fbpx

Ecaros Made in Germany, designed in Belgium

Ecaros Made in Germany infrarood verwarming

Ecaros infrarood verwarming is een Belgisch initiatief, maar zijn Made in Germany. Deze infrarood panelen zijn ontworpen in België en worden in Duitsland gefabriceerd. 

De hoge kwaliteit infrarood panelen hebben stuk voor stuk een prachtig strak design. Toch zijn de prijzen bewust betaalbaar gehouden, zodat ze in elke woning toegepast kunnen worden. De designs zijn zeer divers van krijtbord keuken paneel tot glazen spiegel verwarming infrarood in de badkamer. 

De diverse infrarood Ecaros Made in Germany panelen kan op elke gewenste plek de ruimte verwarmen. Infrarood paneel zorg voor behaaglijke warmte in bijvoorbeeld de woonkamer, badkamer, slaapkamer en hal. 

Maar ook voor in de kinderkamer, keuken en kantoren. Geschikt voor verticale en horizontale wandmontage alsmede als plafond infrarood paneel. Bovendien kan je van het Made in Germany paneel een mobiele infrarood verwarming maken. 

Made in Germany Gezin-met-ecaros-paneel-achtergrond

Mobiele Ecaros panelen

Wellicht heb je geen plek aan de muur of het plafond om de Made in Germany panelen te monteren. Of je wilt de een infrarood paneel inzetten als bijverwarming, voor de koudere zones in de woonkamer bijvoorbeeld. 

Dan biedt Warmteshop jou gelijk de oplossing hiervoor. De infraroodpanelen Made in Geramny zijn namelijk eenvoudig mobiel te maken, dankzij de universele inzetbare voetsteunen. Je bevestigt de voetsteunen heel gemakkelijk aan de reeds aanwezige ophangbeugels. 

Zowel de metalen als de glazen Ecaros Made in Germany panelen passen perfect op deze standaard. De voetensteun is geschikt voor alle Ecaraos infraroos warmtepanelen van 60 cm hoog. De formaten die hier onder vallen zijn: 

– 60 x 60 cm 

– 60 x 90 cm

– 60 x 90 cm

– 60 x 150 cm 

De infrarood panelen met bovengenoemde maten kan je gerust op de standaard plaatsen, zonder gevaar voor omvallen. Met onze vrijstaande mobiele infrarood verwarming creëer je eenvoudig jouw ideale werkplek. Aangenaam warm, altijd warme voeten en dat tegen een lage aanschafprijs en lage verbruikskosten. 

De panelen die een hoger formaat hebben zijn niet geschikt voor de voetensteun. Hierbij ontstaat het gevaar van omvallen. Het gaat om de formaten: 30 x 90, 30 x 120 en 75 x 150 cm. 

Kortom, het Belgische design en hoge kwaliteit Made in Germany is een fantastische combinatie. Je maakt de infrarood verwarming in een handomdraai verplaatsbaar dankzij de optionele voetensteunen. 

Design Ecaros panelen

De Ecaros Made in Germany elektrische verwarming heeft een prachtige serie van design infrarood panelen. Ontworpen in België en gefabriceerd in Germany! Je haalt hiermee hoge Duitse kwaliteit warmtepanelen in huis, zonder dat jij je blauw betaald. 

De strak vormgegeven Made in Germany infrarood panelen zijn verkrijgbaar in metalen en glazen uitvoeringen. Zoals een infrarood spiegelverwarming, krijtbord panelen, handdoekdrogers, gekleurde panelen en infrarood verwarming met LED lichten. 

Alsmede de exact passende metalen systeemplafond verwarming welke geschikt is voor kantoren. We lichten een aantal designs toe en in welke ruimte je deze warmtepanelen kan toepassen. 

Metalen infrarood panelen

De metalen Made in Germany infrarood panelen hebben een zeer hoge efficiency tegen een betaalbare prijs. Standaard worden de metalen warmtepanelen geleverd in de RAL 9003 kleur, maar ze kunnen desgewenst in iedere RAL kleur gemaakt worden.  

Ook kan je de metalen infrarood verwarmingspanelen Made in Germany laten bedrukken met een eigen gekozen foto. Op deze manier dient het paneel niet alleen als kachel, maar ook als decoratie aan de muur. Dit afdruk proces wordt gedaan middels de hoogste technologie, waardoor de foto zijn kleuren goed behoud. Eenvoudig schoon te maken met een vochtige doek. 

Door het lichte gewicht van de metalen Made in Germany panelen kan je ze probleemloos aan plafond bevestigen. De bijgeleverde beugels dienen zowel voor plafond- als wandmontage. 

