming is een elektrische verwarming die gebruik maakt van onschadelijke infrarood stralen. Hierbij wordt niet de lucht verhit, maar direct de objecten en mensen die zich in het stralingsgebied bevinden. 

De objecten, zoals muren, vloer en meubels houden de warmte lang vast en weerkaatsen deze opnieuw de kamer in. Je voelt van alle kanten de aangename warmtestraling. De lange golf infrarood stralen raken je huid en dat voelt heerlijk warm aan. In de vernieuwde toonzaal van Warmteshop Roeselare kan je de aangename warmte zelf ervaren. 

Doordat niet de lucht wordt verwarmd, zoals bij traditionele conventionele verwarmingen het geval is, profiteer je ook van een schoon binnenklimaat. Je hebt namelijk geen last van rondzwevende stofdeeltjes of bacteriën in de lucht. 

Je zult merken dat je met infrarood panelen in huis ook minder hoeft te stoffen. Astmapatiënten hebben hier veel profijt van, alsmede mensen die allergieën hebben voor stofmijt. De lucht is schoon en droogt bovendien niet uit. 

Dit betekent dat met IR verwarming de luchtvochtigheid op peil is. Dat is bijvoorbeeld bijzonder prettig voor lensdragers. Bij Warmteshop Roeselare leggen we uit hoe infrarood verwarming werkt en wat de voordelen zijn. 

Warmteshop showroom 5

Verschillende infrarood panelen

Voor iedere kamer een geschikt warmtepaneel

Infrarood panelen zijn er veel verschillende afmetingen, vermogens en modellen. Voor iedere kamer hebben wij bij Warmteshop Roeselare een geschikt warmtepaneel. We lichten enkel bijzondere infrarood panelen voor je uit. Alle warmtepanelen zijn overigens in de toonzaal Roeselare te zien en te voelen. 

Infrarood panelen zijn slechts 2 tot 3 cm dun, waardoor ze ruimte besparend zijn. Je kan ze eenvoudig zelf monteren aan de wand of aan het plafond. Verkrijgbaar met omlijsting en met zuinige LED-verlichting. Het warmte paneel is gemaakt van ESG veiligheidsglas of metaal. 

Infrarood spiegel verwarming:
Een infrarood spiegel zien we vaak terug in de badkamer. Doordat de spiegel warm is, zal deze ook niet meer beslaan na het douchen. Met een infrarood badkamer spiegel zie je altijd direct je spiegelbeeld. De spiegel verwarming is spatwaterdicht en daardoor veilig te gebruiken in vochtige ruimtes. De infrarood spiegel kan je ook toepassen in de woonkamer of kledingkamer. Je hebt gelijk een passpiegel bij de hand. Bekijk de spiegel verwarming in de vernieuwde toonzaal van Warmteshop Roeselare.

Infrarood verwarming foto:
Met een infrarood verwarming print steel jij de show. Het is als een kunstobject dat aan de muur hangt. Je kiest zelf de foto uit die je op het paneel wilt hebben. Bij Warmteshop Roeselare zorgen we ervoor dat de foto middels een speciale print techniek op het paneel wordt afgedrukt. Je kan er alles op laten afdrukken. Van een familiefoto tot een Picasso schilderij. De afdruk is hittebestendig, kras- en zuurvast. Daardoor blijft de infrarood verwarming met print altijd mooi. 

Infrarood verwarming krijtbord
Een infrarood krijtbord verwarming kan je met echt krijt beschrijven. Een infrarood verwarming krijtbord zien we vaak terug in de keuken of werkkamer. Schrijf de boodschappenlijst op het paneel of houd een brainstormsessie in de werkkamer. Je maakt het paneel, net zoals alle andere IR panelen, eenvoudig schoon met een vochtige doek. Je kan dit zelf ervaren in de toonzaal van Warmteshop Roeselare.

Overige infraroodpanelen:
We hebben enkele infraroodpanelen uitgelicht, maar het assortiment is zeer groot. Naast genoemde IR panelen heb je ook nog gekleurde panelen, infrarood paneel met verlichting, witte panelen, zwarte verwarming, handdoekdroger voor in de badkamer en design infrarood verwarming. Meer weten? Kom een keer langs in de toonzaal van Warmteshop Roeselare. 

Breng een bezoek aan de showroom Warmteshop Roeselare

Meer weten over verwarmen met infrarood?

Wil je meer informatie ontvangen over onze infrarood producten of wil je de infraroodwarmte zelf ervaren? Breng dan een bezoek aan de vernieuwde showroom Roeselare. Je komt in onze Warmteshop meer te weten over huis verwarmen met infrarood, terrasverwarming en Sunshower. 

