warmteshop logo

Warmtepanelen infrarood in huis gebruiken

In huis kun je voor iedere ruimte de perfecte warmtepanelen infrarood vinden. Of je nu de badkamer, woonkamer, slaapkamer of hal wilt verwarmen er is altijd een zuinige verwarmingsoplossing. Met infrarood verwarmingspanelen bespaar je op het verbruik, de onderhouds- en installatiekosten. Lees het complete artikel Waar infrarood warmtepanelen toepassen.

buitenverwarming op gas

Nadelen buitenverwarming op gas 

Buitenverwarming op gas is populair vanwege de snelle opwarming van het terras, maar het heeft ook nadelen. Kom meer te weten over de nadelen van gasverwarming buiten en waarom een infrarood terrasverwarmer de beste oplossing is voor terras verwarmen.

Lees verder »

Infrarood verwarming van Warmteshop

Warmteshop is de markteleider in infrarood verwarming in België. Zoek je een oplossing voor gasloos verwarmen, dan is infrarood verwarming de zuinige elektrische verwarming voor in je huis.