Ecaros heeft speciale inbouwframes ontwikkeld, waardoor je de panelen eenvoudig kan inbouwen. Zo kan je jouw woning ‘onzichtbaar’ verwarmen met infrarood straling. 

Made in Germany kleuren-Belgie-Duitsland

Glazen infrarood verwarming Made in Germany

De glazen infrarood verwarming van de Made in Germany IR panelen zijn gemaakt van verhard ESG veiligheidsglas. Dit betekent dat ze robuust zijn en bij breuk geen scherpe glasscherven ontstaan. Daarbij zeggende dat je wel heel wat uit moet halen om het glas te breken. Het glas is getemperd tot 700oC waardoor het extra stevig is. 

Dankzij het universele ophangsysteem kan je de infraroodpanelen zowel verticaal als horizontaal aan de muur monteren. Plafondmontage is natuurlijk ook mogelijk, eveneens met de inbouwframes. Ook kan je hierbij kiezen om LED verlichting eraan toe te voegen. Vraag ons naar de mogelijkheden voor jouw woning. 

De glazen Made in Germany infraroodpanelen kan je toepassen in ieder kamer van de woning. Zoals slaap-, woon, badkamer en keuken. Voor de keuken hebben we een prachtig krijtbord paneel, welke je met echt krijt beschrijft. Zoals een schoolbord, uitgevoerd in zwart mat satijnglas. 

Badkamer verwarming

De badkamer is één van de koudste ruimtes in een woning. Je wilt daarom in de badkamer snel warmte hebben. Wij adviseren altijd om een hoger wattage infraroodpaneel te hangen in de badkamer, zodat er in een korte tijd snel warmte geleverd kan worden. 

Zowel de glazen als metalen Made in Germany panelen zijn geschikt om te gebruiken in vochtige ruimtes als de badkamer. Dit komt doordat ze de IPX4 klasse bevatten, wat betekent dat de panelen spatwaterdicht zijn. 

Spiegelverwarming: 

Met een infrarood spiegel verwarming haal je heerlijke warmte in de badkamer. Dankzij het slanke model van 2 cm zijn de Made in Germany IR panelen eenvoudig op de plek van de oude spiegel te plaatsen. Het voordeel van een infrarood spiegelverwarming is dat je nooit meer een beslagen spiegel hebt na het douchen. 

Handdoekdroger: 

De handdoekdroger van Made in Germany verwarming is ideaal voor het verwarmen van jouw badkamer en het drogen van de handdoeken. Het paneel is opgedeeld in twee temperaturen. Het bovenste gedeelte is een krachtige infrarood verwarming waarvan de temperatuur oploopt naar 115oC. 

Het onderste deel heeft de functie als handdoek droger, waarbij de temperatuur maximaal 75oC wordt. Het glazen paneel is voorzien van één of twee handdoekbeugels. De handdoekdroger is ideaal als bijverwarming in de badkamer. Prachtig Belgisch design met Made in Germany kwaliteit en altijd warme handdoeken. 

Meer informatie over Ecaros Made in Germany panelen?

Wil je meer informatie ontvangen over de bijzondere hoge kwaliteit Ecaros Made in Germany panelen? Neem dan contact op met de Warmteshop. Alle Ecaros panelen zijn met zorg ontworpen en worden tegen een scherpe prijs aangeboden.

Verwarm jouw woning met klasse dankzij de hoge Duitse kwaliteit Made in Germany panelen. Waarbij de diverse ontwerpen afkomstig zijn van Belgische bodem. 

Kom een keer langs in één van onze showrooms zodat je de Ecaros kleuren panelen, badkamer infrarood verwarming, spiegel verwarming, krijtbord paneel en alle andere uitvoeringen zelf kan zien en beleven. Kan je niet wachten? Koop dan de Ecaros infrarood panelen in de online web winkel. 

Nieuwste blogs

Infrarood verwarming opties

Vraag en Antwoord

Infrarood verwarming werkt met onschadelijke lange golf infrarood straling. De stralen verwarmen niet de lucht, maar direct de objecten en mensen in de kamer op. De objecten houden de warmte vast. De infrarood stralen weerkaatsen op alles, zodat je van alle kanten de infrarood warmte voelt. 

De 3 onmiskenbare voordelen van infraroodverwarming zijn energiezuinig, duurzaam en rendabele warmte in huis of kantoor. 

Tips voor de aankoop van bijverwarming wanneer je huidige systeem niet voldoende warmte geeft. Kies het juiste type bijverwarming, zoals infrarood panelen. Duurzame warmte, daar waar de warmtebehoefte is.