We leggen je de techniek uit, we kunnen het verbruik en kosten voor je uitrekenen. Wij geven je advies hoe jij energie kan besparen met een infrarood verwarming in jouw huis of appartement. Kan je niet wachten? Koop dan onze infrarood panelen in de online shop.

Je kan ook nog meer lezen in onze blog artikelen. Krijg antwoord op de vraag Wat is zuiniger warmtepomp of infrarood verwarming? Of lees meer over infrarood verwarming bij jou thuis, dit zijn de mogelijkheden. 

Ik wil een gratis offerte voor infrarood verwarming

Nieuwste blogs

Infrarood verwarming opties

Vraag en Antwoord

Infrarood verwarming werkt met onschadelijke lange golf infrarood straling. De stralen verwarmen niet de lucht, maar direct de objecten en mensen in de kamer op. De objecten houden de warmte vast. De infrarood stralen weerkaatsen op alles, zodat je van alle kanten de infrarood warmte voelt. 

De 3 onmiskenbare voordelen van infraroodverwarming zijn energiezuinig, duurzaam en rendabele warmte in huis of kantoor. 

Tips voor de aankoop van bijverwarming wanneer je huidige systeem niet voldoende warmte geeft. Kies het juiste type bijverwarming, zoals infrarood panelen. Duurzame warmte, daar waar de warmtebehoefte is.

Een goed advies voor aankoop van een infrarood verwarming is noodzakelijk. Door de warmte berekening bepaal je de juiste maat, vermogen van het infraroodpaneel. Alsmede het aantal warmtepanelen dat je nodig hebt om de ruimte energiezuinig te verwarmen.

Een berekening laten maken van infrarood verwarming voor jouw huis is van belang. Om een verwarming goed te laten werken, moet deze exact worden berekend. De positie van het paneel is van belang, evenals de grootte en het vermogen. Tevens hoe de ruimte eruit ziet. 

Er zijn meer voordelen dan nadelen van infrarood verwarming. Het enige nadeel is dat je de elektriciteitsdraden moet wegwerken. De voordelen zijn ontelbaar groot. Zoals zuinig in verbruik, geen onderhoudskosten, eenvoudige en snelle installatie, schoon binnenklimaat, geen last van de nadelen van convectie verwarming, geen lucht circulatie en zo kunnen we er nog meer opnoemen. 

Een E-peil van 0 met infrarood verwarming panelen is mogelijk door gebruik te maken van zonnepanelen. Daarbij speelt isolatie ook een primaire factor. 

Een infrarood verwarming is even behaaglijk als genieten van de warmte zonnestralen. De intense infrarood straling dringt diep door in het lichaam.

Informatie infrarood verwarming ontvang je bij de grootste infrarood winkel van de Benelux, de Warmteshop. Kom langs in één van onze 26 showroom of neem contact op. Onze infrarood experts beantwoorden als jouw vragen over onze hoogwaardige infrarood verwarming systemen. 

Infrarood verwarming koop je bij de grootste infrarood expert van de Benelux, de Warmteshop. Bij ons ben je verzekert van een energiezuinige en kwalitatieve infrarood verwarming.

Infrarood verwarming is de verwarming van de toekomst omdat je gasloos je woning of kantoor verwarmt. Infrarood verwarming werkt op elektriciteit, waarbij de energie wordt omgezet in infrarood warmt. Gasloos je woning verwarmen met infrarood verwarming. 

Infrarood verwarming met verlichting is handig omdat je het plafond kan gebruiken voor zowel verwarming als verlichting. Je hebt geen extra aansluitpunten in het plafond nodig. 

Infrarood-verwarming is geschikt voor iedere kamer. In nieuwbouw of bestaand bouw. Goed geïsoleerd of minder goed geïsoleerde woningen. Wij hebben voor iedere kamer een infrarood-verwarming oplossing, zoals badkamer, slaapkamer, keuken of woonkamer. 

Mo El infrarood verwarming, Italiaans design is de Rolls Royce verwarming onder de infrarood heaters. Prachtige design infrarood verwarming met een verbluffende energiezuinige prestatie. 

Een verwarming infrarood maakt gebruik van onschadelijke lange golf infrarood straling. Verwarming verwarmd niet de lucht, zoals een CV kachel dat doet. Maar warmt direct de mensen en objecten. Als jij je in het stralingsgebied bevindt, voel je de directe stralen je huid raken. Dit is een aangenaam gevoel. 

Ja, een infrarood verwarming heeft beveiliging tegen oververhitting. De infrarood panelen van de Warmteshop zijn allen voorzien van een oververhitting schakelaar. Wanneer het warmtepaneel te warm wordt, schakelt de verwarming automatisch uit. Voor panelen met wandmontage is dit vanuit veiligheid oogpunt verplicht, omdat het risico op aanraken van het paneel aanwezig is. 