Een goed advies voor aankoop van een infrarood verwarming is noodzakelijk. Door de warmte berekening bepaal je de juiste maat, vermogen van het infraroodpaneel. Alsmede het aantal warmtepanelen dat je nodig hebt om de ruimte energiezuinig te verwarmen.

Een berekening laten maken van infrarood verwarming voor jouw huis is van belang. Om een verwarming goed te laten werken, moet deze exact worden berekend. De positie van het paneel is van belang, evenals de grootte en het vermogen. Tevens hoe de ruimte eruit ziet. 

Er zijn meer voordelen dan nadelen van infrarood verwarming. Het enige nadeel is dat je de elektriciteitsdraden moet wegwerken. De voordelen zijn ontelbaar groot. Zoals zuinig in verbruik, geen onderhoudskosten, eenvoudige en snelle installatie, schoon binnenklimaat, geen last van de nadelen van convectie verwarming, geen lucht circulatie en zo kunnen we er nog meer opnoemen. 

Een E-peil van 0 met infrarood verwarming panelen is mogelijk door gebruik te maken van zonnepanelen. Daarbij speelt isolatie ook een primaire factor. 

Een infrarood verwarming is even behaaglijk als genieten van de warmte zonnestralen. De intense infrarood straling dringt diep door in het lichaam.

Informatie infrarood verwarming ontvang je bij de grootste infrarood winkel van de Benelux, de Warmteshop. Kom langs in één van onze 26 showroom of neem contact op. Onze infrarood experts beantwoorden als jouw vragen over onze hoogwaardige infrarood verwarming systemen. 

Infrarood verwarming koop je bij de grootste infrarood expert van de Benelux, de Warmteshop. Bij ons ben je verzekert van een energiezuinige en kwalitatieve infrarood verwarming.

Infrarood verwarming is de verwarming van de toekomst omdat je gasloos je woning of kantoor verwarmt. Infrarood verwarming werkt op elektriciteit, waarbij de energie wordt omgezet in infrarood warmt. Gasloos je woning verwarmen met infrarood verwarming. 

Infrarood verwarming met verlichting is handig omdat je het plafond kan gebruiken voor zowel verwarming als verlichting. Je hebt geen extra aansluitpunten in het plafond nodig. 

Infrarood-verwarming is geschikt voor iedere kamer. In nieuwbouw of bestaand bouw. Goed geïsoleerd of minder goed geïsoleerde woningen. Wij hebben voor iedere kamer een infrarood-verwarming oplossing, zoals badkamer, slaapkamer, keuken of woonkamer. 

Mo El infrarood verwarming, Italiaans design is de Rolls Royce verwarming onder de infrarood heaters. Prachtige design infrarood verwarming met een verbluffende energiezuinige prestatie. 

Een verwarming infrarood maakt gebruik van onschadelijke lange golf infrarood straling. Verwarming verwarmd niet de lucht, zoals een CV kachel dat doet. Maar warmt direct de mensen en objecten. Als jij je in het stralingsgebied bevindt, voel je de directe stralen je huid raken. Dit is een aangenaam gevoel. 

Ja, een infrarood verwarming heeft beveiliging tegen oververhitting. De infrarood panelen van de Warmteshop zijn allen voorzien van een oververhitting schakelaar. Wanneer het warmtepaneel te warm wordt, schakelt de verwarming automatisch uit. Voor panelen met wandmontage is dit vanuit veiligheid oogpunt verplicht, omdat het risico op aanraken van het paneel aanwezig is. 

Wil je meer van de meest gestelde vragen bekijken? FAQ over infrarood verwarmingen

Infrarood verwarming kopen

Winkel in de buurt

Warmteshop heeft een groot verdeelnetwerk van meer dan 30 winkels over de ganse Benelux. Er is altijd een winkel bij jou in de buurt. In België en Nederland.

Online Winkelen

Bestellen vanuit je comfortabele zetel. Bezoek onze Webshop om het volledige assortiment te bekijken inclusief alle prijzen. 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Eigen Installatiedienst

Wij installeren vakkundig al onze infrarood verwarmingssystemen en zowel op huishoudelijk als op industrieel vlak. Contacteer ons voor een infrarood paneel offerte.

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste blogs

Infrarood verwarming van Warmteshop

Warmteshop is de markteleider in infrarood verwarming in België. Zoek je een oplossing voor gasloos verwarmen, dan is infrarood verwarming de zuinige elektrische verwarming voor in je huis. Koop een infrarood paneel!