Wil je meer van de meest gestelde vragen bekijken? FAQ over infrarood verwarmingen

Infrarood verwarming kopen

Winkel in de buurt

Warmteshop heeft een groot verdeelnetwerk van meer dan 30 winkels over de ganse Benelux. Er is altijd een winkel bij jou in de buurt. In België en Nederland.

Online Winkelen

Bestellen vanuit je comfortabele zetel. Bezoek onze Webshop om het volledige assortiment te bekijken inclusief alle prijzen. 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Eigen Installatiedienst

Wij installeren vakkundig al onze infrarood verwarmingssystemen en zowel op huishoudelijk als op industrieel vlak. Contacteer ons voor een infrarood paneel offerte.

Elektrische verwarming is met de hedendaagse technologie een stuk zuiniger geworden. Een elektrische verwarming is volledig vrij van CO2 uitstoot. En kan bovendien 100% worden gevoed door groene stroom. Infrarood verwarming op elektriciteit. 

Infrarood verwarming koop je bij de grootste infrarood expert van de Benelux, de Warmteshop. Bij ons ben je verzekert van een energiezuinige en kwalitatieve infrarood verwarming. Infrarood verwarming verwarmt jouw woning zonder CO2 uitstoot. 

Infrarood panelen zijn een uitstekende keuze als je op zoek bent naar een efficiënte en duurzame verwarming. Infrarood panelen zijn zeer zuinig in verbruik. Ze hebben geen onderhoudskosten en de installatie is eenvoudig. In vele prachtige designs verkrijgbaar. 

Infrarood terrasverwarming met korte golf infrarood straling geeft aangename warmte, is reukloos en duurzaam in verbruik. Met een infrarood terrasverwarming geniet je iedere avond van de gezonde warmte op je terras. Je sluit de dag warm af.

Electrische verwarming is er in vele soorten. De meest energiezuinige electrische verwarming is met infrarood straling. Je hebt bij infrarood verwarming namelijk een minder hoge temperatuur nodig om hetzelfde warmtegevoel te verkrijgen als bij een convectie kachel. 

Directe badkamer verwarming infrarood straling zorgt voor een warme en droge badkamer. Badkamer infrarood verwarming verkrijgbaar als spiegelpaneel, handdoekdroger of plafond paneel. Nooit meer een beslagen spiegel.

Optimaal genieten van een Sunshower in jouw badkamer. De Sunshower levert aan jou gezonde infrarood straling en zonlicht. Het zorgt voor de aanmaak van vitamine D, spieren ontspannen en het stimuleert de doorbloeding. Goed voor sporters en ouderen.

Bijverwarming infrarood voor de koudere hoeken in het huis. Of ter ondersteuning van het huidige verwarming systeem. Bijverwarming infrarood is binnen enkele minuten warm. Zeer geschikt voor bijverwarming badkamer of bijverwarming woonkamer. 

Plafondverarming met infrarood panelen is de nieuwe manier van verwarmen. Niet de lucht wordt warm, maar direct de objecten en personen. Daarbij gaat geen energie verloren aan het verwarmen van lucht. Plafondverwarming heeft een groot warmtebereik.

Industrie verwarming infrarood zorgt voor directe warmte in loods, bedrijfshal of garage. Industriële panden zijn vaak slecht geïsoleerd en je hebt niet overal warmte nodig. Onze infrarood industrie verwarming is ongevoelig voor tocht en verwarmt gericht een zone. 

Elektrische convectoren verwarmen de kamerlucht. De koude lucht stroomt van onderen naar boven door de elektrische convectoren, waardoor warme lucht ontstaat. Omdat er geen bewegende delen in het toestel zitten, is deze geruisloos. 

Verwarming op elektriciteit is de toekomst. Je bent namelijk niet meer afhankelijk bent van fossiele brandstoffen, zoals aardgas of stookolie. Verwarming op elektriciteit met infrarood levert een hoog rendement op. Daarnaast is infrarood verwarming zeer energiezuinig. 

Directe badkamer verwarming middels infrarood straling zorgt voor een warme en droge badkamer. Verkrijgbaar als spiegelpaneel, handdoekdroger of plafond paneel. Nooit meer een beslagen spiegel, geen last van condensvorming en geen schimmelvorming in de muren.

Energiezuinig verwarmen met infrarood panelen in huis, kantoor of industrieel pand. Infrarood verwarming verwarmt niet de lucht, maar direct de objecten en mensen. Dit is een andere manier van energiezuinig verwarmen. Regel de temperatuur met de thermostaat.

Infrarood verwarming kopen is een slimme keuze. Infrarood verwarming kopen doe je bij de grootste en goedkoopste infrarood verwarming winkel van de Benelux. Bezoek één van de vele showrooms van de Warmteshop of bezoek onze online winkel.